Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak to dobrze, ze Mężowie też zmieniają zdanie ;)

ma chłop szczęście;) że zmienił

Pasiulku - wielkie dzięki za Twoje produkcje przedszkolne . To wszystko bardzo mi sie przydaje. Sama mysl, że ktoś tez przez to przechodził dodaje sił i wiary, że sie uda. No i to, że Lenka nie jest wyjątkiem

Buźka

buźka:hug:

ja już dziś lekarza z Zu zaliczałam - skarżyła się, że ucho jej się zatyka, i chyba kompletnie się zatkało bo nie słyszała co małz jej przez telefon mówił:eek: a pani doktor kazała do laryngologa na płukanie - to chyba nie jest zbytnio przyjemne i jakiś domowych sposobów szukam...

Edytowane przez pasie

buźka:hug:

ja już dziś lekarza z Zu zaliczałam - skarżyła się, że ucho jej się zatyka, i chyba kompletnie się zatkało bo nie słyszała co małz jej przez telefon mówił:eek: a pani doktor kazała do laryngologa na płukanie - to chyba nie jest zbytnio przyjemne i jakiś domowych sposobów szukam...

Ojej, bidulka

znam jeden preparat - KLIK - który uzywałam przy Lence i jest ok :yes: Zakrapiasz uszko i trzeba chwileczkę poleżeć chorym uszkiem do góry (żeby płyn nie wypłynął) i potem przechylic i wylewa sie świństwo Mozna powtarzac codzienie. Tylko nie wiem czy ZU wylezy chwilunie grzecznie bo moja Lenka miała z tym problem.

Nie kupuj natomiast czegos takiego - KLIK - bo to psiknięcie jest tak nieprzyjemne i pod duzym cisnieniem, że dla dorosłego nie do przyjęcia :no: Kupiłam i stoi. Myślałam, że skoro Sterimar sprawdza się do nosa to to sprawdzi się do ucha :no: Nie wzięłam pod uwagę, że ucho słyszy i ten huk z psiknięcia jest bardzo nieprzyjemny .

Przytulam Zu i całuje w zatkane uszko :hug: