Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Oooo, to ona z LM!?

To jak ja chciałam szarą to nie było!:mad: Była jedyna, ale na zamówienie, i wydaje mi się*że nie taka

Świetnie wygląda!

Sami kładliście? Nie wyprowadzał Was z równowagi ten pianomat i że ciężko było wykładzinę na nim rozłożyć?

Monia z próbnika na zamówienie, w Komforcie były albo za jasne albo za ciemne, albo za włochate a ta jak dla mnie idealna :D

kładło się w sumie bardzo łatwo - widzieliśmy jak z Komfortu kładli u Starszaka to byliśmy mądrzejsi i tym sposobem zaoszczędzilismy na tapetę;)

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Coś muszę pooglądać, i pojeździć po dywanowych sklepach, bo na Boże Narodzenie wywaliłam im stary chodnik na śmietnik... ale mieli miny... W brązy nie za bardzo... ale kto wie jakby zobaczyli...

Sama muszę coś poszukać popatrzeć, bo wyobrażasz sobie Babcie i dziadka biegających po wszystkich sklepach...?????

Wioluś ta do zamiatania to się nie nadaje -ale spokojnie coś wynajdziesz:yes:

Wykładzina wygląda na bardzo przyjemniastą:yes:.

Miło będzie na niej stawiać gołe stopy :)

A zanim pokażesz łóżko w realu to może być jakąś zajawkę (zdjątko modelu) wstawiła?

Bardzo jestem ciekawa tego Twojego łóżka, bo marzy mi się właśnie szare, proste, materiałowe, bez pikowań i nie znalazłam nic ciekawego:-(

Dziewczynki jestem:) dzięki uprzejmości Lidzi niedawno wróciłam od Zuz@nki:yes:

Arniczko niestety przez ten zabieg w listopadzie wszystko mi się rozstroiło i mam ciągle jakieś krwawienia, na razie nie skracali mi tej szyjki dopóki to się nie uspokoi, mam lekarza jutro i w środę -może coś więcej będzie wiadomo....

Monisia z sypialnią nic nie ruszone bo małż miał znowu pracujący weekend....... a zresztą aparat padł i fotek na razie nie będzie:(

Balbinko i Olu taki model łóżka zamówiliśmy tylko w szarej alkantarze

http://www.dobre-materace.pl/upload/SALVADOR%201_0025.JPG

Aga ja dalej także jestem z tobą . pamiętam ,że miałaś coś lanowanego na 10-11 lutego. i myslami jestem z tobą:)

a łózko identyczne, czy z tyłu bez zagłowka????

Moniś dzięki:hug:

łózko takie jak na fotce - poszłam małżowi na kompromis bo ja chciałam z wysokim pikowanym zagłówkiem a jemu się takie nie podobało - i będzie zagłówek nie pikowany i mały;)

łózko takie jak na fotce - poszłam małżowi na kompromis bo ja chciałam z wysokim pikowanym zagłówkiem a jemu się takie nie podobało - i będzie zagłówek nie pikowany i mały;)

Wszyscy teraz mają pikowane i zaraz się skończy moda:eek:

Twoje bardzo ładne i ponadczasowe, fajny ma kształt, mi się podoba bez tych pikowań.

Kiedy będzie?

Zdrówka życzę:hug:

Masz już narzutki, poduszki itp.? Czy dopiero będziemy wybierać:D

nie:no: nawet prześcieradeł bo do tej pory łóżko miałam 200/200 i takie wielkie tylko mam aaaaa narzutę mam jakąś z H&Y taką śliwkową - muszę ja odgrzebać - na razie pewnie zostanie bo na poważnie myślę o tych fioletowych szafkach z IKEA... dopóki to łóżko nie stanie to jakoś nie mogę się do zakupów zmobilizować:sick: