Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

Nefciu myślałam też o kratce stalowej... bo cały czas ta wentylacja chodzi mi po głowie, ale może ja niepotrzebnie martwię się o wentylację mając reku... :-? :roll:
Słoneczko - jaka wentylacja ? Przecież reku to reku :)

juz wiem :) to chyba u Ciebie czytalem ze pożegnałaś sie z architektem bo namawial na wentylacje pomimo reku :) albo cos pomyliłem:) Spotkałem już kilku architektów, którzy tak doradzali. Moja znajoma (też architekt), budując dla siebie umieściła w projekcie kominy wentylacyjne mimo reku. tak na wszelki wypadek. Buduje się jednak daleko od miasta i bala się o sytuacje kiedy w zimie na 10h braknie we wsi prądu.

ale ja w innej sprawie :)

zastanawiałem sie czy nie wyszłoby ciekawie jakby na ten wieniec nałożyć imitacje tego metalu co zespala ten świetlik? w sumie spowoduje tylko zwiększenie wielkości optycznej konstrukcji ale moze to wyglądać zabawnie...

Przy pięknym niebie bedzie wspaniale nad głowami.

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale ja w innej sprawie :)

zastanawiałem sie czy nie wyszłoby ciekawie jakby na ten wieniec nałożyć imitacje tego metalu co zespala ten świetlik? w sumie spowoduje tylko zwiększenie wielkości optycznej konstrukcji ale moze to wyglądać zabawnie...

Przy pięknym niebie bedzie wspaniale nad głowami.

Tak sobie rozpatrywałam jedną z wersji, to aluminium właśnie, bo świetlik jest aluminiowy... i można by pomalować to aluminium na ten sam RAL... albo dla hecy całkiem inny... :D

Nowy Rok cyfrę zmienia, wszyscy wszystkim ślą zyczenia. Przy tej pięknej sposobności i ja życzę Wam radości, aby wszystkim się darzylo, z roku na rok lepiej bylo !

http://kartki.net.pl/kartki/5/147.jpg

i tradycyjnie SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU :D

Pierwsze Dzień Dobry w Nowym Roczku 2009 :D :D :D

Pięknie wszystkim dziękuję za życzenia!!!

Rok 2009 to rok szalonych marzeń, odważnych decyzji i życiowego spełnienia!!!

Czego Wam wszystkim i sobie nieskromnie życzę :wink: :D :D :D