kipi 24.11.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 (edytowane) . Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez kipi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 05.12.2014 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Dziękuję kipi za opnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 01.01.2015 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Życzę wszystkim by rok 2015 okazał się jednym z najlepszych!Szczęśliwego Nowego Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 19.10.2015 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Odświeżam i zapraszam serdecznie inwestorów do współpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_basta 28.10.2015 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Zarejestrowałem się jedynie w celu wyrażenia opinii, stąd mała liczba postów. Mogę gorąco polecić Pana Grzegorza, który wykonywał kompleksowe wykończenie mojego mieszkania, począwszy od znacznych modyfikacji układu ścian, elektryki i instalacji wod-kan, poprzez tynki i malowanie, kompletne wykończenie łazienki + gres w pozostałej części mieszkania, kończąc na montażu oświetlenia. Pan Grzegorz jest bardzo komunikatywny, skrupulatny i nastawiony zdecydowanie na zadowolenie klienta na samym końcu. Podczas wykończenia zaglądałem do mieszkania raz na 3 tygodnie, gdyż wystarczał mi w zupełności kontakt telefoniczny i mailowy. Ponadto Pan Grzegorz ma wiele ciekawych pomysłów i sugestii na każdym kroku, co jest przydatne dla kogoś kto urządza mieszkanie po raz pierwszy albo chce urozmaicić swoje mieszkanie różnymi "bajerami". Na koniec dodam, że spośród wszystkich wykonawców wykończenia mieszkania (meble do zabudowy, podłoga, rolety, drzwi, itp itd) jedynie Pan Grzegorz zawsze był nieomylny i zawsze to co mówił miało potem swoje odzwierciedlenie w rzeczywistości, w przeciwieństwie do pozostałych ściemniaczy i kombinatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 06.12.2015 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Dziękuję Panie Michale za Pana opinię i polecam się na przyszłość. Zapraszam inwestorów do współpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 28.12.2015 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Jako że za chwilkę mamy nowy rok, chciałbym złożyć wszystkim forumowiczom Noworoczne życzenia. Życzę inwestorom by mieli same powody do zadowolenia z ekip budowlanych i wykończeniowych a nam wykonawcom, by zlecenia, które wykonujemy były naszymi powodami do dumy. Szczęśliwego Nowego roku! Edytowane 28 Grudnia 2015 przez wingerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 19.02.2016 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Serdecznie zapraszam inwestorów do współpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 26.03.2016 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fartek 31.03.2016 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 (edytowane) Mam do wykończenia dom od stanu deweloperskiego (płytki, sufity podwieszane, malowanie i itp.). Proszę o informację, kiedy ma Pan wolne terminy. Budynek stoi w miejscowości Michałowice pod Warszawą. Poproszę o odpowiedź na PW. Edytowane 31 Marca 2016 przez Fartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 17.04.2016 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Już jesteśmy po rozmowach.Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 27.02.2017 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Serdecznie zapraszam inwestorów do współpracy.Więcej o mnie i kilka opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 22.03.2017 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Odświeżam. Serdecznie zapraszam inwestorów do współpracy.Więcej o mnie i kilka opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 31.03.2017 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Proszę o kontakt telefoniczny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 10.10.2017 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Odświeżam. Serdecznie zapraszam inwestorów do współpracy.Więcej o mnie i kilka opinii. Oczywiście posiadam znacznie więcej referencji które można potwierdzić niż w powyższym linku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 10.10.2017 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Dziękuję serdecznie za wszystkie opinie. . A czemu opinie kipi zacytowane w pierwszy poście zostały zastąpione po niespełna roku kropkami (wystarczy kliknąć na znaczek >> przy nicku kipi w cytacie w pierwszym poście)? Jakieś rozczarowanie nastąpiło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 11.10.2017 03:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2017 (edytowane) To pytanie należałoby skierować do kipi, może człowiek postanowił wymazać się z forum. Edytowane 28 Października 2017 przez wingerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rajmund26 05.11.2017 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Witam, Do realizacji 3 lazienki w domu:1.- 3m2 - umywalka, sedes2. - 8m2 po podłodze, wanna, prysznic bezbrodzikowy, umywalka, sedes3. - 5m2 prysznic, umywalka, sedes Raczej wieksze niz mniejsze kafle. Stan surowy. Prosilbym o podanie jakis cen wyjsciowych. Realizacja polowa 2018Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 07.11.2017 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Witam serdecznie.Dziękuję za zainteresowanie.Informacje wysłałem na PW. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 17.07.2018 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2018 (edytowane) Odświeżam. Serdecznie zapraszam inwestorów do współpracy.Kilka opinii. Oczywiście posiadam znacznie więcej referencji niż w powyższym linku, które można potwierdzić bezpośrednio u inwestorów. Więcej o zakresie prac oraz portfolio Edytowane 17 Lipca 2018 przez wingerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts