Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Alu:)

kupiłam sobie wczoraj pierwszego w życiu clematisa i muszę podpórkę mu sprawić, zmykam do OBI:bye:

No u mnie 4 stoją, jeszcze nie zasadzone, chodze chodzę i nie mam ich gdzie posadzić, co prawda to sa specjalne do półcienia, ale u mnie w ogóle ze słoncem krucho, ale podpórki to jest myśl, tez sobie musze sprawic :) Własnie dostałam dostawe kwiatków ze sklepu inetrnetowego i musze to gdzies poupychać, a miejsca juz brakuje :)

Oooo tatuażowe tematy. PAsia nie wiedziałam, ze Ty taka rockenrdolowa. Bratnia dusza :hug:. Nam z mężem nadal zostało - od muzyki, przez koncerty, koszulki i tatuaże. Uwielbiam (na facetach).

Arnika - a z biomechaniki by coś narysował ? szukamy jakiegoś fajnego dużego projektu a'la Giger.

Myślę, że wszystko...

Ma taką kreskę, że masakra...

Weź kilka fotek z tego co byś chciała i wpadnij jak młody będzie, bo właśnie zaczął pracę.. Chce trochę popracować i zarobić na swoje studio , a jak nie to chociaż sprzęt... ma już kilku chętnych co to mu ramię i ręce już wystawiają i czekają tylko na sprzęt... Myślę, że od kwiatka, diobłów, czaszek, zwierzyńca wszelakiego po amorki wszystko narysuje...

Trzeba tylko pokazać co się chce...

Mirela .. nie masz daleko... może czasami jeździsz do Ikei... to od niej do mnie 10 min max samochodem... i to po trasie cały czas...