nitubaga 27.11.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Kasia strasznie mi przykro..... Tola też tak miała, niestety.... jednak są ludzie, którzy tylko żerować na pracy innych potrafią.... to tylko przypomnę prośbę.... Rasia też o to pytała i mam wrażenie, że lepiej sformułowała myśli..... Na początek spóźnione życzonka imieninkowe! Oglądam, podziwiam i zachwycam się jak tu wszyscy Gratulacje za styl, smak i niesamowite wyczucie barw i odcieni! Nie jeden architekt wnętrz chętnie by się podpisał pod Twoimi wnętrzami. No i jeszcze pean na temat stolarza - szafki łazienkowe genialne w swojej prostocie, trudne do wykonania! Czy drewno wokół wanny to samo, co szafki?? I jeszcze jedno pytanko natury technicznej: Czy umywalkę zakupiłaś szkliwioną, potem malowanie specjalnymi farbami i wypalanie? Czy już nie wypalałaś? Czy może inne rozwiązanie zastosowałaś by utrwalić rysunek? Pozdrawiam serdecznie! asia Szafki w łazience i drewno (płyta) wokół wanny jest dokładnie to samo - to limba czekoladowa. Z umywalką sprawa nie jest taka prosta. Najpierw trzeba wybrać umywalkę, potem dotrzeć do firmy, która ją wyprodukowała a tam do technologa produkcji. Technolog jeśli bedzie miły i będzie miał ochote to zdradzi wam jaka jest temperatura topnienia szkliwa. Następnie trzeba znaleźć firmę, która wykona profesjonalny projekt kalki naszkliwnej i wykona samą kalkę. Kolejnym etapem jest znalezienie firmy, która tą kalke nałoży na waszą umywalkę i wypali w specjalnym piecu uwzgledniając oczywiście otrzymane wczesniej informacje o temperaturze topnienia szkliwa, krzywej wypału itd. No i jak już to wszystko zrobicie możecie zamontować swoją umywalkę w domu i cieszyć się nią codziennie:) Nie polecam wszystkich innych technik, typu malowanie farbami do ceramiki etc. Robiłam rozeznanie i wynika z niego, że takie rzeczy się nie sprawdzają. Farba schodzi i po czasie wygląda to paskudnie. ło matko i córko.... toż to cały elaborat ręca opadły... ale nie poddam się. Wileki dzięki za odpowiedź.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butterfly 27.11.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 PIĘKNE wnętrza.... Szkoda, że tylko raz je przejrzałam. Właśnie przeczytałam, że macie wanne Rodi 150x150 - my zamontowaliśmy taka samą ale będziemy użytkować dopiero za jakieś 2 miesiące. Powiedz jak wam się sprawuje, jak wylewka (kaskada), dużo wody potrzebuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KBijan 27.11.2008 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 PIĘKNE wnętrza.... Szkoda, że tylko raz je przejrzałam. Właśnie przeczytałam, że macie wanne Rodi 150x150 - my zamontowaliśmy taka samą ale będziemy użytkować dopiero za jakieś 2 miesiące. Powiedz jak wam się sprawuje, jak wylewka (kaskada), dużo wody potrzebuje? Wanna jest świetna. Spisuje się znakomicie. Nasza córka ją uwielbia a kaskada to dla niej największa frajda i nie potrzebuje zbyt dużo wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbludzanka1 27.11.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 kurde.......... nic nie widzę a też chciałabym się pozachwycać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.11.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Całe szczęście wczoraj udało mi się obejrzec zdjęcia Piękny domek. Przebywanie w tak urządzonym wnętrzach to musi byc wspaniała przyjemność Gratuluję smaku w urządzaniu wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.11.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Kasiu a ja mam goraco prosbe o fotke na priv tego kominka, to jest te zmoj typ i myslala ze to granit (ten ze spartherma) a Ty piszesz ze to kafle prosze przeslij mi zdjecie i jak pamietasz jakie to plytki bede wdzieczna a co sie dokladnie stalo ze zdjecia zniknely, ktos skopiowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.11.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Kasiu, to przykre A tak miło się oglądało. Dziękuję za ostatnią odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorusia 27.11.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Kasiu, to bardzo przykre,a tak bardzo chciałam pokazać mężowi. Ale nie zdążyłam........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.11.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Bylam..., widzialam.., podziwialam.... Szkoda, ze juz zdjec wnetrz nie ma..., zadko mozna zobaczyc tak doskonale urzadzony dom. Gratuluje gustu No i przyznam, ze po wygladzie domu z zewnatrz nie spodziewalam sie w srodku takiej nowoczesnosci. Jest tez piekny, ale nie ruzni sie tak bardzo od reszty pieknych domow. Za to wnetrza sa zapierajace dach. Nie moglam uwierzyc, ze ktos tak mieszka. Jesli jakis dom moze nosic nazwe - dom doskonaly - to na pewno Wasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renia i arek 27.11.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 KBijan - Bardzo proszę o możliwość obejrzenia zdjęć. Będę bardzo wdzięczna. Wysłałam wiadomość prywatnie. Nie wiem dlaczego zlikwidowalaś zdjęcia na forum jeśli były śliczne. Może bylaś zmęcona pytaniami. Zapewniam, że o nic nie bedę pytała, tylko będę podziwiała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.11.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Bylam..., widzialam.., podziwialam.... Szkoda, ze juz zdjec wnetrz nie ma..., zadko mozna zobaczyc tak doskonale urzadzony dom. Gratuluje gustu No i przyznam, ze po wygladzie domu z zewnatrz nie spodziewalam sie w srodku takiej nowoczesnosci. Jest tez piekny, ale nie ruzni sie tak bardzo od reszty pieknych domow. Za to wnetrza sa zapierajace dach. Nie moglam uwierzyc, ze ktos tak mieszka. Jesli jakis dom moze nosic nazwe - dom doskonaly - to na pewno Wasz. nie zdążyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwka2007 27.11.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Ja również jestem pod ogromnym wrażeniem...............napisz proszę, jakiej firmy jest gres na kominku i ile kosztował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.11.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Ja też ogromnie żałuję, że wykasowałaś zdjęcia, Kasiu. Nie zdążyłam obejrzeć nowego na forum i jak czytam pięknego domu.Powody usunięcia zdjęć poniekąd rozumiem, z własnego, niemiłego doświadczenia.Szkoda, bo piękna nigdy za wiele, piękna, które choć nie nasze, a cieszy, gdy go oglądamy. Niech Wam się szczęśliwie mieszka, pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 27.11.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Całe szczęście, ze je sobie zapisałem będę miał inspiracje jak przyjdzie u mnie do wykończenia domu.Jestem ciekaw jak zostały te zdjęcia wykorzystane, że aż tak bardzo Cię to wkurzyło.Oczywiście nie zamierzam udostępniać tych zdjęć. Jeszcze raz dziękuje za pokazanie swoich wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 27.11.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 nie widziałam tylko te ochy i achy przeczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 27.11.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Kasiu, to bardzo przykre,a tak bardzo chciałam pokazać mężowi. Ale nie zdążyłam........... ja rowniez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mróweczka74 27.11.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Witam, bardzo dziękuję za wszystkie pozytywne opinie na temat naszego domu. Ze względu jednak na fakt, iż zdjecia naszego domu zostały już wykorzystane bez naszej wiedzy i zgody podjeciliśmy decyzję, że usuwamy je z forum. Na przesłane wcześniej pytania oczywiście odpowiem. Liczę na wasze zrozumienie. Pozdrawiam i życze powodzenia w budowaniu. Bardzo żałuję, gdyż tyle co zawitałam na Was post. Prawdę mówiąc nawet nie zdążyłam przejrzeć wszystkich fotek z Waszego wspaniałego domku . No ale mówi się trudno. Może będzie jeszcze okazja ps. Niektórzy ludzie to zwykłe hieny Pozdrawiam Mróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 28.11.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 No i ja też się spóźniłam.... Zanim po łańcuszku z innych wątków tu dotarłam nic już nie było do podziwiania..... Teraz zazdroszczę tym co widzieli..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nutka1 28.11.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Poproszę o wymiary komninka na priva. Jest piekny, należę do tych szczęsciarzy co mogli obejrzec Wasze piękne wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.11.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 a ja sie czuje skołowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts