lukasz1983 20.11.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 witam serdecznie.mam pytanie do szanownych forumowiczow. Planujemy z zona zakup projektu z firmy ARCHON a mianowicie projekt " dom w amarylisach ". Czy ktos z was moze budowal juz taki lub podobny dom? Co sadzicie o tym projekcie? Dzieki za odpowiedz Pozdrawiam i zycze powodzenia z wlasnymi projektami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRISMADZIK 08.01.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Witam,widzę, że nikt nie odpisał. My jesteśmy zainteresowani tym projektem, bardzo nam się podoba i jestem faworytem. Czy zdecydowaliście się i juz budujecie ten śliczny domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yolla 01.02.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Witam.. Ciekawe forum odnośnie tego projektu jest na stronie archonu, przy tym projekcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BartekKrk 12.07.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 WitamJa też kupiłem ten projekt. Żonie bardzo się podobał a z kobietami to wiadomo.... Jesteśmy po wszystkich formalnościach. Udało nam się to dość szybko załatwić, o dziwo.Jak tylko zabierzemy się do pracy, okaże się czy warto było.Jak na razie pozytywnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajoa 12.08.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 BartekKrk, też będziemy budować Amarylisa - stosunkowo blisko Was, z tego, co widzę, bo koło Miechowa. Którą wersję wybraliście? U nas na razie trwa walka z wiatrakami, czyli papierologia. Wydawało nam się, że uda się wystartować z budową w tym roku, ale nic z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia885 15.08.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam jestem właśnie w trakcie budowy tylko w systemie szkieletowym.bardzo się cieszę i polecam ten projekt i ten system Edytowane 15 Sierpnia 2012 przez sylwia885 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sin28 06.10.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Witam Jak w temacie - czy postawiliście tak jak w projekcie pod schodami (chodzi mi oczywiście o parter/salon)? To miejsce nie jest wg mnie najlepsze a nie potrafię sobie sam "zwizualizować" innego. Na razie wymyśliłem że w tym miejscu postawię sobie ściankę czyli pod schodami i na niej powieszę telewizor ( a pod schodami zrobię może schowek:D) Pozdrawiamsin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.10.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 zamiast zakładać nowy temat, po prostu poszukaj budujących ten domek i ich zapytaj.łączę tematy. TV można umieścić między oknami. A najlepiej zrezygnowac z drzwi balkonowych między dużym oknem narożnym w salonie a oknem narożnym w jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bobek1972 15.09.2015 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Witam. Bardzo proszę o kontakt na adres [email protected] w sprawie budowy domu szkieletowego w amarylisach. Mam kilka pytań. Z góry dziękuję Arek Bobinski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkolodzi 30.09.2015 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Witam. Bardzo proszę o kontakt na adres [email protected] w sprawie budowy domu szkieletowego w amarylisach. Mam kilka pytań. Z góry dziękuję Arek Bobinski Spróbuj zapytać o to tutaj http://archon.pl/projekty-domow-forum/579 bo widze ze sporo osób zdecydowało sie na ten projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts