mikela 12.05.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 hej, czy mogłabyś mi dać namiar na firme, która robiła Ci: CO i WOD/KAN ? Ale Wam to szybko idzie - gratuluję Z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 17.05.2010 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 co i wod kan p.Jurek 603-073-530 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basik280 22.05.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Witaj Claudii:) My również od dłuższego czasu śledzimy wasze postępy i nie powiem az miło się patrzy jak dom tak sie zmienia. Jak tylko deszcz przestanie padac chcemy zacząć budowę Granacika oczywiście:) no i oczywiście jak moglibysmy zobaczyć Waszego (o ile nie macie jeszcze dość odwiedzin:) ) to byłoby super. Może jeszcze jakieś zmiany sie nam nasuną przed rozpoczęciem. Jakby np. wchodził w gre przyszły weekend to napisz na maila [email protected]. Pozdrawiam Ps. Budujemy w Tychach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorana 26.05.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Też z mężem wybraliśmy projekt GRANAT. Jak to pięknie oglądać i czytać postępy prac Jestem zachwycona jak super opisałaś każdy etap budowy, zwłaszcza kosztorys - bo to interesuje najbardziej osoby, które przymierzają się do budowy:) Pięknie to wszystko urządzacie. Oczywiście będę dalej śledzić Wasz dziennik. Mam też pytanie, czy wielkość łazienki na dole jest wystarczająca? Jaką wielkość kabiny prysznicowej zamontowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 26.05.2010 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 dorana kabinę mamy 90 , łazieneczka jest wystarczająca ,super się wszystko zmieściło i nie trzeba się przeciskać p.s. proszę o komentarze w "komentarzach" dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiah73 27.05.2010 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Claudia, cudo, cudo. W naszym domku już robią tynki a my przymierzamy się do sprzedaży mieszkania. Tak strasznie się cieszymy, że już niedługo wyniesiemy się z bloku. A do Twojego dziennika "wchodzę " prawie codziennie i pochłaniam , pochłaniam i szukam nowych zdjęć..... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Clea 28.05.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Witam, łazieneczka superrr, o podobnej kolorystyce i stylu myśleliśmy. Czekamy na fotki z kuchni a kiedy my wbijemy pierwszą łopatę...??? Czy moglibyśmy się spotkać?? Zapewne już macie dość tych wycieczek po domu... a gdyby tak zacząć bilety wstępu kasować???? Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 29.05.2010 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Witaj Clea , serdecznie zapraszam ,bardzo lubię przyjmować gości hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Clea 30.05.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Super Napisz kiedy Wam pasuje, a my się dostosujemy. Pozdrawiamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikela 02.06.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 hej, Nam tez zalało piwnice - wody na trzy schody , wypompowaliśmy a dzisiaj znowu woda na szczescie tylko jeden schód narazie.Nie mamy odprowadzonej deszczówki i zaizolowanej posadzki mam nadzieje ze to dlatego i jak to zrobimy to już bedzie spokój,najbardziej sie boję co bedzie jak wstawimy piec i nam zaleje - a co z waszym piecem ? wyszedł bez szwanku Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 03.06.2010 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Piecowi nic nie ma , odkręciliśmy silnik z podajnika .... i tak na razie palimy drzewo z budowy na dodatkowym ruszcie.Czekamy aż wody opadną aby zalepić ten zapomniany otwór przez który sączy się woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 03.06.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Clea jak macie ochotę to wpadnijcie w niedziele ok 16/17 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 04.06.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 wow... idziesz jak burza bardzo podoba mi się zdjęcie lustra w małej łazience ten dekor pięknie wygląda, taki stylowy... super!! no i gratuluję (pewnie trochę po czasie) zamieszkania.... pewnie jeszcze nie wszystko dokończone, ale grunt,że na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 05.06.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Dzięki za odwiedzinki Napisałam więcej u mnie... i zapytałam cię o drzwi Także zerknij do mnie na chwilę, jak będziesz miała chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 05.06.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Dzięki za odpowiedź o utrzymaniu czystości szyb już słyszałam nie wiem czy to trafny zakup ja lampy zamówiłam na allegro... twoje są metalowe... miałam właśnie takie zamówić, ale stwierdziłam że to drewno wenge bardziej będzie mi pasować Co to za płytki masz w salonie cudne są... ten dekor pięknie wygląda no i narożnik też super... to taka skóra zamszowa?? I czekam na zdjęcia kuchni... z niecierpliwością życzę i miłej niedzielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Clea 06.06.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Domek nabiera kolorów. Super i tak trzymać, Ładna podłoga w salonie...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 07.06.2010 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Płytki do salonu firmy Cersanit kolekcja Ramzes- na całym parterze widnieje ten symbol meandra Narożnik wykonany jest z materiału zamszowego, imitacji powycieranej skóry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia076 15.06.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Witaj Klaudiu,sorki że nie zaglądałam do ciebie ale sama rozumiesz jak to jest budować się w takim tempie:)dziś powrzucałam parę fotek więc zapraszam do oglądania.przez ostatnie 3miesiące byłam tak zajęta że nie miałam czasu siedziec przy kompie,ale za to myślę że za jakieś kolejne 3miesiące sie wprowadzimy.Pozdrawiam no i gratulacje z zamieszkania domeczku.Też bym już chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANECZKA Ł. 17.06.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Hej Claudii mam pytanko jak dobierałaś ekipe do budowania.Ilu mialaś robotników do SSO,jak wyczytałam to 1 murarz i 2 pomocników, a do dachu górale.Zastanawiam się jak znaleść murarza który zna sie na fundamentach i stropach, przewagą sa firmy budowlane które są droższe, a buduje tak jak ty 300tyś musi wystarczyć.Miałam wycene jednej firmy na 55tyś z dachem (za 128 m2 pow.zabudowy) bez piwnicy czy to sie opłaca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 18.06.2010 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Aneczka, cena 55 tys to bardzo drogo. Ja akurat miałam znajomego murarza a pomocników musisz ze świecą szukać , bardzo ciężko.Polecam moich górali, budują po dach , ciężko się do nich dodzwonić i pewnie mają już terminy zarezerwowane na ten rok -508-586-660. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts