kijux 19.11.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Proponuje sporządzić ranking Kultowych Polskich firm i opinii na ich temat. Na początek weźmy pod lupę telekomunikację polską i PZU. Co o nich myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariuszAER 19.11.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Obydwie do du... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 19.11.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Zgadzam się z przedmówcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.11.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Proponuje sporządzić ranking Kultowych Polskich firm i opinii na ich temat. Na początek weźmy pod lupę telekomunikację polską i PZU. Co o nich myślicie? A po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 19.11.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Najbardziej kultową polska firmą jest KRUS. Jest to firma, że tak powiem, rodzinna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.11.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Od powietrza, głodu, ognia, wojny i wymienionych w wątku firm.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 20.11.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Proponuje sporządzić ranking Kultowych Polskich firm i opinii na ich temat. Na początek weźmy pod lupę telekomunikację polską i PZU. Co o nich myślicie? A po co? No właśnie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 20.11.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 i jeszcze od ZUS-u i US-u broń Panie Boze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 20.11.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Po co? Bo kijux jest z TP i będzie nam namawiał na szybki internet Albo.... Witam, Kupiłem mieszkanie i jestem w trakcie wyboru ubezpieczyciela. Kusi mnie nowa propozycja PZU pod tytułem PZU DOM. W jej ramach ubezpieczeniem zostaje objęta bryła oraz instalacja techniczna wraz ... To cytat z postu kijuxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.11.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 jak jest z tp to ja poproszę o możliwość podłączenia szybkiego internetu Słup stoi 10 metrów od granicy działki, ale nie mają możliwości podłączenia telefonu, a co za tym internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.11.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Stoją obok siebie dwa domy w odległości może 10 metrów od siebie - w starym jest telefon z tepsy, w nowym może być za rok! Jeżeli oczywiście zloży się odpowiednie papierki i wpłaci odpowiednią kasą na poczet...Te domy są o jakieś 80 metrów od nas, więc my nie będziemy nawet próbować kontaktować się z tepsą. Odległość 8 razy większa, więc pewnie 8 lat trza by było czekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.11.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Po co? Bo kijux jest z TP i będzie nam namawiał na szybki internet Albo.... Witam, Kupiłem mieszkanie i jestem w trakcie wyboru ubezpieczyciela. Kusi mnie nowa propozycja PZU pod tytułem PZU DOM. W jej ramach ubezpieczeniem zostaje objęta bryła oraz instalacja techniczna wraz ... To cytat z postu kijuxa. To Ty pisz od razu po co taki post jest, żeby wszyscy razem bronili się przed napastliwością jednego z forumowiczów. A nie taki pokręcony temat: dobre bo polskie to może być mleko wg mnie, bo z polskiej krowy, albo jakiś produkt inny rodzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 20.11.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 eeee. tepsa to przecież Żabojady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariuszAER 20.11.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Stawiam na Dom Chłopa, chyba są gdzies jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 20.11.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 A ja z innej polki... bardzo sobie chwale produkty Zelmera.... Podobno polskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.11.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 A ja z innej polki... bardzo sobie chwale produkty Zelmera.... Podobno polskie Robione w Chinach. Chińczycy to też Polacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.11.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Co o nich myślicie? myślę że nie doczytałeś Regulaminu za spamowanie wylatuje się z Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 21.11.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Co o nich myślicie? myślę że nie doczytałeś Regulaminu za spamowanie wylatuje się z Forum to ja w temacie: lubię polską słoninę i ogórki głównie dlatego, że notorycznie sie upijam. dziękuję PS: i nie dam sie wywalic z forum za spam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.11.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Co o nich myślicie? myślę że nie doczytałeś Regulaminu za spamowanie wylatuje się z Forum Uważam, ze wymienianie nazwy jakiejkolwiek firmy nie jest spamem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 21.11.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 ja też tak uważam ale czuję że kijux jednak spamuje - tak mnie własnie cus na darmową reklamę łupie w kościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts