ponury63 17.11.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Aby NIE wpisywać się w niewłaściwe miejsca, wystarczy JEDNO zerknięcie po otworzeniu okienka pisania postu http://images25.fotosik.pl/295/ff2e7041de1dad2b.jpg i jeśli nie jest to nasz własny dziennik, to widok powyższy zazwyczaj oznacza, że wpisujemy się w niewłaściwe miejscezazwyczaj - gdyż istnieją dzienniki, których autorzy nie założyli komentarzy należy też korzystać z dostępnych opcji edycji postów w przypadku błędnego wpisu wystarczy w tym błędnym poście kliknąć przycisk ZMIEŃ i skopiować całą treść następnie otworzyć odpowiednie komentarze - najwygodniej przez cofnięcie się do poprzedniej strony [strzałka "Wstecz" w przeglądarce] i kliknięcie właściwego linka do komentarzy pod postem osoby prowadzącej dziennikNastepnie w wątku komentarzy, po kliknięciu przycisku 'ODPOWIEDZ', wkleić tam skopiowaną treść Po udanym wpisie w komentarzach, post zamieszczony błędnie w czyimś dzienniku można usunąć - można tak zrobić z każdym wlasnym postemW razie jakichkolwiek problemów zawsze można skontaktować sie z moderatorem UWAGA: w obecnym, nowym skrypcie Forum (istniejącym od 02.04.2010) można bezproblemowo przenosić posty pomiędzy wątkami, zatem proszę zgłaszać wszystkie takie sytuacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 15.04.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 A jeśli taki "obcy" wpis się już pojawi w naszym dzienniku, a jego autor zapomniał (nie umie) by go przenieść do komentarzy, to czy można poprosić o to moderatora? A może zakładce Dzienniki budowy - dzień po dniu i ich autorom nadać większe uprawnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 15.04.2009 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 A jeśli taki "obcy" wpis się już pojawi w naszym dzienniku, a jego autor zapomniał (nie umie) by go przenieść do komentarzy, to czy można poprosić o to moderatora? zawsze - to nawet jest dla nas o wiele wygodniejsze, bo nie wszystkim piszącym dzienniki odpowiada "odgórne przenoszenie"; niektórym 'obce' wpisy wcale nie przeszkadzają, a my często mamy zgadywankę 'czego pragnąłby autor' A może zakładce Dzienniki budowy - dzień po dniu i ich autorom nadać większe uprawnienia chyba się nie da w tym skrypcie phpBB; zresztą wcale nie wiem czy się da w innych byłoby to raczej przypisanie tematu do jednej osoby, pewnie powstałby tez problem z cytowaniem czegoś z dzienników zresztą i tak nie mogę się doprosić o podstawowe narzędzia http://forum.muratordom.pl/post2826356.htm#2826356 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 17.08.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 A może zakładce Dzienniki budowy - dzień po dniu i ich autorom nadać większe uprawnienia chyba się nie da w tym skrypcie phpBB; Da się ale nie w tak starym jak to forum - trza by zainstalować coś nowszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 28.01.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 hej mam wpis nie tam gdzie trzeba. Przenieście proszę do komentarzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.A 18.02.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Mam w dzienniku ''nieproszony ''komentarz czy ktoś może to usunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.02.2010 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Przesunięty do komentarzy zgodnie z życzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.A 20.02.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Dziękuję.....Duuuuża bużka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szyszunia58 23.02.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Hej mam pytanie może ktoś mógł mi powiedzie jak wklejac zdjęcia do mojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 23.02.2010 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Hej mam pytanie może ktoś mógł mi powiedzie jak wklejac zdjęcia do mojego dziennika tak jak do każdego innego >> http://forum.muratordom.pl/jak-wkleic-zdjecia,t138412.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.A 26.02.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 I znowu mam coś w dzienniku ponury63HELP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaroLPaulinA 17.03.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witam,Proszę o przeniesienie obcych wpisów z dziennika do komentarzy,dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 26.03.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Pieknie proszę o przeniesienie gościnnego postu z mojego dziennika do komentarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 28.03.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Dziekuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 30.03.2010 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Pięknie proszę o przesunięcie "gościnnego" wpisu z mojego dziennika do komentarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 30.03.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Pięknie proszę o przesunięcie "gościnnego" wpisu z mojego dziennika do komentarzy. Pięknie informuję, że już przeniesiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 30.03.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Piwo stawiam, jedno ale za to dwa razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 30.03.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 O widzę że dubelek zniknął, tedy piwo też tylko raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 30.03.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 O widzę że dubelek zniknął, tedy piwo też tylko raz. Pierwsze słowo się liczy Ale czy to nie będzie korupcja hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 30.03.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Oszywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts