Gość plasterek 16.11.2003 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2003 ale tam sami starzy wyjadacze... i alkohol... nie chyba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 16.11.2003 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2003 Ale ja JUŻ na Ciebie tam czekam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 16.11.2003 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2003 ...ja te 13-tki to zawsze i hurtowo... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 16.11.2003 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2003 Czesć Nina..Plasterek mi sie zgubił..ona nowa i straszliwie wstydliwa... Plasterek...do budujacych..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plasterek 16.11.2003 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2003 no nie! jak ja tam to Ty tutaj !! :) jakoś nam nie po drodze.. Trzynastki są SUPER!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska-j 16.11.2003 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2003 Nina,GRAAAATUUUULAAAACJEEEE i dużo szczęścia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 17.11.2003 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 Buziaki dla Wszystkich... odezwę się wkrótce, bo na razie w nowej pracy mam mały sajgon... ale ja jestem specjalistka od rzeczy niemożliwych... Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.11.2003 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 No to dużo radości w tej nowej pracy..i aby nie zgasło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 19.11.2003 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Podjątrzę trochę, jesli pozwolicie... dzisiaj wszystko można kupić... wszystko, nawet taką wiedzę... W imię ojca, nie syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 19.11.2003 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 oczywiscie te badania wymyslili mezczyzni, bo kto jest matka, to zwykle wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.11.2003 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Dlatego w tradycji żydowskiej narodowość dziedziczy się po matce, bo zawsze wiadomo, kim była matka. O ojcu tego nie można powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 19.11.2003 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Te badania służą także innym celom: monitoruje się skuteczność przeszczepu szpiku pobranego od innej osoby i ustala się sposób dalszego leczenia pacjenta po przeszczepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 20.11.2003 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 I jeszcze coś- taką wiedzę można uzyskać przypadkiem, podczas niektórych badań u chorego dziecka i reszty rodziny. I co wtedy? Prawdę mówiąc, nie mam pojęcia, jak takie sytuacje traktuje nasze prawo, i czy w ogóle je uwzględnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.11.2003 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Właśnie w tym rzecz, że prawo od dawna nie nadąża za postępem, tym superszybkim pociągiem do znalezienia odpowiedzi na każde pytanie...A życie wali na oślep swoim torem, i nie ma możliwości go zatrzymać... Dziękuję za informację o monitorowaniu przeszczepu szpiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.11.2003 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 A gdzie misio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 20.11.2003 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Proszę bardzo. No to jeszcze jedno: ten sam zestaw służy do tzw. identyfikacji osobniczej w sprawach sądowych, bądź identyfikacji ofiar. To nim posługiwano się po zamachach na WTC i na Bali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lola 21.11.2003 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Hej smutna. Bardzo mi przykro. W wiekszosci róznych takich przypadków prawda lezy po środku. Zastanów się troszke nad wami. moze Twój mąż miał jakies niespełnione marzenia erotyczne, których nie chciałaś spełnić. wiem ,ze spłycam, ale często faceci potrafia rozgraniczyc miłosc i seks. To my kobiety jestesmy takimi romantyczkami. O tych mazeniach erotycznych a nie braku miłosci swiadczy własnie pójscie do agencji. Jezeli brakowałoby mu miłosci znalazł by sobie kochankę.Wymadrzam się, za co przepraszam, i zdrady nie mozna usprawieldliwic. Nalezy jednak głebiej zastanowic sie nad problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.01.2004 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2004 Poczytała poczytałam i podziwiam kobiety które potrafiły wybaczyć jak na razie nie miałam takiego doświadczenia ale już na początku naszego związku ( jesteśmy ze soba ponad 12 lat i właśnie niedługo 10 rocznica slubu ) powiedzielismy sobie że jeśli któreś z nas zdradzi to jest koniec, postaramy się tak to rozwiązać żeby dzieci jak najmniej ucierpiały ale wybaczyć nie potrafimy. to były nasze postanowienia zdania nie zmieniliśmy jesteśmy bardzo szczęsliwi i rozmawiamy o wszystkim.Pozdrawiam wszystkich Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts