Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mały Dworek C80-CZYLI JAK ZBUDOWAĆ I NIE ZWARIOWAĆ

Recommended Posts

moniaA w dworku pracowicie, cały czas cos się dzieje... :roll: :)

Yeti a oto nowe zasłonki i roletka w łazience, możesz tam śmiało przesiadywać :D :D nikt nie będzie cie podgladal...

http://lh6.ggpht.com/_XawdS2UxV-E/SYbUOr4dMpI/AAAAAAAABK8/BqOvjyt-Xf4/s576/Zdj%C4%99cie005.jpg

http://lh4.ggpht.com/_XawdS2UxV-E/SYbUcvv7dJI/AAAAAAAABLE/KnfHqUcwvXk/s720/Zdj%C4%99cie007.jpg

ślicznie, bardzo mi się podoba :p

jak wszystko zresztą... :wink:

• Odpowiedzi 839
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

monia inaczej - nie...bo to łaznienka i tam mogłam dać prosty karnisz

problam wiekszy mam z pokojami tam albo będą karnisze przytwierdzane do sufitu albo takie jakie pokazywał nam raffran

dardurdka witaj dawno sie nie "słyszałysmy" :D

Dziewczyny powiedzcie co sie dzieje ze kolejni forumowicze piszą ze nie będą zamieszczac zdjęc na forum....monia ty chyba sama gdzies wspomnialas ze o tym myslisz.....jak czytam takie posty to juz sama nie wiem czy nie zdjąc przynajmniej częsci zdjęc......

dzięki za wyjaśnienie, bo ja tak przelotem jestem i nie zauważyłam (z pracy piszę :oops: ). Z fotkami - owszem, rozważam to od dawna, żeby nie fotografować wszystkiego :roll: :-? Dobrze mieć trochę prywatności i poczucie, że coś jest tylko moje i nie wszyscy muszą to oglądać. Z drugiej strony ...fajnie jak inni oglądają i co nieco doradzą :wink:

myślę, że dużo też zaley od tego, jaki kto ma tryb życia i jaką ma pracę.

Ja nie pracuję, więc nie martwi mnie żadna podglądająca szefowa, nie mam w domu nie wiadomo czego, żeby skusić na wpadkę jakiegoś złodzieja..

i należę do otwartych ludzi, więc mi umieszczanie zdjęć nie przeszkadza.

Zresztą na tym forum, to czuję się jak u siebie i mam lepszych przyjaciół niż w rzeczywistości :roll: :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol:

DarioAS jak miło że do mnie zaglądasz :p :p Mi sie tez wydaje ze jak zlodziej jakis dom sobie przuważy na jakims ładnym osiedlu, to nie ma znaczenia czy sie ma zdjecia na muratorze czy nie. A po za tym nie bardzo wiem co ktos mial by ukraść...przecież łózka i wanny mi z domu nie wyniosą a żadnych kosztowności w domu nie mam... :roll: :roll: :lol: :lol:

wiolasz hej, cieśze sie ze sie zasłonki podobają. W rzeczywistości wyglądają znacznie ładniej. Ale nie mam w tej chwili aparatu fotograficznego i robie zdjęcia telefonem. W rzeczywistości na zasłonach jest ładny delikatny wzór, ktory fajnie komponuje sie z resztą łazienki. :)

magpie101 zaslona ma wszytą taśme przez którą się tylko przeklada karnisz :D :D

dardurdka schody bedą w kolorze podlogi w salonie a barierki myślę ze czarne lub moze czarne z jakimis miejscami przecieranymi a la stare zloto (jeszcze pomyślę bo nie chcialabym przesadzic) a czarne barierki mysle ze zgraja się z granitowymi czarnymi blatami w kuchni i z sofami w salonie :roll: :D

monia te zdjęcia mam od pana ktory ma schody zrobić i są pewnie w jakimś specjalnym programie, ktorego nie ma u ciebie w kompie - pewnie stąd cały problem. Nie wiem czy moge cos z tym zrobić...

Coffee,

A ja chyba znalazłam przypadkiem w sklepie internetowym łóżko, które tak mi się u Ciebie spodobało :D model Venecja

http://www.ingaro.pl/product_info.php?products_id=500

Bardzo podoba mi się również Amsterdam :D

Jakie są boki Twojego łóżka, bo na zdjęciach nie widać - drewniane czy metalowe? Czy to na pewno drewno? Czy masz jakeiś uwagi do jakości? Sorry, że Cię tak męcze pytaniami, ale Twoje zdanie jest dla mnie bardziej miarodajne niż sprzedawcy ze sklepu :D

Renka faktycznie znalazłaś "moje" łożko. Boki są ciemne metalowe, ale że leży na nich materac to właściwie ich nie widać, wykończenia drewne są drewniane :wink: :wink: :) No i cena bardzo przystępna. Uważam ze to łóżko wygląda na droższe niz jest w rzeczywistości. nie masz możliwości podjechac gdzies i je na własne oczy zobaczyć??/ To rozwiałoby twoje wątpiliwości...

zakrzewianka klamki wewnętrzne kupiłam w castoramie, ale niestety nie pamiętam nazwy producenta, bo wszystkie opakowania juz dawno wyrzuciłam. Nie były drogie, kosztowały troche ponad 30zl.

basiah2 dzięki Ci dobra kobieto za namiary :p :p :p Na razie bylam jeszcze u lekarza miejscowego. Kazal dbac o wilgoc w domu i takie tam + mam jakies leki i ku mojemu zdziwieniu mam wrazenie że jak w domu jest troche chłodniej i mam porozwieszane mokre szmaticzki :oops: :oops: tu i tam to czuję sie znacznie lepiej.Moze te kocie alergeny sie powoli wywietrzaja....

A co do koteczka to ma sie znakomicie. Co prawda w nowym domu mniej miejsca do biegania, ale dalej mozna spać z nową wlascicielka w łóżku i cieplo w tyleczek koci...więc chyba nie jest najorzej :wink: :wink: :)