ja_siama 07.12.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 co prawda nie całe Mazańcowice - na razie chyba tylko ja , mam na imię Ewa i z całą 3-pokoleniową rodziną mieszkam w prawie 60-letnim domu w tej właśnie miejscowości (http://pl.wikipedia.org/wiki/Maza%C5%84cowice) tak stary dom wymaga czułości i opieki, stąd moja obecność na tym forum pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.12.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Witam koleżankę o wielce intrygującym nicku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 08.12.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 witam serdecznie mam nadzieję, że jednak nie wszystko robisz sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja_siama 08.12.2008 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 to prawda, nie wszystko robię sama ...ale w niektórych rzeczach jestem naprawdę niezła a o pozostałych dowiem się od Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts