ania74 12.11.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Witam czy ktoś może buduje lub ma zamiar budować projekt SOKÓŁ z biura MG projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania74 17.11.2008 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Chcemy wybudować Sokoła z MGprojekt.Nie umiem wkleić linku z adresem tego projektu,ale jeśli możecie to napiszcie co o nim sądzicie.Może ktoś go buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 05.12.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 http://www.mgprojekt.com.pl/domki/sokol/images/sokol.jpgjesli ten to jest olbrzymi, koszty makbryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania74 05.12.2008 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Dzięki za zainteresowanie i wstawienie obrazka (miałam z tym problem)Owszem dom jest duży ale ma prostą bryłę, dach prosty w budowie...Może nie będzie tak żle.Szukałam projektu prawie 3 lata brałam pod uwagę projekty Pani D Obłuskiej które są szalenie kosztowne.Sokół będzie tańszy w budowie ,a wykończenie chyba też... Może znacie jakiś inny projekt który ma to wszystko co Sokół a, jest np mniejszy?W sumie to prawie 400m2 bo dochodzi poddasze użytkowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szelma29 06.12.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 jestescie milionerami?? macie liczna rodzinę..conajmniej troje dzieci i dziadków na głowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania74 07.12.2008 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Owszem mamy 3 dzieci ,babcie też nie są najmłodsze myślę że,kiedyś z nami zamieszkają...ale ja pytałam o zupełnie coś innego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 11.12.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 poszukaj podobnego projektu w domy z wizji lub mg projekt w dziale nowoczesne- wyglądają zdecydowanie lepiej i sa piękne. ten jest jak przedwojenna willa ala obecna ambasada mi sie nie podoba już z zewnatrz - niemniej takiej wielkości dom to koszt ok. 900 tys do zamieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania74 12.12.2008 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 No cóż,o gustach się nie dyskutuje...Uważam że dom ma klasę i to mi się w nim bardzo podoba.Nowoczesne domy z wiekiem nie stają się ładniejsze...moda przemija.Sokół jest ponadczasowy.Co do kosztu budowy to przyznaję rację mogą być duże ze względu na wielkość.Dzięki za uwagi.Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anett1 15.05.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Witam w 2008 roku zamieściłaś pytanie na formum muratora w sprawie projektu Sokół z firmy mgprojekt. Czy może go zrealizowałaś lub wiesz kto go postawil? Chciałabym wybudować ten dom, generalnie już się na niego zdecydowałam, ale chętnie bym go zobaczyla w realu lub na zdjęciach. Proszę o informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anett1 15.05.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 projekt budynku SOKÓŁ z MGPROJEKT może ktoś buduje ten dom. Proszę podzielenie się informacjami dot budynku i jego realizacji. Chętnie zobaczę zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalena600 24.07.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 witam Buduję ten dom od ubiegłego roku. Wprowadziłam parę drobnych zmian w projekcie, chętnie się podzielę z zainteresowanymi Jest parę błędów w projekcie ale bez obaw! wykonawcy uporali się z nimi i jakoś poszlo. Jakie masz pytania? Może inaczej - na jakim jestem etapie: -stan surowy zamknięty (no, prawie-okna są, drzwi i brama garażowa wkrótce) -tynki wewnętrzne i elektryka już są -tynki zewnętrzne planuję na wrzesień -od przyszłego tygodnia instalacja c.o., sanitarka i po niej wylewki Trochę o domku: Dom jest funkcjonalny, dobrze przemyślany, ma zwartą bryłę, co myślę dobrze wpłynie na koszty ogrzewania i najważniejsze dla mnie-jest piętrowy. Rodzice mają parterowy z poddaszem użytkowym i pokoje na górze są strasznie nieustawne przez spady dachu. Moje obawy co do olbrzymiej powierzchni rozwiały się trochę, jak porównałam powierzchnię podłóg w Sokole z powierzchnią podłóg w domu parterowym z poddaszem użytkowym (nie pamiętam nazwy tego domu)-ale wcale nie było tak ogromnej różnicy jak się wydaje porównując powierzchnie użytkowe. Spady w dachu zabierają bardzo dużo z powierzchni poddasza w parterówkach. W Sokole tego nie ma, dlatego cyferki są takie ogromne. Cóż dodać? Schody wyszły pięknie. Nie mogłam sobie ich wcześniej wyobrazić, bo nie widziałam u nikogo takich. Są zgrabne, "lekkie" i nie zabierają dużo hollu. I jest jeszcze jest strych! Niby nie jest użytkowy, ale jak ktoś chcałby go zagospodarować to ma pole do popisu. Planuję zrobić ściany zaraz pod oknami w dachu i według moich obliczeń strych będzie miał jakieś 80m2. Nie wiem dokładnie, bo jeszcze nie mam tam podłogi-tylko belki stropowe po których lepiej nie będę chodzić Proszę wszystkich o wyrozumiałość-nie reklamuję tego projektu, nie chwalę się jaki to mam piękny dom, tylko piszę o tym, co mnie nurtowało podczas wyboru projektu, czym się kierowałam i co jak wyszło. Narozpisywałam się może niepotrzebnie, jeśli szukasz innych informacji, pisz. Chętnie dopowiem co wiem. Mogę przesłać zdjęcia na e-mail, bo niestety nie da się tutaj ich wkleić. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleambr 02.01.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Witam, będę wdzięczna za przesłanie zdjęć domu na maila ([email protected]). Jestem też ciekawa jaki był całkowity koszt budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HON-AR 08.08.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Witamy serdecznie Bardzo prosimy o podanie nr telefonu lub maila. Mamy kilka pytań przed zakupem "Sokoła" HON-AR[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamek2 05.09.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Witam, ja również będę budował Sokoła, czekam na zamówiony projekt. Chcę w nim zrobić trochę zmian w pomieszczeniach i garażu, Chciałbym dowiedzieć się jakie są to błędy w projekcie o których piszesz i co warto poprawić. Na parterze podobno są różnice poziomów między holem a salonem, które można wyrównać, ale jeszcze dokładnie nie wiem bo nie miałem dokładnego projektu w ręku. Chciałbym także bardzo zobaczyć budynek w stanie surowym lub prosić o przesłanie zdjęć. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juralisk 27.08.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Witam ! Dołączyłem do grona zainteresowanych (i w zasadzie zdecydowanych) realizacją Sokoła. Od ostatniego postu w tym wątku minęło sporo czasu, nie mniej jednak chciałem zapytać, czy ktoś z Was wybudował lub buduje ten piękny dom ? Jeśli tak to prosiłbym o info na forum lub na adres: [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika4040 22.02.2014 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Witam.Czy jest ktoś kto buduje bądź ukończył budowę projektu: sokół z pracowni mg projekt? może ktoś by mógł wkleić parę fotek z realizacji lub wysłać na mail: [email protected]Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.02.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Witam. Czy jest ktoś kto buduje bądź ukończył budowę projektu: sokół z pracowni mg projekt? może ktoś by mógł wkleić parę fotek z realizacji lub wysłać na mail: [email protected] Pozdrawiam Łącze z istniejącym wątkiem. Popytaj tych, co wypowiadali się powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juralisk 09.03.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Mi się nie udało pozyskać żadnych informacji, ale jeśli jakimś cudem ktoś Ci odpowie to prośba o podzielenie się tą radosną nowiną. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika4040 15.03.2014 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Witam Cię Magdaleno600. Pisałaś że dla chętnych prześleś zdjęcia sokołu. Jakbyś mogła to prześlij na maila: [email protected] Ja zaczynam w tym roku. Jak tylko dostanę pozwolenie ruszam od razu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika4040 15.03.2014 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Nie ma sprawy. Tylko jak do tej pory nie udało mi się dowiedzieć nic nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts