Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajne macie pieski :D

Aguś jednak Twoja ma dłuższe te kłaczyska :wink:

Wiolasz Twojego też widziałam bo często zaglądam do dziennika ale jeszcze nic nie napisałam :oops: ..............masz śliczna kuchnię :D

a nasz piesek dostał jakąs alergie nikt nie wie na co

Kaluś naprawdę?a czym to się objawia?coś z sierścią?

moja zdrowa jak ryba :wink: ............mieszka w kojcu ale tylko dlatego że to był jej wybór :wink:

Jak przychodzą mrozy to czasem biorę ją do domu ale męczy się strasznie.......widzę to :-? ..........właściwie to ona lubi lekki mróz bo nawet nie wchodzi do budy.

Stwierdziliśmy że zrobimy jej dobrą budę taką ocieploną z kocykiem w środku a ona i tak woli na powietrzu :roll: .............to zdjęcie które wkleiłam wyżej to ze spacerku,kąpieli ok IV-V a przecież w tym roku w tym m-cu było zimno.

o przepraszam raz ją bolało jak użądliła ją osa........wtedy miała pyszczek opuchnięty :-?

a nasz piesek dostał jakąs alergie :cry: nikt nie wie na co :cry:

A nie dajesz mu smakołyków z zawartością białka zwierzęcego? Np. uwielbianego przez psy twarogu? I broń Boże czekolady! Czekolada, nawet w małej ilości której psia wątroba nie trawi, może psa zabić.

Myślę, że każdy wet powinien o tym uprzedzać.

No to mam problem. Jest fajny kotek do przygarnięcia. Zawsze chciałam w domu i psa i kota, a miejsca będzie dość. Ale co z alarmem? Nie ma czujek, które poradziłyby z kicającym kotem... :(

Macie jakies sprawdzone rozwiązania? Czy np. kot się przyzwyczai do przebywania w jednym pomieszczeniu, gdy wszyscy w pracy?

Nie wiem, jak to rozwiązać, a szkoda rezygnować ze zwierzaka z powodu jakichś czujek! :-?