malka 22.12.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 też dłuuuuuuuuuugo siedzieliśmy podglądając choć zdjęcia,stare...po stanie budowy oceniam na lipiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.12.2009 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 też dłuuuuuuuuuugo siedzieliśmy podglądając choć zdjęcia,stare...po stanie budowy oceniam na lipiec Ożeszorzeszku!!! Fakstycznie normalnie przez Ciebie przejeżdżam jadąc do Żywca!!! No który to ten bałagan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.12.2009 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 no jestem wielokrotnie przez Ciebie przejechana - innej drogi nie ma bałagan- ten największy z kawałkiem nieskończonego szarego dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.12.2009 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 no jestem wielokrotnie przez Ciebie przejechana - innej drogi nie ma bałagan- ten największy z kawałkiem nieskończonego szarego dachu Z lewej tory a z prawej pusta działka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.12.2009 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 z lewego dołu tory a pusta działka kiedys będzie nasza.....tak sobie wymyśliłam tylko kto bedzie kosił 30 arów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.12.2009 00:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 z lewego dołu tory a pusta działka kiedys będzie nasza.....tak sobie wymyśliłam tylko kto bedzie kosił 30 arów Monsz... Z tym wymyśleniem to super pomysł... Skomplikowany labirynt do Waćpani, ale wymyśliłam! Skręcam w marszałka, potem w gwl, pędzę tam gdzie dzwony biją i przebijam się w zakładowe... no i jestem na tych niekrasnoludków! Kawkę wstawiaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.12.2009 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 A ja mam kotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.12.2009 00:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 A ja mam kotka. Eeee... w głowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.12.2009 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 A ja mam kotka. Eeee... w głowie? Nie, w mieszkanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.12.2009 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 z lewego dołu tory a pusta działka kiedys będzie nasza.....tak sobie wymyśliłam tylko kto bedzie kosił 30 arów Monsz... Z tym wymyśleniem to super pomysł... Skomplikowany labirynt do Waćpani, ale wymyśliłam! Skręcam w marszałka, potem w gwl, pędzę tam gdzie dzwony biją i przebijam się w zakładowe... no i jestem na tych niekrasnoludków! Kawkę wstawiaj! a poczekasz na ekspres, czy rozpuszczalną wypijesz ?? ale plan zacny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.12.2009 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 A ja mam kotka. Eeee... w głowie? Nie, w mieszkanku. Pokaż kotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.12.2009 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 A ja mam kotka. Eeee... w głowie? Nie, w mieszkanku. Pokaż kotka Jest pokazany w dzienniku i w komentach strone wczesniej. Kotek zostal znaleziony w Zielonej Gorze, nikt go nie szukal, mimo, ze byl pieszczochem... No i znalazlam go na forum.miau.pl... Nikt go nie chcial, bo atakuje inne koty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.12.2009 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.12.2009 01:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 z lewego dołu tory a pusta działka kiedys będzie nasza.....tak sobie wymyśliłam tylko kto bedzie kosił 30 arów Monsz... Z tym wymyśleniem to super pomysł... Skomplikowany labirynt do Waćpani, ale wymyśliłam! Skręcam w marszałka, potem w gwl, pędzę tam gdzie dzwony biją i przebijam się w zakładowe... no i jestem na tych niekrasnoludków! Kawkę wstawiaj! a poczekasz na ekspres, czy rozpuszczalną wypijesz ?? ale plan zacny Ja prosta baba jestem... pijam tylko rozpuszczalną... A plan trza bedzie wprowadzić w ruch! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.12.2009 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 z lewego dołu tory a pusta działka kiedys będzie nasza.....tak sobie wymyśliłam tylko kto bedzie kosił 30 arów Monsz... Z tym wymyśleniem to super pomysł... Skomplikowany labirynt do Waćpani, ale wymyśliłam! Skręcam w marszałka, potem w gwl, pędzę tam gdzie dzwony biją i przebijam się w zakładowe... no i jestem na tych niekrasnoludków! Kawkę wstawiaj! a poczekasz na ekspres, czy rozpuszczalną wypijesz ?? ale plan zacny Ja prosta baba jestem... pijam tylko rozpuszczalną... A plan trza bedzie wprowadzić w ruch! no to kopa mu , na przyspieszenie Jacobs gold może być,bo mam akurat na stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.12.2009 01:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Rasia, Wesolych. http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/christmas-tree-clr2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.12.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 dzień dobry nocne gaduły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.12.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Dzień dobry Jak się czujesz? Mam nadzieję że wyzdrowiałaś Jak się spiosuje piekarniczek a raczej jak się spisują?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.12.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://images30.fotosik.pl/120/71d84ba9fde3764dmed.jpg WESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.12.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 No nie moge torow namierzyc chyba ze to ten szlak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts