Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bo to jest właśnie narzędzie do humanitarnego torturowania chwastów :D

Prądem ich traktujesz czy co??? ;).

Cudownie wygląda to narzędzie tortur!:cool: Przydałoby się zwłaszcza moim ostom!:evil:

Witanko!:D

Lepiej niż mała łopatka, sprawdza się solidne dłuto, taki duuuży śrubokręt :)

Chwasty rosną jak szalone po wczorajszym deszczyku, widać różnicę w tym miejscu, gdzie nie wyrywałam. Pozostaje mi się uzbroić w te wszystkie narzędzia i walczyć!A jak to wszytko razem nie pomoże, będę je dręczyć psychicznie! ;)

U mnie jak zwykle pobudka, ale tym razem nie kot zawinił. Słonko piękne, dobrego dnia wszystkim! :D

(w TV oglądam migawki z powodzi, także zdjęcia z Sandomierza, Tczewa - fala dochodzi do Bałtyku. Jeśli wiatr się nie zmieni, spłynie bez problemu)

Lepiej niż mała łopatka, sprawdza się solidne dłuto, taki duuuży śrubokręt :)

ooo ja mam takie coś...jedno jest na czubku zaokrąglone i to jest mniej skuteczne od takiego co ma zaostrzone lekko wcięcie...u mnie w tej chwili to najskuteczniejsze narzędzie do chwastów i perzu....

Witam serdecznie i zachwycam się ogromnie,

od niedawna jestem na FM i z każdym dniem odkrywam jakieś cuda. Dzisiaj odwiedziłam Twój domek i jestem oczarowana. Mam też od razu pytań kilka:

- skąd są te śliczne, białe listwy przypodłogowe?

- jakiej firmy jest okap w kuchni?

Miałam jescze pytanie skąd taka piękna malowana cegła, ale odpowiedź już znalazłam w komentarzach ;)

A w ogóle to wszystko piękne w tym Twoim domku, a lampy nad stołem to mnie po prostu powaliły :yes:

Pozdrawiam i gratuluje!

Asia

Edytowane przez ragazza

Witam serdecznie i zachwycam się ogromnie,

od niedawna jestem na FM i z każdym dniem odkrywam jakieś cuda. Dzisiaj odwiedziłam Twój domek i jestem oczarowana. Mam też od razu pytań kilka:

- skąd są te śliczne, białe listwy przypodłogowe?

- jakiej firmy jest okap w kuchni?

Miałam jescze pytanie skąd taka piękna malowana cegła, ale odpowiedź już znalazłam w komentarzach ;)

A w ogóle to wszystko piękne w tym Twoim domku, a lampy nad stołem to mnie po prostu powaliły :yes:

Pozdrawiam i gratuluje!

Asia

Cześć Asiu, dzięki za miłe słowa. Białe listwy to NMC malowane na kolor ścian, zamawiałam w necie, a okap to jest zwykły Ciarko - na razie sprawuje się dobrze! O cegle już poczytałaś, więc nie będę się powtarzać... :)

pozdrawiam!

sure