Gość justyna_m 04.01.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Ale przecież ona taka sobie jest Justysiu. Zapewne chciał Cię podrażnić, abyś była zazdrosna. wiesz co on powiedział jak przeczytałam Twoją wypowiedź ... to penie kobieta pisała ... nie zna się normalnie jaja sobie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.01.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Ale przecież ona taka sobie jest Justysiu. Zapewne chciał Cię podrażnić, abyś była zazdrosna. wiesz co on powiedział jak przeczytałam Twoją wypowiedź ... to penie kobieta pisała ... nie zna się normalnie jaja sobie robi Jajcarz jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.01.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 to przeczytaj mu moją wypowiedź, ciekawam, co powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 04.01.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 to przeczytaj mu moją wypowiedź, ciekawam, co powie muszę se z zaskórniaków nazbierać albo z okapu na razie zrezygnować i chyba to drugie ... zaskórniaki na coś innego idą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 04.01.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 to przeczytaj mu moją wypowiedź, ciekawam, co powie muszę se z zaskórniaków nazbierać albo z okapu na razie zrezygnować i chyba to drugie ... zaskórniaki na coś innego idą jak zaczniesz szaleć z łazienkami to zostaniesz bez szafek kuchni ,tak jak ja hehehe. NIe tylko bez okapu hihih Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 04.01.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 >>>>>>>Ale przecież ona taka sobie jest Justysiu. Zapewne chciał Cię podrażnić, abyś była zazdrosna. <<<<<<<<<< no a jak ma Ci się jeszcze lepiej zrobić to uwierz mnie, facetowi, ta laska faktycznie jest że tak powiem przeciętna. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 04.01.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 to przeczytaj mu moją wypowiedź, ciekawam, co powie muszę se z zaskórniaków nazbierać albo z okapu na razie zrezygnować i chyba to drugie ... zaskórniaki na coś innego idą jak zaczniesz szaleć z łazienkami to zostaniesz bez szafek kuchni ,tak jak ja hehehe. NIe tylko bez okapu hihih Konrad wiem, że masz rację trudne to budowanie i wybieranie ... tyle tego jest. Jak moi rodzice budowali to prawie nic nie było i brało się co dawali a teraz ... A o kuchni to nawet mi się myśleć nie chcę - chcemy kilka szafek a wyceniają nam bez sprzętu na 30tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.01.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Ale przecież ona taka sobie jest Justysiu. Zapewne chciał Cię podrażnić, abyś była zazdrosna. wiesz co on powiedział jak przeczytałam Twoją wypowiedź ... to penie kobieta pisała ... nie zna się normalnie jaja sobie robi nie no kobieta niczego sobie ja bym wzięła taką mężowi, żebym mogła potem coś innego wydębić potem. Coś za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 04.01.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 >>>>> A o kuchni to nawet mi się myśleć nie chcę - chcemy kilka szafek a wyceniają nam bez sprzętu na 30tyś <<<<<< ja jeszcze wyceny nie dostałem, nawet nie posłałem do wyceny ale będą kosztowały bo chcemy coś pewnie z zebrano bądź z mahoniu lakierowanego, a to nie jest taniutkie, chyba że ktoś ma kogoś kto robi solidnie, uczciwie i za rozsądne pieniążki. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 04.01.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Ale przecież ona taka sobie jest Justysiu. Zapewne chciał Cię podrażnić, abyś była zazdrosna. wiesz co on powiedział jak przeczytałam Twoją wypowiedź ... to penie kobieta pisała ... nie zna się normalnie jaja sobie robi nie no kobieta niczego sobie ja bym wzięła taką mężowi, żebym mogła potem coś innego wydębić potem. Coś za coś teraz to mu głupio!!! nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 04.01.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 >>>> no kobieta niczego sobie ja bym wzięła taką mężowi, żebym mogła potem coś innego wydębić potem. Coś za coś <<<<< e widzę że strasznie zdesperowana koleżanka , hihii. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.01.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Nie zdesperowana bo niby czemu? Po prostu wiem, gdzie mozna interes ubić. Mój maż z kolei mówi czasami, ze małżeństwo to taka zalegalizowana prostytucja No i co? nie ma racji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 04.01.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 >>>>>>>teraz to mu głupio!!! nieźle <<<<< hehehe pewnie doszło do niego że wieczór się zbliża hihihi. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 04.01.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Nie zdesperowana bo niby czemu? Po prostu wiem, gdzie mozna interes ubić. Mój maż z kolei mówi czasami, ze małżeństwo to taka zalegalizowana prostytucja No i co? nie ma racji? temu co by dojść do celu, jak to mówią cel uświęca środki. No mniej więcej . Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.01.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Nie zdesperowana bo niby czemu? Po prostu wiem, gdzie mozna interes ubić. Mój maż z kolei mówi czasami, ze małżeństwo to taka zalegalizowana prostytucja No i co? nie ma racji? temu co by dojść do celu, jak to mówią cel uświęca środki. No mniej więcej . Konrad eee chyba to nie do końca to powiedzenie. Znaczenie coś za coś jest całkiem inne niż cel uświęca środki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 04.01.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 >>>>eee chyba to nie do końca to powiedzenie. Znaczenie coś za coś jest całkiem inne niż cel uświęca środki<<<<<<< tak czy inaczej, najważniejsze to otrzymać to o co się chce. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.01.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 >>>>eee chyba to nie do końca to powiedzenie. Znaczenie coś za coś jest całkiem inne niż cel uświęca środki<<<<<<< tak czy inaczej, najważniejsze to otrzymać to o co się chce. Konrad no nie sądzę ale niech Ci będzie. Potrafię też ustapić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.01.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 ło matko , no rozleniwiłam się paskudnie , ale też dużo mi się wyklarowało z tego co będzie w domku , to i inspiracyj aż tyle nie potrzebuję. A kuchnię wyobraźcie sobie będę miała jaaaśniuuusieńko szarą - matową , do tego ciemnoszary blat. Jak zobaczyłam próbkę blatu i frontu to już nie chciałam żadnej innej , najchętniej bym zabrała do domu ze sobą DOBROSIA GADAJ ZARAZ GDZIE ZNALAZŁAŚ TAKAKUCHNIĘ, TEŻ POJADE POMACAĆ..... i z czego ten blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.01.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 ło matko , no rozleniwiłam się paskudnie , ale też dużo mi się wyklarowało z tego co będzie w domku , to i inspiracyj aż tyle nie potrzebuję. A kuchnię wyobraźcie sobie będę miała jaaaśniuuusieńko szarą - matową , do tego ciemnoszary blat. Jak zobaczyłam próbkę blatu i frontu to już nie chciałam żadnej innej , najchętniej bym zabrała do domu ze sobą DOBROSIA GADAJ ZARAZ GDZIE ZNALAZŁAŚ TAKAKUCHNIĘ, TEŻ POJADE POMACAĆ..... i z czego ten blat? no nie mam na żadnej focie , to ustalenia z naszą panią architektą Muszisz wziąć na wstrzymanie i poczekać tak z półtora roku conajmniej Jedyne co można pewnie gdzieś znaleźć w necie to materiał z jakiego będzie blat i podłoga w kuchni - to bazalt palony.Mniam i można oblizać się smakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 04.01.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 No ja muszę się pożegnać z paniami , miło się gawędziło. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts