Gość ag-ulka 20.10.2003 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Czy ktoś slyszał o ubikacji"przenośnej", którą można wstawiać na noc do pokoju, w którym przebywa osoba starsza, niedołężna. Mam poddasze, ale nie mam pionów, by zbudować dla babci toalete... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 22.10.2003 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Są chemiczne kompaktowe toalety, stosowane np w samochodach i przyczepach kempingowych. Tyle wiem, ja. Na oko poszukaj w dużych sklepach z akcesoriami turystycznymi i się popytaj, oni mogą wiedzieć więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 23.10.2003 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 kiedys widzialam duzy wybor w sklepie zeglarskim.Jest to jednak rozwiazanie takie sobie, bo niezupelnie bezwonne, no i pewnie kosztowne w uzyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zlu 25.10.2003 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2003 Czy ktoś slyszał o ubikacji"przenośnej", którą można wstawiać na noc do pokoju, w którym przebywa osoba starsza, niedołężna. Mam poddasze, ale nie mam pionów, by zbudować dla babci toalete... Hej! Najlepiej to w nocy wyskoczyc na miasto i zakosic jakas toytoyke A tak poważnie to zerknij na strone: http://www.toyka.com.pl/PL/Oferta/Oferta.htm Toalety turystyczne sa tam od 300zl. Jesli to jest dla starszej osoby to pomyslalbym to zrobieniu do tego jakiegos uchwytu-barierki, zeby mozna bylo wygodniej siadac i zeby bylo to stabilniejsze. Rozejrzalbym sie jeszcze po innych firmach, bo na tej stronie nie widac, zeby nieczystosci trafialy do jakiegos wygodnego (lekkiego) zbiornika. A zasowanie z takim pudelkiem po schodach z poddasza moze sie skonczyc dla Ciebie urazem kręgosłupa... Pozdrowienia dla Babci, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola54 30.12.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 witam..taki kibelek niedawno bylam zmuszona zakupic...mam jeden pokoik i nie mam kanalizacji...co moge powiedziec..wygodny ale kosztowny w utrzymaniu..plyn utylizujacy i plyn zapachowy(ja uzywam innego) koszt plynu do brudu--fekali to okolo 40,00 50,00 zl...nie smierdzi w domu...ale wylewanie to mordega--mnie to robi moj syn.....jesli nie masz innego wyjscia to polecam--lepsze to anizeli wiadro...bleeeeeee...ja mieszkam w Łodzi i koszt mojego kibelka wyniosl 260,00 zl plus plyn utylizujacy 40,00 zl.........narazie nie narzekamy..korzystamy z niego wrtaz z synem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1a 30.12.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 a może masz umywalkę na poddaszy to podepniesz kibelek za pośrednictwem młynka są takie patenty jak musisz kibelek w piwnicy a pion na parterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts