wiolasz 21.11.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Może spamuje w innych wątkach ale w tym jest to zwykłe pytanie, wg mnie. A że dziwne? no cóż.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.11.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Uważam, ze wymienianie nazwy jakiejkolwiek firmy nie jest spamem. Cztery wpisy [w tym jeden usunięty], w tym w trzech jedna i ta sama nazwa. To nie jest odosobniony przypadek, co najmniej kilka osób każdego tygodnia próbuje wcisnąć Forumowiczom jakiś kit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.11.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Nie będę się czepiać. Ale mam nadzieję, że jeśli przez 4 wpisy kolejne będę psioczyć/zachwalać jakąkolwiek firmę, wymieniając jej nazwę, to skupisz się na całości nie uznając tego za spam.Z szacunkiem- pozdrawiam wiolasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.11.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 mam nadzieję, że jeśli przez 4 wpisy kolejne będę psioczyć/zachwalać jakąkolwiek firmę, wymieniając jej nazwę, to skupisz się na całości nie uznając tego za spam. To przecież jasne, że chodzi o relację ilości postów "reklamopodobnych" do wszystkich postów; poza tym zawsze liczy się kontekst Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.11.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 lubię polską słoninę i ogórki głównie dlatego, że notorycznie sie upijam. ogórkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 22.11.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 lubię polską słoninę i ogórki głównie dlatego, że notorycznie sie upijam. ogórkiem ? puknij się Słoniną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 22.11.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 co do tepsy sie zgadzam badziewie jakich malo ( TO NIE SPAM ) jak chce telefon to i tak musze do nich isc nic innego do mnie jeszcze kabelkow nie dociaglo ale internecik mam i to upc jak dziala nie wiem bo w starym domu rodzice uzywaja podlaczyli odrazu tesa plakala ze traci klijeta namawiali przez trzy tygodnie na zostanie ale bez skutecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.11.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 puknij się Słoniną od razu tak agresywnie ? sam się puknij słoniną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 22.11.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Slonina...iskrzy...beda skwarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 22.11.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Slonina...iskrzy...beda skwarki a gdzie pierogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 22.11.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 u ruskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 22.11.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 to trza sie zbierac.. komu w droge temu wrotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts