Newfie 27.11.2008 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Jak w tytule - czy ktoś z Forumowiczów zna sprawdzoną firmę zakładającą ogrody? Teren - okolice Będzina, Piekar Śląskich. Nie muszę dodawać, że rozsądne ceny mile widziane Z góry dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 28.12.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 A pytałaś na przeciw Moniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 29.12.2008 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Obłożony na maksa, ale jestem już po wstępnych rozmowach z drugim ogordnikiem, niestety nie z polecenia. Na dniach mam mieć projekt koncepcyjny. Ale dzięki za odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 29.12.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 My pleasure Ale firma godna polecenia - no nie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annyonne 08.06.2014 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Wątek sprzed kilku dobrych lat ale odświeżam, by nowego tematu nie zakładać Poszukuję sprawdzonej firmy projektującej i zakładającej ogrody z okolic Mikołowa. Ofert na necie od groma ale chciałabym kogoś sprawdzonego i w rozsądnych cenach Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.06.2014 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Robiłam niedawno projekt w Mikołowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts