Irma 19.11.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 fajne są zwłaszcza te przy wejsciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.01.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Jesli chodzi o układ wnętrz najbardziej pasuje mi Antonia - ma wejscie od weższego boku, kuchnię od strony ogrodu, okna salonu wyszłyby od południa (dłuższy bok) - mam wąską działkę. ja już jakiegoś sensownego gotowca szukam od 2 lat! Bo na indywidualny za 15 000 zł mnie nie stać :/Stale coś jest nie tak jak powinno. Zakładam ze gotowca i tak trzeba bedzie przerabiac (na plaski dach, bo nie cierpie skosow). Dom ma byc jak najmniejszy. Wejscie do domu od wąskiego boku. Wiatrołap sensownej wielkosci, obok garderoba. Salon duzy, ale z mozliwoscia wydzielenia lekkimi sciankami pracowni-biura, kuchnia na tyłach domu, ubikacja na parterze z prysznicem (w jednym pionie wod-kan z kuchnią), schody dwubiegowe ze spocznikiem lub jednobiegowe (zadnych zakrętasów!) nie w salonie. Na piętrze dwie sypialnie z garderobami, łazienka i pomieszczenie gospodarcze (kocioł na gaz, rekuperator, pralka) Pasuje mniej wiecej układ Praktyczny z MG czy Z44, ale ilosc przerobek projektu jest koszmarna (zamiana pokój-kuchnia, zmiana umiejscowienia kominka, zamiana miejscami schody-wc itd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 16.01.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Elfir, jak coś mi się rzuci w oczy to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts