wiolasz 15.01.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Cześć wszystkim wąż jest ble ale kominek superowy, z obu stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.01.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 kominek boski dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.01.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Pięknie się witam. No i znów popatrzyłam sobie na coś pięknego. Jak ja to lubię i to jeszcze z samego rana. Śliczny ten kominek, nowoczesna, piękna forma.Tak jak lubię. Powiedziałabym, że od strony kuchnio-jadalni jeszcze bardziej przyciąga wzrok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.01.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Fiu fiu fiuuuuu , no Rasia , wielka siostra jest po wrażeniem ,fantastyczny kominek i bardzo będzie pasował do całości domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 15.01.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Fiu fiu fiuuuuu , no Rasia , wielka siostra jest po wrażeniem ,fantastyczny kominek i bardzo będzie pasował do całości domu Fajowski, a można prosić o namiar na kominkarza , bo muszę u siebie z wkładem coś począć. z góry serdecznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.01.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Fiu fiu fiuuuuu , no Rasia , wielka siostra jest po wrażeniem ,fantastyczny kominek i bardzo będzie pasował do całości domu nic dodać nic ująć bardzo mi się podoba i jestem pod ogromnym wrażeniem trzymaj namiar na pana kominkowego, bo będę potrzebować w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.01.2009 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Dzień wcale nie jest dla mnie dobry, ale jak się z Wami przywitam i trochę poczytam to się zmieni... Wymęczyli mnie w tym sądzie... byłam świadkiem na dwóch sprawach i to przeciwko tej samej osobie... wrrrrr... od 10.00 do 15.00 A ja myślałam, że zjedziecie ten kominek, że za mało industrialny jak dla mnie i w ogóle, a tu same zachwyty lecą jak motyle do mojego skołatanego serducha... już mi lepiej Maluszku kopiuj ile wlezie, ale na razie nie ma czego zazdraszczać, bo jeszcze go ni mo Justyś tak, pod czarnym granitem jest kwasówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 15.01.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 rasia pokazałam dziś kominek naszej Pani Architekt jest zachwycona tym z kwasówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.01.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Dzień wcale nie jest dla mnie dobry, ale jak się z Wami przywitam i trochę poczytam to się zmieni... Wymęczyli mnie w tym sądzie... byłam świadkiem na dwóch sprawach i to przeciwko tej samej osobie... wrrrrr... od 10.00 do 15.00 to żeś się wysiedziała bidulko A ja myślałam, że zjedziecie ten kominek, że za mało industrialny jak dla mnie i w ogóle, a tu same zachwyty lecą jak motyle do mojego skołatanego serducha... już mi lepiej no wiesz, przecie kominek jest pikny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.01.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Ja widzialam kiedys takie oto zdjecie: Od tamtej pory chicałabym miec w duzym pokoju ramke z kwasówki, a nie wiem jeszcze co w kuchni - znaczy po drugiej stronie wkładu - tam bedzie ładowaniehttp://lh3.ggpht.com/_81jLH965IWA/SXBM0eB90BI/AAAAAAAABbc/mVyf9_lhJio/2245102903693d38.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.01.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Mysia zdjęcia nie widzę A ładowanie możesz mieć z dwóch stron, bo obie szyby są otwierane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.01.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 to kliknij prawym i daj pokaz zdjecie nie wiem czemu sie nie otwiera. A to ten wklad co pokazywałas u siebie? przypomnisz mi nazwe?Spartherm co? jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.01.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.01.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 to kliknij prawym i daj pokaz zdjecie nie wiem czemu sie nie otwiera. A to ten wklad co pokazywałas u siebie? przypomnisz mi nazwe?Spartherm co? jaki? Spartherm Varia FD lub FDh lub FDh-4S lub B-FDh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.01.2009 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 http://lh3.ggpht.com/_81jLH965IWA/SXBM0eB90BI/AAAAAAAABbc/mVyf9_lhJio/2245102903693d38.jpg uparte to zdjęcie, może teraz je zobaczę jak sama adres skopiuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.01.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Śliczna ta rama z kwasówki Mysiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.01.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 no wlasnie na takie cos zachorowałam i jak to pieknie gra z ciemną scianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.01.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Śliczności - jeden i drugi, a te rozjechane kamienie to fantastiko pomysł - przyznaj się Rasia, to Ty sobie tak wymyśliłaś, czy Pan Kominkowy? A tynk będzie jednak gładki? I powiedz coś Myszce, Kochana, bo ona się coś miga..... Bo jutro aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.01.2009 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Śliczności - jeden i drugi, a te rozjechane kamienie to fantastiko pomysł - przyznaj się Rasia, to Ty sobie tak wymyśliłaś, czy Pan Kominkowy? A tynk będzie jednak gładki? I powiedz coś Myszce, Kochana, bo ona się coś miga..... Bo jutro aktualne? Projekt niestety Pana Od Kominków, bo te rozjechane kamienie podpatrzyłam na jego stronie, tynk gładki... szary A jutro jak najbardziej aktualne i złap Mysię za ogonek i przyciągnij ze sobą tylko godzinkę mi zapodaj jaka Ci pasi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.01.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 rasia podrzuc stronke od pana od kominkow, moze cos mnie natchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts