Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

toaleta

Gość ag-ulka

Recommended Posts

Czy ktoś slyszał o ubikacji"przenośnej", którą można wstawiać na noc do pokoju, w którym przebywa osoba starsza, niedołężna. Mam poddasze, ale nie mam pionów, by zbudować dla babci toalete...

Hej!

Najlepiej to w nocy wyskoczyc na miasto i zakosic jakas toytoyke ;)

A tak poważnie to zerknij na strone:

http://www.toyka.com.pl/PL/Oferta/Oferta.htm

Toalety turystyczne sa tam od 300zl.

Jesli to jest dla starszej osoby to pomyslalbym to zrobieniu do tego jakiegos uchwytu-barierki, zeby mozna bylo wygodniej siadac i zeby bylo to stabilniejsze.

Rozejrzalbym sie jeszcze po innych firmach, bo na tej stronie nie widac, zeby nieczystosci trafialy do jakiegos wygodnego (lekkiego) zbiornika. A zasowanie z takim pudelkiem po schodach z poddasza moze sie skonczyc dla Ciebie urazem kręgosłupa...

Pozdrowienia dla Babci,

• 5 years później...
witam..taki kibelek niedawno bylam zmuszona zakupic...mam jeden pokoik i nie mam kanalizacji...co moge powiedziec..wygodny ale kosztowny w utrzymaniu..plyn utylizujacy i plyn zapachowy(ja uzywam innego) koszt plynu do brudu--fekali to okolo 40,00 50,00 zl...nie smierdzi w domu...ale wylewanie to mordega--mnie to robi moj syn.....jesli nie masz innego wyjscia to polecam--lepsze to anizeli wiadro...bleeeeeee...ja mieszkam w Łodzi i koszt mojego kibelka wyniosl 260,00 zl plus plyn utylizujacy 40,00 zl.........narazie nie narzekamy..korzystamy z niego wrtaz z synem...... :)