Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pokażcie swoje przesuwane okna tarasowe

kasiaa256

Recommended Posts

uffff .......

czy dobrze zrozumiałam 11k za jedno?????

Tak aki-aki - myślę, że to cena za tą jedną przesuwkę, bo moja kosztowała podobnie - niecałe 10 tys.zł. Niestety przesuwki z niskim progiem tyle kosztują... :roll:

Dokładnie tak - to cena za jedną przesuwkę - dlatego mamy tylko jedną. To jedno z niewielu szaleńst, na jakie pozwoliliśmy sobie w czasie budowy.

• Odpowiedzi 106
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Extra macie Okna

My bedziemy miec takowe ( no mniejsze mneijsze) 220szer

Wycenili nam w oknoplascie na 3900 zl ale.....bierzemy okna Platinium a przesuwanych nie ma Platinium tylko rubin :evil: z zewnatrz sa platinium a od wewnatrz nieznacznie sie roznia

O f.ck a byłam już prawie zdecydowana na platinum :cry: Idę obejrzeć czy ten rubin się bardzo różni.....

kasiakp jesteś pewna że to rubin? Na stronie oknoplastu widzę tylko orion, awans i koncept i żadnen nie przypomina platinum ani trochę :cry:

tak RUBIN PLUS

tez sa takie polokragle od podworka wygladaja identyko jak platinium tzn sa platinium a od srodka troche mniej zaokraglone sa My sie zdecydowalismy i wiem ze sporo osob z tkimi oknami sie wlasnie na ten rubin zdecydowalo

kasiakp jesteś pewna że to rubin? Na stronie oknoplastu widzę tylko orion, awans i koncept i żadnen nie przypomina platinum ani trochę :cry:

tak RUBIN PLUS

tez sa takie polokragle od podworka wygladaja identyko jak platinium tzn sa platinium a od srodka troche mniej zaokraglone sa My sie zdecydowalismy i wiem ze sporo osob z tkimi oknami sie wlasnie na ten rubin zdecydowalo

Hmmm to jakiś supertajny produkt skoro się na stronie nim nie chwalą :o

Ani gugle go nie znajdują... Rubin plus to wg nich dachówka taka tylko... Strange...

• 2 weeks później...
Witam, drzwi o ile dobrze pamiętam maja wysokośc ok 230 a szer ok 260 ale dokładnie podam Ci jutro bo fakturki mam w pokoju dziecka ktore spi:) co do klamki mielismy do wyboru klamke jakas nowoczesna umozliwiajaca otwieranie i zamykanie jednym ruchem, ale cena była o 500zł wyzsza wiec wzielismy zwykła klamke (troszke krotsza od tamtej) i jestem zadowolona, zero problemów z uzywaniem jej. Drzwi sa bezprogowe. Cene podam jutro, bo nie pamietam.

• 2 years później...

No niestety nie udało się, ale pomogę ;)

http://images41.fotosik.pl/501/b162b6f3c942c6f8med.jpg

reni jak wklejasz z fotosika wybieraj ostatni kod w grupie zatytułowanej Pozostałe. Gwarantuję, że zawsze wkleisz prawidłowo. Oczywiście nie zapomnij wcisnąć znaczka drzewka nad oknem odp i wkleić tam tego linka.

Pozdrawiam

Edytowane przez rere79