Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fiu fiu fiuuuuu , no Rasia , wielka siostra jest po wrażeniem ,fantastyczny kominek i bardzo będzie pasował do całości domu :D

nic dodać nic ująć :D

bardzo mi się podoba i jestem pod ogromnym wrażeniem :D

trzymaj namiar na pana kominkowego, bo będę potrzebować w przyszłym roku

Dzień wcale nie jest dla mnie dobry, ale jak się z Wami przywitam i trochę poczytam to się zmieni... :roll: Wymęczyli mnie w tym sądzie... byłam świadkiem na dwóch sprawach i to przeciwko tej samej osobie... wrrrrr... od 10.00 do 15.00 :evil: :evil: :evil:

A ja myślałam, że zjedziecie ten kominek, że za mało industrialny jak dla mnie i w ogóle, a tu same zachwyty lecą jak motyle do mojego skołatanego serducha... już mi lepiej :)

Maluszku kopiuj ile wlezie, ale na razie nie ma czego zazdraszczać, bo jeszcze go ni mo :(

Justyś tak, pod czarnym granitem jest kwasówka.

Dzień wcale nie jest dla mnie dobry, ale jak się z Wami przywitam i trochę poczytam to się zmieni... :roll: Wymęczyli mnie w tym sądzie... byłam świadkiem na dwóch sprawach i to przeciwko tej samej osobie... wrrrrr... od 10.00 do 15.00 :evil: :evil: :evil:

to żeś się wysiedziała bidulko :(

A ja myślałam, że zjedziecie ten kominek, że za mało industrialny jak dla mnie i w ogóle, a tu same zachwyty lecą jak motyle do mojego skołatanego serducha... już mi lepiej :)

no wiesz, przecie kominek jest pikny :D

Śliczności - jeden i drugi, a te rozjechane kamienie to fantastiko pomysł - przyznaj się Rasia, to Ty sobie tak wymyśliłaś, czy Pan Kominkowy?

A tynk będzie jednak gładki?

I powiedz coś Myszce, Kochana, bo ona się coś miga..... Bo jutro aktualne? :p

Projekt niestety :( Pana Od Kominków, bo te rozjechane kamienie podpatrzyłam na jego stronie, tynk gładki... szary :wink: :roll:

A jutro jak najbardziej aktualne :D i złap Mysię za ogonek i przyciągnij ze sobą :D tylko godzinkę mi zapodaj jaka Ci pasi... :wink: