AGP 06.10.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Temat dawno zapomniany, a ja go odgrzebię i... hop do góry Pchełka zawojowała nasze serca i mamy nadzieję, że w przyszłym miesiącu pchle marzenie zacznie się spełniać. Jak ma się trzy psy, to nie ma wyjścia, trzeba zejść na ... pchły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
corax7 07.06.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Dzień dobry! Zastanawiam się nad budową Pchełki z garażem. Czy możliwe jest podyskutowanie z osobami, które już ją zbudowały / są na etapie budowy / papierologii itp? Czy ktoś buduje bądź zbudował Pchełkę w Łodzi lub okolicach??? Z góry dziękuję za odpowiedź. I - do następnego - mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
corax7 07.06.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 ... Jak ma się trzy psy, to nie ma wyjścia, trzeba zejść na ... pchły Trzy psy = chipsy, fonetycznie Tez to znam, miałam trzy, teraz mam dwa i im tez by musiała taka Pchełka pasować Aleksandrów Łódzki - całkiem nie daleko... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 16.06.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Trzy psy = chipsy, fonetycznie Tez to znam, miałam trzy, teraz mam dwa i im tez by musiała taka Pchełka pasować Aleksandrów Łódzki - całkiem nie daleko... :-) skoro niedaleko, to zapraszamy ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMarcin 15.10.2010 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Witajcie, może ktoś wie co się dzieje? widzę tylko osiem postów na forum , nie mogę wchodzić na dzienniki budowy itp.. czy to tylko mój problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 15.10.2010 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 http://forum.muratordom.pl/group.php?do=discuss&discussionid=2688 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekkr 14.05.2015 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 (edytowane) Jest bardzo mały, ale priorytetem są koszty, nieskomplikowana budowa i możliwość budowy etapami. Co sądzicie o tym domku ? Pomieścimy się tam razem z dwójką dzieci ? Czy wybudował ktoś takie cudo w południowej Polsce i mógłby się podzielić doświadczeniem ? Co sądzicie o tym domku ? http://www.mgprojekt.com.pl/pchelka Czy są tu techniczne możliwości zainstalowania mechanicznej wentylacji (gdzie rekuperator i przewody wentylacyjne) ? Edytowane 14 Maja 2015 przez maciekkr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.05.2015 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 rekuperator w kotłowni. Bardzo ciasny salon. Jak chciałbyś zbudować ten dom na raty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekkr 14.05.2015 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Dzięki za odpowiedź i przeniesienie postu we właściwe miejsce, jakoś ten temat przeoczyłem. Czy rekuperator nie zmieści się na strychu, który powstanie po podniesieniu dachu na ściance kolankowej o 2 pustaki ?Na raty czyli parter, a później, w razie braku funduszy-poddasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.05.2015 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Ja z tych, co nie rozumiem idei kupowania projektu gotowego, by potem zmieniać mu konstrukcję. Jak będziesz miał parter, to musisz zrobić też strych na ten rekuperator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krogulec75 26.05.2015 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 A ja kupiłem ten projekt i w zasadzie nie nanosiłem żadnych zmian, poza drzwiami zewnętrznym do kotłowni.Po latach mieszkania w bloku salon wielkości 20m nie wydaje mi się aż tak dramatycznie mały, no ale to oczywiście kwestia potrzeb. Dla mnie priorytetem jest wyprowadzenie się z bloku i myślę że dla 4 osobowej rodziny Pchełka nie jest złym wyborem. W środę za tydzień zalewam fundamenty i chyba założę jakiegoś bloga bo sam wiem jak takie rzeczy pomagają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts