Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

11/2003 Opowieśc o Kodim

kumek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 55
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie śmiejcie się, ale ja czytałam to jak bajkę a oczy robiły mi się coraz większe, a szczęka wisiała coraz niżej. Matko boska! tyle przeciwności - po kolana jak nie w śniegu to w błocie a udało mu się!!!! I to bez pomocy magicznych sztuczek, a wyłącznie siłą charakteru i przy pomocy dobrych ludzi... Co tam przy tym problemy z narzekającymi teściami czy opóźniającą się ekipą.

Kodi - podziwiam Cię, naprawdę, jesteś moim bohaterem.

CAŁA POLSKA CZYTA BUDUJĄCYM "OPOWIEŚĆ O KODIM" 10 MINUT DZIENNIE.

CODZIENNIE!

No nie forumowicze, zaraz się rozpłaczę a do tego wszystkiego narodziny córy. Jesteście wspaniali.

Pozdrawiam

Ja też Gratuluję.

Podziwiam tym bardziej, ze my stchorzylismy i po długich dyskusjach - budowac czy kupic, kupilismy uzywany dom.

Ze strachu przed tym wszystkim, CZEGO DOKONAŁEŚ.

Dzięki Drodzy forumowicze bardzo mi miło co piszecie, a co do drzewek to nie wiem czy się iglaste liczą, ale w niedzielę posadziłem z tego wszystkiego 90 świerków na naszej działce.

Pozdrawiam

Nie wiem czy iglaste się liczą czy nie, ale proponuję żebyś zasadził dąb czerwony, rośnie powoli, wygląda pięknie i jest twardy.... tak jak Ty!

Kodi, jak tylko przeczytalam tu na forum, ze w Muratorze jest artykul o tobie, od razu po pracy pobieglam go kupic i oczywiscie rownie szybko przeczytalam! Gratuluje, gratuluje, gratuluje :) ale przede wszystkim to tego, co dokonales, bo ja tez mysle, ze jesli tylko mocno sie czegos pragnie, to uda sie to osiagnac, nawet gdy nie dysponuje sie ogromnymi funduszami :)

Kodi GRATULUJĘ!!!

Wystarczy CHCIEĆ.....a CHCIEĆ to MÓC!!!!!!!!! Na pochybel wszystkiemu i wszystkim.

Nareszcie w "MURATORZE" znalazł się artykuł o tym jak naprawdę się buduje samemu w dosłownym tego słowa znaczeniu. Brakowało mi tego typu artykułów o ludziach, którzy niemając wiele osiągają tak wiele. Bez kredytów, pożyczek i innych dochodów niż własna pensja i własna praca.

Zresztą sami z mężem tak własnie budujemy.

Kodi pozdrawiamy bardzo serdecznie i TAK TRZYMAJ!

Konrad, jesteś niesamowity. Podziwiam Cię i gratuluję sukcesu.

Pozdrowienia dla Ciebie i Twojej żony, ojca i teścia.

Ucałowania dla starszego brata i młodszej siostry.

Tomek

Brawo Kodi!!! Brawo Redakcjo za budujący artykuł! Kodi, byłem pod wrażeniem Twoich zmagań z przeciwnościami losu! Wierzę, że Twoja opowieść doda ducha i odwagi innym budującym, którzy nie mają kasiory jak lodu. Swoim postępowaniem pokazujesz, że CHCIEĆ to MÓC!

Jeszcze raz gratulacje!

Martin

Kurcze nie wiem co powiedzieć. Wiem jedno mam swoje 5 minut w tym zyciu. Cieszę się z tego bardzo. wpadam do pracki na dosłownie 5 minut a tu tyle ciepłych postów.

Całuję Was - jesteście wspaniali.

Pozdrawiam serdecznie

Do zobaczenia na forum w poniedziałek najbliższy.

Kodi jeszcze raz G R A T U L A C J E !!!

Musiałam czekać na swój nr Muratora bo mam prenumeratę :evil:

Ale dzisiaj już był w skrzynce i przeczytałam jak wszyscy wyżej z wypiekami na twarzy i stwierdziłam że mi też się uda.

Jeszcze raz Kodi dzięki za wsparcie.

Nareszcie napisano o kimś kto naprawdę wybudował za małe pieniądze. :lol:

Pozdrawiam całą Twoją rodzinkę. :)