kamamichał 28.11.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 przyszłam w odwiedzinki poczytac nowinki na temat waszego cudownego domku..a tutaj takie wieści..domek zrobił wrażenie na kazdym..szkoda że równiez na przebiegłych osobach..ja całe szczęście zapisalam sobie zdjatka..Kasiu mam do łazieneczki kupione takie same płytki co wy(LUMINOR) tylko szare..czy macie je kładzione bez fugi?czy ten gres na dole też jest bez fugi?ciesze się że trafiłam na wasz domek,jest idealny..pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alutka74 28.11.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Witajcie! Przyłączam się osobiście do wszystkich achów i echów i szczerze Wam dziękuję. Wreszcie oglądanie czegoś na tym forum sprawiło mi przyjemność! Szanując gusta... niestety... my wciąż tkwimy w epoce ciężkiego komunizmu. Kiedy widzę kuchnie jak z niemieckich katalogów z lat 80-tych albo salony w których jedynym pomysłem aranżacyjnym było upchnięcie mebli pod każdym możliwym wolnym metrem ściany... aż cierpnie mi skóra brrrr.... Nie potrafimy łączyć materiałów nie mówiąc już o kolorach. Może to efekt tego, że urządzając robimy to na raty a przecież zaraz na początku trzeba zastanowić się nad całością. I to nie tylko sypialni, kuchni, czy salonu. Całości, całości!!! Jeszcze raz gratuluję!!!! i pozdrawiam gorąco! alutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 28.11.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Szanując gusta... niestety... my wciąż tkwimy w epoce ciężkiego komunizmu. gorzej jak ktos nie coierpi nowoczesnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.11.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Szanując gusta... niestety... my wciąż tkwimy w epoce ciężkiego komunizmu. gorzej jak ktos nie coierpi nowoczesnosci Przyłączę sie do powyższej opinii. Poza tym, weźmy pod uwagę, że dla wielu osób dom urządzony jak ten właśnie dom Autorki postu, bedzie poza zasięgiem z wiadomych powodów. Nie sztuka zachwycać sie rzeczami, jeśli możemy sobie na wiele pozwolić. Sztuką jest prawidłowo dobrać do siebie poszczególne elementy wystroju wnętrza, by wzajemnie sie uzupełniały. I to niekoniecznie za tak wysoką cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska78 28.11.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Szanując gusta... niestety... my wciąż tkwimy w epoce ciężkiego komunizmu. gorzej jak ktos nie coierpi nowoczesnosci Przyłączę sie do powyższej opinii. Poza tym, weźmy pod uwagę, że dla wielu osób dom urządzony jak ten właśnie dom Autorki postu, bedzie poza zasięgiem z wiadomych powodów. Nie sztuka zachwycać sie rzeczami, jeśli możemy sobie na wiele pozwolić. Sztuką jest prawidłowo dobrać do siebie poszczególne elementy wystroju wnętrza, by wzajemnie sie uzupełniały. I to niekoniecznie za tak wysoką cenę. W 100% popieram:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KBijan 28.11.2008 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Jaka była cena tego gresu Grespania? Czy kładliście go z fugami? Tak. Gres był układany w karo z fugą 1,5 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KBijan 28.11.2008 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Kasiu a ja mam goraco prosbe o fotke na priv tego kominka, to jest te zmoj typ i myslala ze to granit (ten ze spartherma) a Ty piszesz ze to kafle prosze przeslij mi zdjecie i jak pamietasz jakie to plytki bede wdzieczna a co sie dokladnie stalo ze zdjecia zniknely, ktos skopiowal? Płytki były firmy KERABEN. Na priv mogę przesłać ci stronę biura projektowego,z którym współpracowałam. Tam też są zdjęcia moich wnętrz ale tam juz są zabezpieczone przed kopiowaniem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KBijan 28.11.2008 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 przyszłam w odwiedzinki poczytac nowinki na temat waszego cudownego domku..a tutaj takie wieści..domek zrobił wrażenie na kazdym..szkoda że równiez na przebiegłych osobach..ja całe szczęście zapisalam sobie zdjatka.. Kasiu mam do łazieneczki kupione takie same płytki co wy(LUMINOR) tylko szare..czy macie je kładzione bez fugi?czy ten gres na dole też jest bez fugi? ciesze się że trafiłam na wasz domek,jest idealny.. pozdrawiam serdecznie Kafle na ścianach były układane na 1mm fugach. Na podłodze 1,5mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metis_ps 28.11.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Witam ponownie! Dziekuje za poprzednie odpowiedzi. Mam nadzieje, ze znajdziesz czas by mi odpowiedziec na kolejne;). Napisz mi prosze w jaki sposob masz wykonczone szczeliny dylatacyjne pomiedzy pomieszczeniami (chyba na pietrze), bo rozumiem ze kazde pomieszczenie osobno bylo wykladane deska (czy panelami). Masz zastosowany jakis profil dylatacyjny, jesli tak to jaki?Dalabys rade cyknac zdjecie?chyba nikt go nie bedzie kopiowal, bo to przeciez tylko fragment podlogi Z gory bardzo dziekuje i pozdrawiam Ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zender 28.11.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 witam no piekne wnetrz naprawde pozostaje tylko wierzyc innym , bo gdzies Ci koleznako tez zdjecia ucieklyyy ehhehehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apia 28.11.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Kasiu a ja mam goraco prosbe o fotke na priv tego kominka, to jest te zmoj typ i myslala ze to granit (ten ze spartherma) a Ty piszesz ze to kafle prosze przeslij mi zdjecie i jak pamietasz jakie to plytki bede wdzieczna a co sie dokladnie stalo ze zdjecia zniknely, ktos skopiowal? Płytki były firmy KERABEN. Na priv mogę przesłać ci stronę biura projektowego,z którym współpracowałam. Tam też są zdjęcia moich wnętrz ale tam juz są zabezpieczone przed kopiowaniem. Pozdrawiam Czy ja tez moglabym prosic o namiary na to biuro na priv? Z gory dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.11.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Szanując gusta... niestety... my wciąż tkwimy w epoce ciężkiego komunizmu. gorzej jak ktos nie coierpi nowoczesnosci Przyłączę sie do powyższej opinii. Poza tym, weźmy pod uwagę, że dla wielu osób dom urządzony jak ten właśnie dom Autorki postu, bedzie poza zasięgiem z wiadomych powodów. Nie sztuka zachwycać sie rzeczami, jeśli możemy sobie na wiele pozwolić. Sztuką jest prawidłowo dobrać do siebie poszczególne elementy wystroju wnętrza, by wzajemnie sie uzupełniały. I to niekoniecznie za tak wysoką cenę. ja myślę, że planowanie przestrzeni w domu jest wogóle sztuką.... jeśli ma się pomocną dłoń w osobie architekta, to sprawa się znacznie upraszcza... ale jeśli nie - bo kasa.... i trzeba liczyć wyłącznie na siebie, bo kasa... i do tego nie można wybierać tego co się podoba... - bo kasa - to wtedy to naprawdę jest wielkie wyzwanie... podam bardzo prosty przykład.... Kasia w swojej łazience ma piękna umywalkę ręcznie malowaną w kwiaty... bardzo mi się spodobała, ale niestety jest to wzór autorski i oki... ale są takie, no może nie takie ale podobne robione seryjnie.... http://ewabymail.pl/images/14272WLY.jpg i stronka... http://ewabymail.pl/product_info.php/cPath/199_90_268_254/products_id/14578 no ale przeciez nie zapłacę 3700 za umywalkę, nie? choćby nie wiem jak mi się podobała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.11.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Kasiu a ja mam goraco prosbe o fotke na priv tego kominka, to jest te zmoj typ i myslala ze to granit (ten ze spartherma) a Ty piszesz ze to kafle prosze przeslij mi zdjecie i jak pamietasz jakie to plytki bede wdzieczna a co sie dokladnie stalo ze zdjecia zniknely, ktos skopiowal? Płytki były firmy KERABEN. Na priv mogę przesłać ci stronę biura projektowego,z którym współpracowałam. Tam też są zdjęcia moich wnętrz ale tam juz są zabezpieczone przed kopiowaniem. Pozdrawiam oj bylabym baaaardzo wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juka11 28.11.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Ja też sie nie załapałam na obejrzenie, a zwazywszy na ilość zamieszczonych w tym wątku ochów i achów na pewno było warto Mogę prosić tego linka do strony biura, o którym piszesz powyżej? Ja nie dość, że nie zamierzam nic kopiować to w dodatku nie zamierzam ściągać pomysłów ani zadawać pytań, bo swoje mieszkanie urządziłam juz 2 lata temu i na razie nic zmieniać nie będę. Ale nadal uwielbiam oglądać piękne wnętrza, juz tak mi jakoś zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.11.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 W sumie..., strone biura mozna podac tutaj, czemu by nie... Kazdy chetnie popatrzy na ich dziela, bo robota tego sie nazwac nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 28.11.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Kasia no wlasnie moze daj tutaj linka do tego biura Nie bedziemy Cie na priv zameczac.Mozesz jeszzce podac jaki masz wklad zamontowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 28.11.2008 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Kasia no wlasnie moze daj tutaj linka do tego biura Nie bedziemy Cie na priv zameczac. przylaczam sie do prosby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 29.11.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 ja tez proszę o adres biura projektowego na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 29.11.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Proszę powiedz mi czy balt w kuchni jest zrobiony z granitu star galaxy? Na jaką grubość był robiony gierunek? Sama planuję taki blat z doklejką na 8cm grubości i ciekawa jestem jak się sprawuje granit w kuchni? Czy zlew Teka jest "przyjazny" dla właściciela ? Czym go czyścisz, czy nie robią się zacieki itp? Sama zastanawiam się nad zakupem kamiennego zlewu - ale mam sporo wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 29.11.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Kasia no wlasnie moze daj tutaj linka do tego biura Nie bedziemy Cie na priv zameczac. przylaczam sie do prosby Ja również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts