Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja bym chętnie te zdjęcia zobaczyła, jeśli będziesz miała. Teraz na pewno to rozwiązanie nie będzie pasowało, bo to stare bukowe biurko ma boki czarne matowe. Ale też mam zamiar je wymienić, tylko na razie nie znalazłam zastępstwa w odpowiedniej cenie...

ps. kupiłam sobie w Obi Zebrinusa (a pojechałam po wrzosy)!

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

noo.. ...nawet już było, bo ten łobuziak wcale się nie boi wody - jak go wyciągnęłam, był mokruteńki (i przeszczęśliwy)! ;)

Ale masz faaajnie! :D A zakręcać też umie? Chyba nie, bo to już żadna frajda...;)

To jeszcze naucz go, że wc to jest taka głęboka kuweta i naucz spuszczać wodę...;)

Matko, ja chcę takiego kota.....

mój rudy sierściuch wygląda koszmarnie...gorzej niż najgorsza kocia łazęga..

No, ja wolę nie komentować, jak mój teraz wygląda! ;)

Ale masz faaajnie! :D A zakręcać też umie? Chyba nie, bo to już żadna frajda...;)

To jeszcze naucz go, że wc to jest taka głęboka kuweta i naucz spuszczać wodę...;)

Spuszczać to by się pewnie nauczył, ale nie wiem, czy go przekonam, że nie należy zagrzebywać!! :D

Teraz się pilnuję, żeby zamykać drzwi od łazienki, bo mi może narobić kłopotu! Fakt, że już go widywałam skaczącego do klamek, myślę jednak, że na razie sobie z drzwiami nie poradzi, są za dobrze wyważone!.. ;)

Malgos, Twój Jonaszek ma w sobie dużo z brytka, może to jakaś cecha "rasowa"!? :D

(właśnie przestało padać, trzeba będzie wyleźć z jaskini i ogarnąć temat jesiennych prac ogrodowych ;) )

Dorbie, nie wiem, w którym miejscu na Osowej, rzuć jakimś kontaktem?

Fajny jest ten Twój Boskop, zastanawiam się, czy nie urozmaicić sobie mojego wrzosowiska takim kolorkiem, w miejsce reszty tych uschniętych. Ale to już chyba na wiosnę, bo chcę zobaczyć, ile z nich odbije po zimie. Poza tym teraz ciągle leje, nie bardzo można grzebać w ziemi...

Maja, śmieszna scena, nie pamiętam jej z filmu! :D

Teraz się pilnuję, żeby zamykać drzwi od łazienki, bo mi może narobić kłopotu! Fakt, że już go widywałam skaczącego do klamek, myślę jednak, że na razie sobie z drzwiami nie poradzi, są za dobrze wyważone!.. ;)

Malgos, Twój Jonaszek ma w sobie dużo z brytka, może to jakaś cecha "rasowa"!? :D

(właśnie przestało padać, trzeba będzie wyleźć z jaskini i ogarnąć temat jesiennych prac ogrodowych ;) )

Szurku, To tylko kwestia czasu :) koty to takie stworzenia, że nic nie może być przed nimi zamknięte...

Przed chwilą kupiłam kilka "żółtych", odm. Theresa, akurat były w LM. Niestety te fajne odmiany są drogie, płaciłam 5/szt, były tez zwykłe jakieś po 2, ale w kolorach, które już w zasadzie mam. Teraz będę głowić się, gdzie je wsadzić, bo pousychały tak nieregularnie, że z wielkich, barwnych "plam" zrobiłby mi się wrzosowy dalmatyńczyk! ;)

Ale w sumie można też pewnie mieszać, tylko wtedy mniej wyraźnie widać kolory. Czytam, że dorasta do 30 cm, a kwitnie IX - XII, ciekawe...

Su, a nie mozesz bokow tego biurka walnac czarna olejna na wysoki polysk narazie dopoki go nie zmienisz a do mebli ikeowskich bedzie Ci pasowal.... ja zrobilam teraz podobnie w wiatrolapie tz mam ikeowske meble biale z klonem - ale drzwi zewnetrzne i wewnetrzne do przedpokoju mam szare (ral 711) to gore z szafki-skrzyni na ktorej sie siedzi i gore niskiej szafy na manele tez walnelam tym kolorem.... wyglada nie najgorzej.

sure.......dziś lub jutro wybieram sie do Gdańska do IKEA......po szafe:)

jadę z córką, ale pierwszy raz bez męża...../ początkujący kierowca ze mnie/.

Drogi się nie boje, pojadę autostradą i do IKEA znam drogę........

Martwie się tylko powrotem, a właściwie tym jak z IKEA wjechać na powrotną drogę do autostrady???

Czy możesz mi podpowiedzieć jak najprościej wyjechać i którędy?? Tak aby pojechać w lewo do autostrady ??

Bo kurcze martwie się, że zamiast wrócić to pojade obwodnicą dalej na Gdynie::(