comeon 12.11.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 (edytowane) Piękna jest ale ta cena powala. I wszystko w temacie A tutaj w komplecie z winiareczką: Edytowane 12 Listopada 2012 przez comeon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdalenaL77 20.02.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Nasza lodówka: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=94663&d=1326317073[/img]"]http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=94663&d=1326317073 Jesteśmy bardzo z niej zadowoleni. Jeśli chodzi o zabudowę to wnęka ma 103 cm szerokości a po bokach została przysłonięta blendami. wyglada to super! czy ta lodowka jest rowno z zabudowa?? tak mi to wyglada. Przewaznie one strasznie wystaja co mi sie wogule nie podoba. A jak sie da zaraz zabudowe to dzwi nie mozna calkiem otworzyc. My jestesmy w trackie aranzacji kuchni i bardzo bysmy chcieli taka lodowke (panasonic) : http://www.redcoon.pl/B284852-Panaso...e?refId=okazje szukamy teraz mozliwoscie zeby lodowka side by side byla na rowno z zabudowa. Czy ma ktos jakies rozwiazanie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
axau 24.02.2013 01:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Przewaznie one strasznie wystaja co mi sie wogule nie podoba. A jak sie da zaraz zabudowe to drzwi nie mozna calkiem otworzyc. My jestesmy w trackie aranzacji kuchni i bardzo bysmy chcieli taka lodowke. Szukamy teraz mozliwoscie zeby lodowka side by side byla na rowno z zabudowa. Czy ma ktos jakies rozwiazanie??? Też miałem kiedyś ten problem. Wystające lodówki moim zdaniem są rażące oko. Ustawienie równo z zabudową wymaga odstępu po bokach na otwieranie drzwi. Ale ten odstęp moim zdaniem jest ładniejszy niż wystająca lodówka. Trzeba go sobie doświadczalnie wyznaczyć. Nie wyczytałem nigdzie tego w instrukcji więc poszedłem do sklepu i przystawiając kawałek listewki z boku (w linii frontu) sprawdzałem jak daleko od lodówki powinien ona być aby umożliwić otwarcie drzwi przy którym można wyjąć szuflady (w zasadzie do tego jest potrzebne szersze otwarcie drzwi). W moim modelu Samsunga wyszło to ok. 5 cm. W sumie można zostawić takie szpary po bokach lodówki i nie wygląda to tragicznie. Na szczęście trafiłem na wykonawcę szafek kuchennych któremu się coś chciało i te szpary zasłonił za moją namową listwami (cofniętymi nieco do tyłu by umożliwić otwieranie drzwi). Początkowo myślałem że będą one brązowe tak jak część zabudowy kuchennej, ale dał je w kolorze srebrnym (wtedy nie wiedziałem że taki jest możliwy) bardzo zbliżonym do lodówki. Wyszło super. trzeba też pamiętać że taka lodówka nie może stać od razu przy ścianie bo drzwi się w pełni nie otworzą. Ja musiałem dać z prawej strony od ściany kargo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdalenaL77 03.04.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 dziekuje serdecznie, wyglada to swietnie, o takie cos wlasnie mi sie rozchodzilo. Mam nadzieje ze nasz wykonawca szafek sie tez z tym upora. Jeszcze raz wielkie dzieki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregsa 19.12.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 j jedyny ból polega na tym, że nie będę miała kostkarki, ale kompletnie mnie to nie martwi, jako że lód w kostkarce bieże się z kranówy, która w warszawie jest podła... lodóki mają niby filtr, ale ten szybko się zużywa i sporo kosztuje, a poza tym nie oczyszcza wody w 100%, także wolę kupić woreczki i pić napoje bez "kurzu" Bzdura , kostkarka to jest tylko urządzenie , jaką wode jej podasz zalezy od ciebie , ja podłaczyłem wode z filtra odwróconej osmozy który mam w szafce pod zlewem , wystarczyło wpiac dodatkowy wezyk który notabene jest taki sam jak w lodówce samsunga (pewnie standard) 5 min roboty , taka woda jest o niebo lepsza niz ta kupna w sklepie, dotyczy to również kostek kupnych w których jest woda nieznanego pochodzenia (prawdopodobnie kranówa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts