Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

trudny temat dla kobiet

Gość smutna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 177
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Psa należy:

- karmić

- nie drażnić

- i wypuszczać na noc

... a dalszą część korespondencji z Panem poproszę przez GG, ponieważ na forum publicum nie będę Panu udawadniać wyższości świąt Wielkiej Nocy nad świętami Bożego Narodzenia.

I zapewniam Pana, że wysnuwane przez Pana wnioski są bezpodstawne.

Gdybyśmy wstawili zamiast psa, mężczyzna, co wyszło?

Mężczyznę należy:

- karmić

- nie drażnić

- i wypuszczać na noc

Oj, jakie Ty rady dajesz kobietom. A może masz rację?

Do następnego spotkania

"Facet"

To było nawiązanie do traktowania mężczyzny jak psa.

Widocznie Nina tak swojego traktuje. I pewno jest zadowolony :)

A ztym narażaniem życia i zdrowi z korzystaniem W TRAKCIE MAŁŻEŃSTWA jest wiele słusznego, ale...

ILE Z OSÓB CZYTAJĄCYCH TEN WĄTEK PRZED ŚLUBEM WYGONIŁO ŚLUBNEGO/ŚLUBNĄ NA TESTY??

Ile osób jest pewnych, że na pewno wszystko jest OK??

Gość smutna

Nie wiedziałam że ten temat tak się rozwinie,dziękuję Wam bardzo.

Nie zamierzam się rozstawać z mężem,za bardzo go kocham i wiem że on mnie też.Poza tym jest jeszcze nasza kochana córeczka.Nie chcę jednak zostawić tego jakby się nic nie wydażyło.Poważna rozmowa nas nie ominie.Mam jednak problem co zrobić z sobą.Nie wyprowadzę się przecież na kanapę

Gość mamoot

Smutna, nie da rady inaczej: musisz dopasowac sie do sytuacji biezacej.

Czy dalej poranek bedzie wygladal tak samo jak "przed agencja" ?

Czy wieczor tez tak samo ?

Jak bedziecie spali - oddzielnie ?

Jak bedziecie wspolzyc - przez gume ?

Jak bedziecie jesc - oddzielnie ?

Ciche dni / dni kiedy go nie ma nie wystarcza aby problem rozmiekl do tego stopnia, ze sie "zalatwi sam", "ugladzi", "jakos to bedzie"...

Jesli Cie kocha, to co dla niego znaczy milosc ? Moze jak przeforsowal wizyty w agencji "dla ciekawosci", to nastepnie poprosi cie o to bys kochala sie w jego obecnosci z kims trzecim ? Jak daleko zajda jego pragnienia ? Co jeszcze zrobi "z ciekawosci" ?

Nie wiadomo, jak naprawde bylo w waszym malzenstwie do tej pory. Moze wcale nie doznawal 100 % satysfakcji, a nie potrafil o tym rozmawiac ?

A Ty ? Piszesz ze bylas szczesliwa - jego zdaniem tez ? Co sie stalo, ze poszedl do agencji ? Co bylo lepszego w tamtych kobietach / kobiecie, czego nie dalas mu Ty ? Dlaczego o tym nie rozmawial wczesniej, ze ma takie pragnienia ?

Czy on tez jest szczesliwy w waszym malzenstwie ?

Wiec dlaczego ?

Czy wyslesz go na badania ?

Dopisz sobie do tych pytan wszystkie swoje. Bez rozmowy nie da rady. Ja postepowalbym tak samo jak przed zdarzeniem - z wyjatkiem lozka: niech dotrze do niego, ze sie go teraz brzydzisz.

mamoot (facet wstydzacy sie za swoj gatunek)

Po kiego grzyba informujesz wszystkich że jesteś sero ujemna?

Może to propozycja?

... widze, że w każdym zdaniu szuka Pan ataków na mnie...

Ja przynajmniej się siebie nie wstydzę. Pan za to, uderza z ukrycia,

bo nie stać Pana nawet na to, aby się zalogować i przedstawić!

Dziękuję za rozmowę. Dłużej nie będę pozwalała Panu na obelgi!

Z poważaniem....

Nie wiedziałam że ten temat tak się rozwinie,dziękuję Wam bardzo.

Nie zamierzam się rozstawać z mężem,za bardzo go kocham i wiem że on mnie też.Poza tym jest jeszcze nasza kochana córeczka.Nie chcę jednak zostawić tego jakby się nic nie wydażyło.Poważna rozmowa nas nie ominie.Mam jednak problem co zrobić z sobą.Nie wyprowadzę się przecież na kanapę

Odezwij się do mnie.

Na stronie http://www.gadu-gadu.pl jest do ściągnięcia program GG. Należy go potem kliknąć i zainstalować. Potem założyć sobie swój numer jako nowy użytkownik. Program przydzieli Ci numer. Jak już się zalogujesz to w opcji "szukaj znajomych" podasz mój numer GG: 468614 - program mnie znajdzie. Potem dodaj mnie do listy i zacznij rozmowę. To takie proste :))) Można wtedy rozmawiać jak przez telefon, tylko z jedna osobą.

Powodzenia. Czekam.

Czy wyslesz go na badania ?

Ja bym wysłał.

jestem facetem i wiem, że jakby mnie ktoś wysłał to byłaby to lepsza lekcja wychowawcza niż miesiąc cichych dni.

Przypominam tylko, że test ma sens dopiero miesiąc po zdarzeniu.

Wcześniej nie powstaną przeciwciała, które się wykrywa.

Czy badania mają być lekcją wychowawczą? :roll: Wydaje mi się, że raczej powinno chodzić o bezpieczeństwo.

Pewnie, że chodzi o bezpieczeństwo, ale badania mogą być stresem, na pewno lekką uciążliwością. Ich wykonanie może skłonić do zastanowienia nad aspektami, o których się wcześniej nie myślało. Chociażby właśnie o bezpieczeństwie. Przynajmniej ja tak zrozumiałam wypowiedź Barda. A pewnie, że wysyłać, żeby sprawdzić, czy wszystko ok, a nie głównie w celach wychowawczych (one są uboczne).

Gość mamoot

W sumie cale nasze zycie to mieszanina naciskow i ustepstw.

W tym przypadku dochodzi oprocz bezpieczenstwa kwestia dania do zrozumienia, ze ta sprawa budzi w nas obrzydzenie (cos jak z ta szczoteczka do zebow Kaska), ze przeciez nie zwyklismy sie calowac kiedy jestesmy chorzy...

Smutna, Nina Toba zawladnela... napisz chociaz ze sie powiodlo czy tez nie...

:)

Nie mam aż takiej mocy, żeby zawładnąć, ale dziękuję :)

Chciałam tylko dodać Smutnej sił i wiary w siebie. A że niechcący wdałam się w "awanturę" z pewnym gościem... to już skutek uboczny. Bo choć nie jestem wojującą feministką, to zawsze zwalczam idące w zaparte formy szowinizmu. A gość się zachowywał jak męska blondynka - "nie, bo tak" - i on ma rację.

Wiem, że trudno jest zatrzymać strzałę w locie... Można jednak czasem zmodyfikować trochę tor lotu... :)

Polecam się na przyszłość :)