Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika GRANAT-Claudii&Criss

Claudii

Recommended Posts

• Odpowiedzi 367
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Claudii:) My również od dłuższego czasu śledzimy wasze postępy i nie powiem az miło się patrzy jak dom tak sie zmienia. Jak tylko deszcz przestanie padac chcemy zacząć budowę Granacika oczywiście:) no i oczywiście jak moglibysmy zobaczyć Waszego (o ile nie macie jeszcze dość odwiedzin:) ) to byłoby super. Może jeszcze jakieś zmiany sie nam nasuną przed rozpoczęciem. Jakby np. wchodził w gre przyszły weekend to napisz na maila [email protected].

Pozdrawiam

Ps. Budujemy w Tychach

Też z mężem wybraliśmy projekt GRANAT. Jak to pięknie oglądać i czytać postępy prac :) Jestem zachwycona jak super opisałaś każdy etap budowy, zwłaszcza kosztorys - bo to interesuje najbardziej osoby, które przymierzają się do budowy:) Pięknie to wszystko urządzacie. Oczywiście będę dalej śledzić Wasz dziennik. Mam też pytanie, czy wielkość łazienki na dole jest wystarczająca? Jaką wielkość kabiny prysznicowej zamontowaliście?

Witam,

łazieneczka superrr, o podobnej kolorystyce i stylu myśleliśmy. Czekamy na fotki z kuchni :) a kiedy my wbijemy pierwszą łopatę...???

Czy moglibyśmy się spotkać?? Zapewne już macie dość tych wycieczek po domu... a gdyby tak zacząć bilety wstępu kasować????

Pozdrawaim

hej,

Nam tez zalało piwnice - wody na trzy schody , wypompowaliśmy a dzisiaj znowu woda na szczescie tylko jeden schód narazie.

Nie mamy odprowadzonej deszczówki i zaizolowanej posadzki mam nadzieje ze to dlatego i jak to zrobimy to już bedzie spokój,

najbardziej sie boję co bedzie jak wstawimy piec i nam zaleje - a co z waszym piecem ? wyszedł bez szwanku

Pozdrawiam gorąco

Dzięki za odpowiedź :)

o utrzymaniu czystości szyb już słyszałam :rolleyes: nie wiem czy to trafny zakup ;)

ja lampy zamówiłam na allegro... twoje są metalowe... miałam właśnie takie zamówić, ale stwierdziłam że to drewno wenge bardziej będzie mi pasować :)

Co to za płytki masz w salonie :D cudne są... ten dekor pięknie wygląda :D no i narożnik też super... to taka skóra zamszowa??

I czekam na zdjęcia kuchni... z niecierpliwością :p

życzę :goodnight: i miłej niedzielki :)

• 2 weeks później...
Witaj Klaudiu,sorki że nie zaglądałam do ciebie ale sama rozumiesz jak to jest budować się w takim tempie:)dziś powrzucałam parę fotek więc zapraszam do oglądania.przez ostatnie 3miesiące byłam tak zajęta że nie miałam czasu siedziec przy kompie,ale za to myślę że za jakieś kolejne 3miesiące sie wprowadzimy.Pozdrawiam no i gratulacje z zamieszkania domeczku.Też bym już chciała.

Hej Claudii mam pytanko jak dobierałaś ekipe do budowania.Ilu mialaś robotników do SSO,jak wyczytałam to 1 murarz i 2 pomocników, a do dachu górale.

Zastanawiam się jak znaleść murarza który zna sie na fundamentach i stropach, przewagą sa firmy budowlane które są droższe, a buduje tak jak ty 300tyś musi wystarczyć.

Miałam wycene jednej firmy na 55tyś z dachem (za 128 m2 pow.zabudowy) bez piwnicy czy to sie opłaca?