Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

withanko jak juz cie znalazlem to sie ladnie przywitam:)

Przebóg, a gdzieś się Waćpan podziewał tak dłuugo?? Ale widać, od razu się zorientował w nowym forumie!.. :yes:

ja mam siodemke i w pracy i w domu ale w domu dziala szybciej. moze to przez zapore?

Nie wiem, co to jest siódemka? Ja też to mam? W domu mam też mniejszą prędkość, bo to radiowka, nie stałe łącze. Może to dlatego...

Mam Cię wreszcie ;)

Muszę sprawdzić, czy Twoj wątek "subskrybuję", bo już mi się plącze... :cool:

...wstałam o 6, położyłam się o 2, trochę niewyspana jestem! mam nadzieję, że nie nabroję... :no:

Dzięki, też chyba coś tam dodam, tylko jeszcze nie mam koncepcji...

Dostałam info od ksiegowej, że na fakturach na zwrot Vat nie ma w większości PKWiU, a niektóre mają po sto parę pozycji! Teraz zwrócę sprzedawcy, żeby dopisał, bo inaczej będzie musial stawiać się na wezwanie skarbówki...

tym bardziej, ze nie wiem, gdzie będzie pasowała, nie było jej w planach ;)

doniczkę można sobie przestawiać, aż znajdzie swoje miejsce...

:

jukka lubi wapienne podłoże, więc nie na wrzosowisku. Ale masz taki pas wysokich traw (chyba proso rózgowate, o ile pamiętam) na narożniku domu, przy ścieżce. Zamiast tych traw, można posadzić rząd jukki.

jukka lubi wapienne podłoże, więc nie na wrzosowisku. Ale masz taki pas wysokich traw (chyba proso rózgowate, o ile pamiętam) na narożniku domu, przy ścieżce. Zamiast tych traw, można posadzić rząd jukki.

Cześć Elfir, fajnie, że zajrzałaś! :D

Te trawki też mi się bardzo podobają, docelowo pewnie wszystkie posadzę! To jukka będzie dodatkowo, np. obok. Na razie te sadzonki wsadzam w doniczki,, aż mi się ostateczna wersja wyklaruje...

Cześć dziewczyny (i chłopaki?) :)

Ja mam Windows vista i firefoxa - musiałam tylko wyłączyć ABP i fajnie hula. Mimo, że mam internet bezprzewodowy Play...

O, serio? Zaraz poszukam, gdzie toto wyłączyć! :yes:

Jaaaa, przetestowalam na Twoim watku funkcje "idz do pierwszego nowego posta" - taka kulka ze strzalka przed tytulem watku. Dziala super. Dzieki temu mozna sie cofnac do miejsca, w ktorym przestalo sie sledzic watek. Ale fajnie.

Serio? Jest coś takiego?! To fajnie, może teraz uda mi się "być w temacie", szczególnie w takich wątkach, jak Twój, (czyli długich) było to trudne! ;)

i chyba dziś wszystko szybciej chodzi, mam wrażenie?... :cool:

Serio? Jest coś takiego?! To fajnie, może teraz uda mi się "być w temacie", szczególnie w takich wątkach, jak Twój, (czyli długich) było to trudne! ;)

i chyba dziś wszystko szybciej chodzi, mam wrażenie?... :cool:

Szybko chodzi, a w Google Chrome chodzi szybciej niz kiedykolwiek.