Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wpisy w cudzych dziennikach

Recommended Posts

• Odpowiedzi 128
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Proszę o usunięcie wpisu OAKA25 nr #107 z mojego dziennika dzień po dniu i przeniesienie do komentarzy. Z góry dziękuję :-).

Witam,

mam wielki problem, i nie bardzo wiem jak się za niego zabrać. Mamy z żonka domek w spadku, stary, ale nie aż tak złym stanie. Planujemy go remontować, problem taki: dom graniczy z drogą. Tzn. domek oddalony jest od głównej drogi, a prowadzi do niego droga gminna, ale taka polna, nie wyasfaltowana, w dodatku o szerokość około max2m. Dom dosłownie stoi przy drodze, graniczy z nią, a nie ma żadnego pobocza, czy chodnika. Węższa ściana domu z nią graniczy i murek przyklejony do domu. Żonka upiera się na przesunięciu domu o kilka metrów. Ludzie, czy to możliwe? Koszt jaki może być. Planowałem dom podwyższyć, rozbudować i remont kapitalny, ale w takim wypadku, nie wiem czy w ogóle się za to brać, od czego zacząć. Co o tym myślicie, pomóżcie laikowi

Edytowane przez adk
uzupełnienie o nr wpisu

• 1 month później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...
  • 3 months później...
prosze o przeniesienie postow 55 i 54 z mojego dziennika do komentarzy

Aksamitka - pod każdym postem jest trójkącik z wykrzyknikiem. Pisałam o tym powyżej!

Kliknij na ten znaczek w konkretnym poście, który chcesz zgłosić do przeniesienia. Wówczas nie trzeba szukać o który ci chodzi

• 6 months później...
  • 2 weeks później...
witam, założyłam dziennik budowy, ale chyba cos nie tak zrobiłam gdyż komentarze wyświetlają się pod kreską "komentarze" a nie tak "ładnie" w jednym ciągu, czy mógłby mnie ktoś uświadomic co pozmieniać?