marteczkaw 20.11.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Właśnie interesujemy się projektem tego domu. Bardzo nam się podoba układ i elewacja. Mam pytanie do wszystkich budujących, co oznaczają te schodki na przekroju? Czy to znaczy, że jest różnica wysokości posadzki na 1 poziomie? I jak wygląda sprawa poddasza, jak nisko jest dach w pokojach? PozdrawiamMarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwaiken 20.11.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 (edytowane) dom jest poziomowy, poddasze warto podnieść o 1 lub 1,5 pustaka, ja podniosłem o 1na półpiętrze jest suszarnia i strych który u nas jest pokojem Edytowane 4 Grudnia 2010 przez kwaiken Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackuc 06.04.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Kwaiken jest od Ciebie szansa uzyskania na priva więcej zdjęć (oczywiście tylko i wyłącznie na własny użytek) Np poprzez jakiś serwer, linki do zdjęć, które podawałeś nie działają niestety Możesz zdradzić w jakich kosztach się zamknąłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwaiken 06.04.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 jaki email i jakie zdjęcia mam wysłać? tylko z zewnątrz czy środek teżco do kosztów to na razie poszło 3 stówy na sam dom stan:ocieplenie prawie skończone, brama właśnie wstawiona, drzwi zew teżinstalacje są już wszytkiezaczęliśmy ocieplenie poddasza i podłogę na strychu, belki i takie tamniedługo pewnie będzie podbitka, rynny i tynk na gotowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwaiken 06.04.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 co do zdjęć to wszystkie linki usunąłem, z serwera teżnikt nie raczył wysłać swoich na forum to i ja się też nie będę wychylał w ich wystawianiemjeżeli ktoś jest zainteresowany budową to mogę wysłać na prywatny email Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackuc 07.04.2011 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 co do zdjęć to wszystkie linki usunąłem, z serwera też nikt nie raczył wysłać swoich na forum to i ja się też nie będę wychylał w ich wystawianiem jeżeli ktoś jest zainteresowany budową to mogę wysłać na prywatny email Dzięki wielkie Jeśli nie sprawi Ci problemu, głównie chodzi mi o zdjęcia po budowie (czyli z obecnego etapu) i wnętrza (oczywiście to co uznasz za stosowne, jak nie zechcesz to nie ma sprawy). Mogą być pomniejszone to więcej wejdzie 300 tyś jak rozumiem do teraz (zobaczę fotki) Mój mail [email protected] My raczej weźmiemy M37a bo tak nam pasuje z działką, chociaż to też skomplikowana sprawa na razie więc tylko orientacyjnie się rozgldądam Dziękuję serdecznie z góry Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majda84 05.05.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Witam czy buduje ktoś obecnie ten domek? mam zamiar go budować i miałabym kilka pytań i chętnie obejrzałabym zdjęcia wybudowanego już domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelisiak 10.01.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Witam, czy ktoś z Was buduje ten dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelisiak 10.01.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Witam, Interesuje mnie ten projekt. Zamierzamy wprowadzić pewne modyfikacje, min. rezygnacja z małego tarasu na rzecz kuchni, a między kuchnią a powiększoną łazienką zmieścimy pomieszczenie gosp. (spiżarnia). Planujemy też pewne zmiany na górze - pom. gosp. będzie nad garażem, w jego miejscu WC (osobno obok łazienki). Zastanawia mnie, czy ktoś wprowadzał podobne zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzemoFG 22.04.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Witam, Jesteśmy na etapie wyboru projektu.Proszą o kontakt osoby które są w trakcie budowy na podstawie projektu M37, lub wybudowały już dom.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwaiken 22.04.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 wysłałem zdjęcia na email Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwaiken 30.11.2012 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 ja budowę M37 już zakończyłem, a przynajmniej już mieszkam rok i mam odbiór domuzostały jeszcze pracje przydomowe ale z tym się mi nie śpieszy i powolutku będziemy robićciekawi mnie czy ktoś to buduje i na jakim jest etapie, może byście się odezwali w wolnej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwaiken 03.05.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 czesćmy już mieszkamy drugi sezon w naszym M37, koszty budowy domu dużejak macie zdjęcia swojego domu to proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek06 20.06.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Witam! Mam pytanie do tych, którzy wybudowali małego, bez zmian kąta nachylenia dachu oraz mają pokrycie dachówką. Jakiej firmy i rodzaju dachówki używali?! "Kąt dachu" małego w oryginale to 25 stopni. Znaczna część firm wykonuje dachówki dopuszczane do nachylenia połaci ok 22-30 st. Mi proponuje wykonawca firmę Creator - dachówka "futura". Obejrzałem na żywo - wygląda w angobie tak jak roben bez- czyli kiepsko. Dopuszcza się ją jednak od kąta nach. 10 st.. Mi podoba się "allegra 9" firmy Koramic. Dopuszczana od 15 stopni. Jednak widziałem ją tylko na stronie firmyProszę o odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts