Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

tylko ze oryginalne manxy nie maja ogonkow :lol: :lol:

Co zrobilas swojemu, ze stracil?

:lol: :lol:

no patrz, pzreoczyłam taki drobny szczegół! :lol: :lol:

Wrzeszcz jest pieknym miejscem na wakacje jak sie jest w liceum :lol:

Moj Ojciec Chrzestny na Hallera we Wrzeszczu mieszka - co roku na miesiac ladowalam tam na wakacje. Dobre miejsce by tramwajem do Jelitkowa na plaze pojechac, lub w druga strone na Starowke...dlatego sa miejsca w Gdansku, ktore jeszcze pamietam i moge dojechac bez problemu i takie ktore gdzies tam po glowie mi chodzi, ze wiem gdzie sa, ale w rzeczywistosci bardzo mgliste pojecie mam :lol: :lol:

No widzisz Wrzeszcz kazdemu z czym innym sie kojarzy :lol: :lol:

Bardzo swojskie nazwy. Sama kiedyś mieszkalam przy Hallera, ale w Brzeźnie, 200m od plaży (latem był tam ruch jak w Wawie na Marszałkowskiej! :-? )

a teraz będę z dugiego końca miasta - cisza i spokój! ;)

Maja, czy ty widzisz polskie czcionki czy jakieś "ptaszki" tylko?

• Odpowiedzi 7,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maja, czy ty widzisz polskie czcionki czy jakieś "ptaszki" tylko?

Widze normalnie polskie czcionki, a nie ptaszki-krzaczki :lol: :lol: nie mam tylko zainstalowanych do pisania... a czemu sie pytasz?

To ok. Własnie dlatego pytam, zauważyłam, że nie używasz, byłam ciekawa, czy odczytujesz, czy polskich w odpowiedziach nie wstawiać..

Prawda, że ja już nie mogę doczekać się tego swojego kotka, codziennie mówię psu, że jej kota kupiłam, żeby się nastawiała pozytywnie! :wink:

(aż jestem ciekawa, jak się dogadają)

Tofee, co do osuszaczy, jeszcze nie wiem, na ile są skuteczne. Na pewno wstawione do zamkniętego pomieszczenia dobrze wyciągają z niego wodę, bo z dnia na dzień w zbiorniku zbiera się jej coraz mniej, ale czy i po jakim czasie wyciągną wilgoc ze spodu wylewki, to nie jestem pewna

(problemem jest to, że nie położono folii na styropian, powinny być takie warstwy: strop - folia - styropian - folia - wylewka).

Napiszę, jak skończą. Cena jest za czas wypożyczenia. Te, które sprawdzałam kosztowały 30 - 55zł/doba.

W sama pore tu trafilam, bo tez mysle o kotku i to jakims duzym. Maine coone bylby dobry. :roll: :roll: :roll:

Moje znajome main coone'y były bardzo ok, szcególnie jedna kotka, która miała bardzo "psi" charakter, bardzo kontaktowa była i mądra...

Jest tylko jeden szczegol... Cena... :roll:

Ojej, to nawet nie wiem, ile? :roll: