Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

słuchajcie. Pogadajcie, pooglądajcie. Zobaczę czy niczego nie trzeba Złociutkiej i idę na spacer - muszę to przemysleć i przeżyć, no i musi mi troche łeb odparować. Wrócę do Was za jakis czas, poczytam i napiszę o tym co mi się poukładało. Miłej dyskusji.

a... teraz mnie już stąd ( z tego forum) nie wypierdykacie. Zabanować też się nie dam. Będę siał postrach, grozę i oskubannictwo wśród forumowiczów. Narazie. Przeczytamy się za chwil parę. Kto na mnie zaczeeeeeeeeeeeka palec pod budkę.... 8)

Kurka nie da sie przez lzy ogladac.

Dandi Tobie chyba skrzydla urosna chlopie. Mam nadzieje, ze Bog Ci to wynagrodzi dajac zdrowie i szczescie Tobie i Twojej rodzinie. Ja nie moge, brak slow...

Czy te dzieci dzis spac beda czy cala noc prezenty ogladac? Piekne to i smutne tez.., no bo to wszystko powinne miec w normalnej rodzinie i milosc i spokoj tez.., ehhh... :(

... a mi się wydawało, że najpierw dostały te pięknie zapakowane paczki i czekały na torebki ze słodyczami i torby :roll:

Normalnie serce ściskają te foty, a ciekawe co na to p.dyr?

A mnie sie wydaje, ze Dandi z tego wszystkiego odwrotnie zdjecia zapodal... Bo na ostatnich pudla sa nietkniete, a na pierwszych zaczete... :roll:

Pierwszy raz dawałam pieniądze na psa, zdjęcie i akcja pomocy tu z forum. Na początku myślałam, że kurczę nie przyznam sie mężowi, bo on taki sceptyczny i nieufny a ja zawsze taka naiwna. Z kasą krucho było, na spodnie odłożone miałam, myśle sobie, kurczę a co tam...wiem że pies żyje, że mnie nie oszukano. Drugi raz ta akcja Dandiego, jakąs wiekszą pewność miałam niż przy psie.. :lol: Jak to dobrze, że jest ktoś, kto umożliwił mi choć niewielką pomoc innym, gdzie wiem, ze to bedzie prawdziwa pomoc i gdzieś tam są ludzie, którzy nie wątpią w innych...

dandi, dziękuję.

Ja też dziekuję.