kumek 18.10.2003 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2003 Nie ukrywam ...jestem pod wrażeniem. Gratulacje Kodi pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.10.2003 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2003 A co?? Nie mam jeszcze Muratora,ale i tak jestem pod jego wrażeniem (kodziaczka oczywiście). Nie potrzebuję do tego żadnych gazet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 19.10.2003 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2003 Jutro pędzę po ,,MURATORA", poczytam to może mój podziw jeszcze wzrośnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 20.10.2003 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Nie śmiejcie się, ale ja czytałam to jak bajkę a oczy robiły mi się coraz większe, a szczęka wisiała coraz niżej. Matko boska! tyle przeciwności - po kolana jak nie w śniegu to w błocie a udało mu się!!!! I to bez pomocy magicznych sztuczek, a wyłącznie siłą charakteru i przy pomocy dobrych ludzi... Co tam przy tym problemy z narzekającymi teściami czy opóźniającą się ekipą. Kodi - podziwiam Cię, naprawdę, jesteś moim bohaterem. CAŁA POLSKA CZYTA BUDUJĄCYM "OPOWIEŚĆ O KODIM" 10 MINUT DZIENNIE. CODZIENNIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 20.10.2003 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 No nie forumowicze, zaraz się rozpłaczę a do tego wszystkiego narodziny córy. Jesteście wspaniali. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 20.10.2003 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Z tego wszystkiego zapomniałem wstyd się przyznać, ale chciałem w tym miejscu publicznie podziękować Pani Redaktor Naczelnej za miłe słowa i oczywiście Andrzejowi Paplińskiemu za udany artykuł. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin k. 20.10.2003 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 czytelem czytalem ............." BUDUJĄCE" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kksia 20.10.2003 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 No nie forumowicze, zaraz się rozpłaczę a do tego wszystkiego narodziny córy. Jesteście wspaniali. Pozdrawiam Ja też Gratuluję. Podziwiam tym bardziej, ze my stchorzylismy i po długich dyskusjach - budowac czy kupic, kupilismy uzywany dom. Ze strachu przed tym wszystkim, CZEGO DOKONAŁEŚ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 20.10.2003 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Kodi - zuch chłopak. GRATULACJE !!! Życzę tylko szczęśliwych chwil całej Waszej rodzince. A drzewko jakieś zgodnie z przesądem, że każdy facet...zasadzisz? Chociaż w Twoim przypadku to już nic nie trzeba udowadniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 21.10.2003 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Dzięki Drodzy forumowicze bardzo mi miło co piszecie, a co do drzewek to nie wiem czy się iglaste liczą, ale w niedzielę posadziłem z tego wszystkiego 90 świerków na naszej działce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 21.10.2003 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Dzięki Drodzy forumowicze bardzo mi miło co piszecie, a co do drzewek to nie wiem czy się iglaste liczą, ale w niedzielę posadziłem z tego wszystkiego 90 świerków na naszej działce. Pozdrawiam Nie wiem czy iglaste się liczą czy nie, ale proponuję żebyś zasadził dąb czerwony, rośnie powoli, wygląda pięknie i jest twardy.... tak jak Ty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 21.10.2003 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Kodi, jak tylko przeczytalam tu na forum, ze w Muratorze jest artykul o tobie, od razu po pracy pobieglam go kupic i oczywiscie rownie szybko przeczytalam! Gratuluje, gratuluje, gratuluje ale przede wszystkim to tego, co dokonales, bo ja tez mysle, ze jesli tylko mocno sie czegos pragnie, to uda sie to osiagnac, nawet gdy nie dysponuje sie ogromnymi funduszami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 21.10.2003 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Kodi GRATULUJĘ!!!Wystarczy CHCIEĆ.....a CHCIEĆ to MÓC!!!!!!!!! Na pochybel wszystkiemu i wszystkim. Nareszcie w "MURATORZE" znalazł się artykuł o tym jak naprawdę się buduje samemu w dosłownym tego słowa znaczeniu. Brakowało mi tego typu artykułów o ludziach, którzy niemając wiele osiągają tak wiele. Bez kredytów, pożyczek i innych dochodów niż własna pensja i własna praca.Zresztą sami z mężem tak własnie budujemy. Kodi pozdrawiamy bardzo serdecznie i TAK TRZYMAJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 21.10.2003 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Wyrazy uznania za wytrwałość i skuteczność w dążeniu celu. Oby starczyło Ci sił i zapału. Szczęście i poczucie humoru nie maja prawa Cię opuścić.Gratulacje dla Całej Rodziny. Dobrze się spisaliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.10.2003 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Konrad, jesteś niesamowity. Podziwiam Cię i gratuluję sukcesu. Pozdrowienia dla Ciebie i Twojej żony, ojca i teścia. Ucałowania dla starszego brata i młodszej siostry.Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 21.10.2003 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Kodi gratulacje!!! A swoja drogą, to gdy zauważyłem ten artykuł, nie mogłem się oprzeć wrażeniu, że to o moim znajomym, któremu się udało to o czym ja marzę! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 21.10.2003 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Kodi, JESTEŚ WIELKI!!!!!!!!!! A właściwie nie, JESTEŚ SUPERWIELKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martin 22.10.2003 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Brawo Kodi!!! Brawo Redakcjo za budujący artykuł! Kodi, byłem pod wrażeniem Twoich zmagań z przeciwnościami losu! Wierzę, że Twoja opowieść doda ducha i odwagi innym budującym, którzy nie mają kasiory jak lodu. Swoim postępowaniem pokazujesz, że CHCIEĆ to MÓC!Jeszcze raz gratulacje!Martin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 22.10.2003 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Kurcze nie wiem co powiedzieć. Wiem jedno mam swoje 5 minut w tym zyciu. Cieszę się z tego bardzo. wpadam do pracki na dosłownie 5 minut a tu tyle ciepłych postów. Całuję Was - jesteście wspaniali. Pozdrawiam serdecznie Do zobaczenia na forum w poniedziałek najbliższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.10.2003 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Kodi jeszcze raz G R A T U L A C J E !!! Musiałam czekać na swój nr Muratora bo mam prenumeratę Ale dzisiaj już był w skrzynce i przeczytałam jak wszyscy wyżej z wypiekami na twarzy i stwierdziłam że mi też się uda. Jeszcze raz Kodi dzięki za wsparcie. Nareszcie napisano o kimś kto naprawdę wybudował za małe pieniądze. Pozdrawiam całą Twoją rodzinkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts