Renka Grabow 18.02.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Renka faktycznie znalazłaś "moje" łożko. Boki są ciemne metalowe, ale że leży na nich materac to właściwie ich nie widać, wykończenia drewne są drewniane No i cena bardzo przystępna. Uważam ze to łóżko wygląda na droższe niz jest w rzeczywistości. nie masz możliwości podjechac gdzies i je na własne oczy zobaczyć??/ To rozwiałoby twoje wątpiliwości... Dzięki za łóżkowe konsultacje Zrobię mały rekonesans, może uda się gdzieś je obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.02.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Dzień dobry Z okazji tłustego czwartku przyniosłam coś słodkiego Smacznego http://widget.slide.com/rdr/1/1/1/W/310000000332ce36/1/233/EpaeWCwc1j_igv2ws8kc94oli8ryd-Cu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 19.02.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Ojoj coffee82 zazdroszczę decyzji . Ja to chyba nigdy tych klamek nie wybiorę... A muszę się pośpieszyć, bo drzwi już za 3-4 tygodnie. Bardzo mało czasu na wybór . Gdybym mogła, to bym budowala chyba z 10 lat, to wtsdy byłabym zadowolona z wyborów. Jesczze podglądam Twoją kuchnię, moją kolejną inspirację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.02.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Ojoj coffee82 zazdroszczę decyzji . Ja to chyba nigdy tych klamek nie wybiorę... A muszę się pośpieszyć, bo drzwi już za 3-4 tygodnie. Bardzo mało czasu na wybór . Gdybym mogła, to bym budowala chyba z 10 lat, to wtsdy byłabym zadowolona z wyborów. Jesczze podglądam Twoją kuchnię, moją kolejną inspirację e chyba niekoniecznie, po 5 latach okazałoby się ze spodobały Ci się nowości i dawaj zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 19.02.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Ale ile radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.02.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 ojj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.02.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Coffee, powiedz jak Twoje odczucia związane ze szprosami w oknach??? Mnie się tak bardzo podobają i na pewno będę je mieć, tak jak u Ciebie w oknach, tylko nie wiem czy nie zrobić takich samych - poziomych w drzwiach tarasowych. Tyle słyszałam opinii o więzieniu w domu, że się trochę przejęłam... a Ty już mieszkasz i wiesz najlepiej! Nie chciałabym z nich rezygnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 19.02.2009 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 dardurdka mi się szprosy niesamowicie podobają. U siebie w domu szprosy bardzo lubie i absolutnie nie czuję się jak w więzieniu.... Uważam ze szprosy dodaja charakteru i wygladu...a poza tym nie widzialam dworku bez okien ze szprosami hihihihi mam nadzieje ze pomoglam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.02.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 dardurdka mi się szprosy niesamowicie podobają. U siebie w domu szprosy bardzo lubie i absolutnie nie czuję się jak w więzieniu.... Uważam ze szprosy dodaja charakteru i wygladu...a poza tym nie widzialam dworku bez okien ze szprosami hihihihi mam nadzieje ze pomoglam Pomogłaś i to bardzo!!! Bo już myślałam, że tylko ja jestem tak zafascynowana takimi oknami Dzięki serdeczne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula_KWI 20.02.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Coffee! Pięknie, lubie takie klimaty ! Mam pytania dwa: - gdzie kupowałaś te wszystkie stylizowane uchwyty (na papier toaletowy, ręczniki, wieszaczek) i drobiazgi takie jak np zegar na kominku ? - czy metalowe falowane uchwyty przy zasłonkach w łazience są przywiercone do ściany czy trzymają sie tylko na zasłonce ? pozdrawiam serdecznie i życzę miłego mieszkania w domku Anula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 24.02.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Anula_KWI witaj dodatki kupowałam głównie na allegro, jest ich tam sporo... A uchwyty w łazience są przytwierdzone do ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agaszka 26.02.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Moje wnętrza... ślicznie , kuchnia prze prze...bardzo podobna do mojej, akurat moja z firmy "ryś" podobna bardzo.Podoba mi się bardzo.Ok już więcej nie chwale ale... ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 27.02.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Agaszka, a gdzie Twoje wnętrza można zobaczyć??? Bo widziałam Twój wpis w dworkowych inspiracjach a tam pisałaś, że masz taką stylową jadalnię... Bardzo jestem ciekawa, jak wygląda kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 28.02.2009 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Agaszka witaj i bardzo mi miło ze sie tak podoba u mnie No i zgadzam sie całkowicie z dardurdką, ze miło byłoby twoje wnętrza obejrzeć. Mogłabys wrzucic kilka fotek chociażby tutaj do mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika1212 28.02.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Domek super!!!!! Pozdrawiam!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 01.03.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Piękny domek!!!... taki stylowy ...no i ta cudna brama Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 16.03.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 A co tu tak cicho? Wpadłam z kawusią i szarlotką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.03.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Cześć Coffee to jak Cię tyle nie ma, to napewno nie pomagasz nam w głosowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.03.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 kawą Cię przywołuję... takiej to się chyba nie oprzesz, co http://arturjaworski.net/wp-content/photos/orig_Cappucino__zdjecie_kawy_z_pianka__fotografie_biurowe_kawy_1416.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 24.03.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Hej Kochane juz jestem. Skusiła mnie ta szarlotka od Dorfi i kawa od Dario. Ostatnio urwanie głowy mam , ale myśle ze to chwilowe....Nie mogę sie też schodów doczekać - powinny być montowane za raz po świętach. A teraz pędzę do was kobietki zobaczyć co sie tam u was dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts