Afrodyta 27.06.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Nie pouczaj mnie.Miara sie przebrała. na Twoje gadanie w tymże wątku!!!!!!!!!!! I myślę, że NIKT ABSOLUTNIE NIKT mnie za te słowa nie zlinczuje. Jakie masz prawo mnie obrażać? Jakie masz prawo kogokolwiek Tutaj obrażać? Co Cię obchodzą moje pieniądze i co z nimi robię? Moja brocha! Gdyby był numer konta bezpośrednio do Bacik to bys pewnie się nie czepiał. A tak, to Cię boli, że popłynęło koło nosa? Czuje się osobiście przez Ciebie obrażona i weź sobie do serca /o ile je masz/, że wielu osobom, swoimi pytaniami, /skądinąd nie na miejscu, bo My mamy większe prawo pytać, bo to nasza kasa/ podciołes skrzydła do czynienia czegokolwiek dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.06.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 i jak tu się nie wkurzać http://communitiesonline.homestead.com/files/troll_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 28.06.2009 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Słuchajcie, przywiozlem ze Zlotu piękne rzeczy dla dzieciaków z Bacik. Mało tego - spotkałem Joskul, która być może pomoże jeżeli chodzi o łóżka ale najważniejsze jest co innego. Na zlocie poznałem niesamowitego faceta - Huberta. Hubert na oko ma 10 lat i jest synem Joskul, podszedł do mnie na samym początku iprezy taszcząc dwie wielkie torby samochodów, wręczył mi je z informacją, że to dla dzieci z Bacik. Ja jestem za stary na takie wzruszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.06.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Ja jestem za stary na takie wzruszenia.zacznijmy od tego, że Ty w ogóle jesteś za stary A tak na marginesie, to kto reżyseruje to nędzne przedstawienie, w którym główną rolę gra niejaki darek6016??????????? I kto go uczył aktorstwa???? Tragifarsa........... I właśnie to jest to o czym pisałam na samym początku tego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.06.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 przejzałem i powiadam olac trolla robic swoje..ponury napisał bdb..kolesia zas jak tak swędzi to niech się podrapie...a nie klepie boroczek w klwiature bez sennsu i po jaka chaliere mu sie ktokolwiek tlumaczył nie rozumiem wcale a wcale.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 28.06.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Dandi, uszczęśliwiłeś mi syna, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.06.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Zaangazowanie dla dzieci w Bacikach obserwuje i posrednio uczestniczę w akcji od krótkiego czasu ale nie z czyjegos nakazu lecz włąsnej, nie przymuszonej woli. Wiem że jest naście ośrodków tego typu ale to nasz przyjaciel Dandi3 wskazał nam ten konkkretny ten w Bacikach, a jeśli wybrał ten to zanczy że miał ku temy powód - dla mnie jego wybór nie podlegał pytaniom -tak uznał, widocznie tak ma być, my mu ufamy. Dla niedowiarków ( chyba takich nie ma ) są naoczne relacje bardzo szanowanej na forum Nefer i posty pani Dyrektor osrodka która zapewniła nas o słuszności i pomocy działań Dandiego, któremu osoba z poza forum zarzuca amatorstwo - moze i tak a moze i nie.... ale jakie to ma znaczenie ?????????????? bo chyba liczy sie osiagniecie zalozenoego celu - w tym wypadku niesienie pomocy dzieciom w Bacikach - chyba ze ja czegos nie rozumiem (moze pan Darek....zechce mi jasniej wypostowac) Dandi3 - przy swojej amatorskosci ( wg Darekcostam) wnosi swoje i nasze zaangażowanie do Bacikowego ośrodka i JA jestem mu za to wdzięczna i wiem że robi dobrze a pan Panie Darku lub kim kolwiek Pan/Pani jest proszę pogodzic się z tym, iż ów "amator" może pomóc, chyba że ta pomoc jest dla Pana/Pani najwyraźniej niewygodna..... Po wczorajszym Zlocie przekonałam się że razem potrafimy przenosić góry, że poradzimy sobie nie z jednym problemem i z panem/panią Darek też sobie poradzimy.....nie pozwolimy bruździć !!!! szkoda ze te posty nie pojawiły się wcześniej - może pan Darek zechciałby sam osobiście na Zlocie przedstawić nam swoje racje.....a może po rozmowie z nami przekonałby się o słuszności akcji Dandiego w której słuszność i organizację mocno powątpiewa i pddaje krytyce i kpinie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 28.06.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 przejzałem i powiadam olac trolla robic swoje..ponury napisał bdb..kolesia zas jak tak swędzi to niech się podrapie...a nie klepie boroczek w klwiature bez sen nsu i po jaka chaliere mu sie ktokolwiek tlumaczył nie rozumiem wcale a wcale.. Zgadzam się, ale obrażać publicznie się nie dam! Żeby mi taki czepiał się mojej kasy, choćby to 2 zeta było! Patrz post trochę wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.06.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Jestem zdania, że trolla należy ignorować i robić swoje ... bo tu o dzieci tylko i wyłącznie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 28.06.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Poczytałam wczoraj, dziś przemyślałam i nie wycofuję się. Co dam radę, to wpłacę.A Darkowi.......coś tam chyba czegoś żal..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.06.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Poczytałam wczoraj, dziś przemyślałam i nie wycofuję się. Co dam radę, to wpłacę. A Darkowi.......coś tam chyba czegoś żal..... kochana jak nie wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi o kasę i teraz pytanko.... co pan chce od naszej kasy..... my się w jego wypłatę nie wpierdzielamy ani w to co komu daje .... a skoro już do pana D doszłam.... to panie D.... a może zacznijmy z drugiej mańki, co???? a weż że ty nam chłopie pokaż ile kasiory ty dałeś dla tych dzieci, co? wiesz data, kwota i rozliczenia na co poszło.... tak z ostatnich powiedzmy 6 miesięcy.... wtedy sprawdzimy kim jesteś... co robisz i czy w ogóle jest sens z tobą gadać trolu jeden można by sparafrazować powiedzonko .... pokaż mi jak pomogłeś Bacikom - a powiem ci kim jesteś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.06.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 O rany, ale się porobiło Z pięknej akcji serce robiła się wielka afera, przez jakiegoś typka Darka, który chyba jest sfrustrowany tym, że to nie on jest number 1 w pomocy Bacikom Kolego idź sobie, bo nic tu po tobie. Niech cię nie interesują nasze pieniądze, bo możemy z nimi zrobić co chcemy gówno ci do tego. Nikt się tu przed tobą nie będzie rozliczał, bo tak naprawdę kim ty dla nas jesteś ? Może ci podpowiem: NIKIM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.06.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 .... a skoro już do pana D doszłam.... to panie D.... a może zacznijmy z drugiej mańki, co???? a weż że ty nam chłopie pokaż ile kasiory ty dałeś dla tych dzieci, co? Nitusiu - nie licz na cuda - panu D zadałm to pytanie kilka razy - milczy w temacie, jak dobrze sugeruje OK - pewnie nie zrobił nic. Nadepnęlismy mu na odcisk, pewnie zabolało, co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.06.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Ojej, a ja juz sobie w pociagu liste zrobilam na co kase wydalam i chcialam ja Wam tu przedstawic. To co, nie musze juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.06.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Ojej, a ja juz sobie w pociagu liste zrobilam na co kase wydalam i chcialam ja Wam tu przedstawic. To co, nie musze juz? NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nikt nam obcy w portfel zaglądać nie będzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to moja prywatna sprawa ile i kiedy i na co dałam nie życze sobie ze byle D mnie kontrolował !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 28.06.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 .... a skoro już do pana D doszłam.... to panie D.... a może zacznijmy z drugiej mańki, co???? a weż że ty nam chłopie pokaż ile kasiory ty dałeś dla tych dzieci, co? Nitusiu - nie licz na cuda - panu D zadałm to pytanie kilka razy - milczy w temacie, jak dobrze sugeruje OK - pewnie nie zrobił nic. Nadepnęlismy mu na odcisk, pewnie zabolało, co ?? Nasza kasa przeszła mu koło nosa, to się wściekł, bo nic nie skapnęło do kieszeni. Ale My jesteśmy silniejsi i daliśmy mu kopa. Zwiał więc biedaczysko gdzie pieprz rośnie. I dobrze! Darekcośtam na pewno czytasz, choć się nie ujawniasz. Zapamiętaj jedno Ludzi z Forum nie sposób złamać Całuję Was mocno, za to co robicie Kochane Forumowe Ludziki. Nefer i Dandi to w szczególności do Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.06.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Ojej, a ja juz sobie w pociagu liste zrobilam na co kase wydalam i chcialam ja Wam tu przedstawic. To co, nie musze juz? NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nikt nam obcy w portfel zaglądać nie będzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to moja prywatna sprawa ile i kiedy i na co dałam nie życze sobie ze byle D mnie kontrolował !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Spokojnie. Sprawozdanie finansowe sklada sie do Ministerstwa, nie do p. Darka jak by co. Ale nie wiem, czy ta Olmeca tam przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 29.06.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Nie zabierałem w tym wątku jeszcze żadnego głosu ale po przeczytaniu stwierdziłem że napiszę coś i to czynie. I tu pozwolę sobie zacytować wolę wspierać organizacje charytatywne,które potrafią roliczyć sie ze swoich pieniędzy niż współpracować z amatorami/szołmenami/ wolisz? Tak wnioskuję po przeczytaniu twoich wypocin w tym wątku że organizacją charytatywnym których chcesz wspierać piszesz to samo. Po prostu nie podoba ci się chyba to że są jeszcze ludzie którzy potrafią pomóc bo sam tego zrobić nie umiesz. Jak byś umiał to byś inaczej postąpił. I najlepiej jak byś nie zabierał już głosu w tym wątku bo to temat nie dla trola... Skończyłem człowieku o kamiennym sercu... Dandi jak jest możliwość jakiejś pomocy jeszcze dla dzieciaków to chętnie pomogę. Mam dużo różnych przyborów szkolnych, Gadżetów które dostajemy od sponsorów na różne festyny które organizujemy jako fanty na loterie i paczki więc coś przygotuje. Dziękuję malce że podczas AP podrzuciła mi linka do tego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 29.06.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Dzień Dobry Miałam się odnieść dzisiaj do całej tej idiotycznej sytuacji, ale chyba wszystko zostało powiedziane (napisane). Dandi i inni Ludzie dobrej woli - jestem tu nadal z Wami i nadal będę pomagała. Ubolewam bardzo, że nie mogłam być w Urzucie - jesteście wszyscy wspaniałymi ludźmi i mam nadzieję, że będzie jeszcze nie jedna okazja by uścisnąć Wam dłoń. Dobra do rzeczy: pościel dzisiaj zwiozę do domu, rozpoczęłam akcję "Kubek" - gadam gdzie się da, że zbieram kubeczki dla dzieci - kilka osób już podchwyciło temat poprosiłam znajomych o przebiórkę dziecinych zabawek - liczę, że odzew będzie spory organizuje plecaki i koszulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.06.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Jedna paczka maskotek już poszła dziś pocztą. Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts