rasia 17.01.2009 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Dzięki Rasiu, było super i jesteśmy pod wrażeniem okien Dziękuję Dorciu za wizytę i uśmiecham się o namiary na Pana od reku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.01.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Nefer, ty to potrafisz poprawić humor z rana kobieto Może przezornie nie pokażę tego M, bo jeszcze się rozmyśli i nie będzie chciał budować domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.01.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Dzięki Rasiu, było super i jesteśmy pod wrażeniem okien Dziękuję Dorciu za wizytę i uśmiecham się o namiary na Pana od reku to ja też nieśmiało się uśmiecham o namiar do tego Pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 19.01.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Rasia, dawno do ciebie nie zaglądałam, ale ślicznie urósł twój domek Te okna są naprawdę imponujące, bardzo spodobał mi się pomysł z oknem w dachu, nie wiem jak to się fachowo nazywa Projekt kominka też jest cudny, w ogóle twój domek jest cudny Kurcze jak ja się już nie mogę doczekać kiedy ja zacznę stawiać swój wymarzony domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.01.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Dzięki Rasiu, było super i jesteśmy pod wrażeniem okien Dziękuję Dorciu za wizytę i uśmiecham się o namiary na Pana od reku Ty już się przestań uśmiechać i zajrzyj na priva w końcu Kochana PS W nowej Willi jest bardzo fajna rozdzielająca salon szklana ściana... Z dosatkiem... Od razu sobie o Tobie pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.01.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 witam po 72 godzinnej niebytności hehhe coś ciekawego?? ja mam 62 powiadomienia nie dam rady poczytac wszystkiego hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 21.01.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Heloooooł??? Enybady hołm????? Łoc gołin on? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.01.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Może Rasię w tej puszczy zasypało i czeka aż cały śnieg stopnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.01.2009 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Hejka! Jestem w Żywcu na feriach z młodymi Dorwałam się na chwilkę do kompa. Nie zasypało mnie, bo śnieg si,e wymydlił. Wróciłam właśnie z nart...wodnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.01.2009 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Halny wieje, trzeba uwazac, zeby komu baby nie wywialo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.01.2009 00:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 A może jakiegoś chłopa przywieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.01.2009 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Po goralsku znaczy sie, zeby ktos nie zwariowal. A chlopa moze przywiac swoja droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.01.2009 00:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Hi, hi... dobre... aż wstyd, że nie znałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.01.2009 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Spoko, nie musisz zaraz znac gorolskiej mowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.01.2009 00:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Rasia, dawno do ciebie nie zaglądałam, ale ślicznie urósł twój domek Te okna są naprawdę imponujące, bardzo spodobał mi się pomysł z oknem w dachu, nie wiem jak to się fachowo nazywa Projekt kominka też jest cudny, w ogóle twój domek jest cudny Kurcze jak ja się już nie mogę doczekać kiedy ja zacznę stawiać swój wymarzony domek Dzięki Ilona za odwiedziny To okno w dachu nazywam po prostu świetlikiem, albo piramidką... jak się fachowo nazywa, to sama nie wiem... A na stawianie domku to teraz wymarzony moment, bo ceny spadają... więc pora zakasać rękawy i do roboty na wiosnę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.01.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Hejka! Jestem w Żywcu na feriach z młodymi Dorwałam się na chwilkę do kompa. Nie zasypało mnie, bo śnieg si,e wymydlił. Wróciłam właśnie z nart...wodnych... Miłego i owocnego wypoczynku zatem. A na wodnych to jeździ sie tak samo jak na śniegowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.01.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Hejka! Jestem w Żywcu na feriach z młodymi Dorwałam się na chwilkę do kompa. Nie zasypało mnie, bo śnieg si,e wymydlił. Wróciłam właśnie z nart...wodnych... Miłego i owocnego wypoczynku zatem. A na wodnych to jeździ sie tak samo jak na śniegowych? Witaj Wiolasz! W taką pogodę, to nie ma za wielkiej różnicy, tylko zimniejsza woda w pysk bryzga A u Ciebie jest jeszcze trochu śniegu czy tyż nic??? Nic tylko iść na grzańca... Już 12.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.01.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 U mnie cisza i spokój. Śniegu od wczoraj nie ma i piekny wiosenny zapach w powietrzu czuć. Lubie wiosnę, jeszcze bardziej niż zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.01.2009 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Wyglądam za okno, a tam pada... deszcz... Jest szaro buro i PONURO... wcale nie wiosennie... i pachnie dymem z kominów, który się ściele po ziemi... ale i tak jest BOSKO! ... bo ferie to ferie... pełen luz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 22.01.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 u nas paskudnie!!! mgła, wilgoć i w ogóle zimno a ja ferii nie mam a kilka dni urlopu na szukani kafli mi zleciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts