Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rasia, dawno do ciebie nie zaglądałam, ale ślicznie urósł twój domek :D Te okna są naprawdę imponujące, bardzo spodobał mi się pomysł z oknem w dachu, nie wiem jak to się fachowo nazywa :oops: Projekt kominka też jest cudny, w ogóle twój domek jest cudny :D

Kurcze jak ja się już nie mogę doczekać kiedy ja zacznę stawiać swój wymarzony domek :(

Dzięki Rasiu, było super i jesteśmy pod wrażeniem okien :D

Dziękuję Dorciu za wizytę i uśmiecham się o namiary na Pana od reku :D :D :D

Ty już się przestań uśmiechać i zajrzyj na priva w końcu Kochana :roll: :lol:

PS W nowej Willi jest bardzo fajna rozdzielająca salon szklana ściana... Z dosatkiem... ;) Od razu sobie o Tobie pomyślałam 8)

Rasia, dawno do ciebie nie zaglądałam, ale ślicznie urósł twój domek :D Te okna są naprawdę imponujące, bardzo spodobał mi się pomysł z oknem w dachu, nie wiem jak to się fachowo nazywa :oops: Projekt kominka też jest cudny, w ogóle twój domek jest cudny :D

Kurcze jak ja się już nie mogę doczekać kiedy ja zacznę stawiać swój wymarzony domek :(

Dzięki Ilona za odwiedziny :D

To okno w dachu nazywam po prostu świetlikiem, albo piramidką... jak się fachowo nazywa, to sama nie wiem...

A na stawianie domku to teraz wymarzony moment, bo ceny spadają... więc pora zakasać rękawy i do roboty na wiosnę! :D

Hejka!

Jestem w Żywcu na feriach z młodymi :D

Dorwałam się na chwilkę do kompa. Nie zasypało mnie, bo śnieg si,e wymydlił. :cry:

Wróciłam właśnie z nart...wodnych... :D :D :D

Miłego i owocnego wypoczynku zatem.

A na wodnych to jeździ sie tak samo jak na śniegowych? :lol: :wink:

Witaj Wiolasz! :D

W taką pogodę, to nie ma za wielkiej różnicy, tylko zimniejsza woda w pysk bryzga :evil: :wink:

A u Ciebie jest jeszcze trochu śniegu czy tyż nic???

Nic tylko iść na grzańca... 8) Już 12.00 :D :D :D