Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witanko poświąteczne:)

dobrze, że wiosna wreszcie przyszła i temperatury całkiem całkiem bo u nas znowu zaczyna się akcja ogród;) trawa zwertykulowana czeka tylko na nawożenie a ja zaczynam się zajmować okolicą tarasu - taras oczywiście nie skończony - zostanie chyba beton;) bo nie ma kompromisu pomiędzy moim drewnem a małża kamieniem:sick:

pozdrawiam poswiatecznie:bye:

pasiu, snilas mi sie przedwczoraj:wiggle:

Hejka:)

mam nadzieję, że to nie był koszmar:lol2:

edit:nie dostaje, żadnych powiadomień na pocztę, nawet własnych - co mam zrobić, bo tak łatwiej mi było wszystkich odnajdywać....

Edytowane przez pasie

pasiulku rzadko sie odzywam ale podczytuję :) Dziś się odezwę bo przeczytałam twoje ogrodowe plany :) Ciekawie się zapowiada, będę podglądała jeszcze pilniej :) U mnie to było tak, że na początku chciałam ogród minimalistyczny ale w trakcie wędrówek po necie coraz bardziej zapragnęłam łanów traw ozdobnych, czosnków i kwitnących horetensji. Dziś już mam projekt (robiła mi forumowa MAGNOLIA) i oczywiście jestem nim zachwycona. Dalej podobają mi się te minimalistyczne klimaty ale jednak u siebie będę miała jakby "cieplej", nowoczesny ogród w duchu naturalistycznym. zresztą jak masz ochotę to sobie zajrzyj do mojego wątku. jak masz ochotę to podeslij mi emiala to powysyłam ci łyk inspiracji w twoim typie. :)

Kochana dzięki:hug:

ogrodowo u mnie teraz ciężko będzie coś wykrzesać bo mamy wspólny ogród z rodzicami a główną jego atrakcją są drzewa owocowe:rolleyes: z czego oczywiście się cieszymy bo wysyp czereśni i wiśni jest co roku mega ale jestem zablokowana z projektem całości bo każdemu podoba się coś innego..... mogę sobie powolutku dążyc do minimalizmu ale tylko w swojej części.....