Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

trudny temat dla kobiet

Gość smutna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 177
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej smutna. Bardzo mi przykro.

W wiekszosci róznych takich przypadków prawda lezy po środku. Zastanów się troszke nad wami. moze Twój mąż miał jakies niespełnione marzenia erotyczne, których nie chciałaś spełnić. wiem ,ze spłycam, ale często faceci potrafia rozgraniczyc miłosc i seks. To my kobiety jestesmy takimi romantyczkami. O tych mazeniach erotycznych a nie braku miłosci swiadczy własnie pójscie do agencji. Jezeli brakowałoby mu miłosci znalazł by sobie kochankę.

Wymadrzam się, za co przepraszam, i zdrady nie mozna usprawieldliwic. Nalezy jednak głebiej zastanowic sie nad problemem.

• 1 month później...

Poczytała poczytałam i podziwiam kobiety które potrafiły wybaczyć jak na razie nie miałam takiego doświadczenia ale już na początku naszego związku ( jesteśmy ze soba ponad 12 lat i właśnie niedługo 10 rocznica slubu ) powiedzielismy sobie że jeśli któreś z nas zdradzi to jest koniec, postaramy się tak to rozwiązać żeby dzieci jak najmniej ucierpiały ale wybaczyć nie potrafimy. to były nasze postanowienia zdania nie zmieniliśmy jesteśmy bardzo szczęsliwi i rozmawiamy o wszystkim.

Pozdrawiam wszystkich Aga.