Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mały Dworek C80-CZYLI JAK ZBUDOWAĆ I NIE ZWARIOWAĆ

Recommended Posts

Renka faktycznie znalazłaś "moje" łożko. Boki są ciemne metalowe, ale że leży na nich materac to właściwie ich nie widać, wykończenia drewne są drewniane :wink: :wink: :) No i cena bardzo przystępna. Uważam ze to łóżko wygląda na droższe niz jest w rzeczywistości. nie masz możliwości podjechac gdzies i je na własne oczy zobaczyć??/ To rozwiałoby twoje wątpiliwości...

Dzięki za łóżkowe konsultacje :wink: Zrobię mały rekonesans, może uda się gdzieś je obejrzeć :D

• Odpowiedzi 839
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ojoj coffee82

zazdroszczę decyzji :roll: . Ja to chyba nigdy tych klamek nie wybiorę... A muszę się pośpieszyć, bo drzwi już za 3-4 tygodnie. Bardzo mało czasu na wybór :lol: . Gdybym mogła, to bym budowala chyba z 10 lat, to wtsdy byłabym zadowolona z wyborów.

Jesczze podglądam Twoją kuchnię, moją kolejną inspirację :D

Ojoj coffee82

zazdroszczę decyzji :roll: . Ja to chyba nigdy tych klamek nie wybiorę... A muszę się pośpieszyć, bo drzwi już za 3-4 tygodnie. Bardzo mało czasu na wybór :lol: . Gdybym mogła, to bym budowala chyba z 10 lat, to wtsdy byłabym zadowolona z wyborów.

Jesczze podglądam Twoją kuchnię, moją kolejną inspirację :D

e chyba niekoniecznie, po 5 latach okazałoby się ze spodobały Ci się nowości i dawaj zmieniać :lol:

Coffee, powiedz jak Twoje odczucia związane ze szprosami w oknach??? Mnie się tak bardzo podobają i na pewno będę je mieć, tak jak u Ciebie w oknach, tylko nie wiem czy nie zrobić takich samych - poziomych w drzwiach tarasowych. Tyle słyszałam opinii o więzieniu w domu, że się trochę przejęłam... a Ty już mieszkasz i wiesz najlepiej! Nie chciałabym z nich rezygnować :wink:

dardurdka mi się szprosy niesamowicie podobają. U siebie w domu szprosy bardzo lubie i absolutnie nie czuję się jak w więzieniu.... :roll: :roll: :roll: Uważam ze szprosy dodaja charakteru i wygladu...a poza tym nie widzialam dworku bez okien ze szprosami :wink: :wink: :wink: :D :D :D hihihihi mam nadzieje ze pomoglam :wink:

Pomogłaś i to bardzo!!! Bo już myślałam, że tylko ja jestem tak zafascynowana takimi oknami :roll: Dzięki serdeczne!!!

Coffee!

Pięknie, lubie takie klimaty !

Mam pytania dwa:

- gdzie kupowałaś te wszystkie stylizowane uchwyty (na papier toaletowy, ręczniki, wieszaczek) i drobiazgi takie jak np zegar na kominku ?

- czy metalowe falowane uchwyty przy zasłonkach w łazience są przywiercone do ściany czy trzymają sie tylko na zasłonce ?

pozdrawiam serdecznie i życzę miłego mieszkania w domku

Anula

• 3 weeks później...