MonikaC 04.01.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 No to na 2011. Jak się parę osób zrzuci, to damy radę Oczywiście z tym pasiulowym aniołkiem na okładce a w środku reszta aniołków yyyyyy a kogo ty masz na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.01.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Ładny dom. Ogród też powinen być przejrzysty w swojej formie, jak architektura budynku i jego wnętrz. Aż sie prosi o coś efektownego na wprost tego ogromnego przeszklenia oranzerii. Wydaje mi sie jednak, że chyba za dużo masz roslin typu "musze-to-mieć" - ale znam ten ból, też miałabym ochotę na prywatny ogród botaniczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.01.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Rasia to chyba ogród na wpół dziki bedzie robić, ale jakie ma pole do popisu wewnątrz w oranżerii, uuuu, tam dopiero można namotać Elfir,chętnie posłucham o tym ogrodzie, bo też mam prostą bryłe i się zastanawiam, czy mój projekt nie jest ciut przekombinowany w różnorodności roślin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.01.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 No to na 2011. Jak się parę osób zrzuci, to damy radę Oczywiście z tym pasiulowym aniołkiem na okładce a w środku reszta aniołków yyyyyy a kogo ty masz na myśli wszystko co za serce chwyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 No to na 2011. Jak się parę osób zrzuci, to damy radę Oczywiście z tym pasiulowym aniołkiem na okładce a w środku reszta aniołków yyyyyy a kogo ty masz na myśli wszystko co za serce chwyta zawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.01.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 No to na 2011. Jak się parę osób zrzuci, to damy radę Oczywiście z tym pasiulowym aniołkiem na okładce a w środku reszta aniołków yyyyyy a kogo ty masz na myśli wszystko co za serce chwyta zawał kto o czym, to o czym odpowiednie skojarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.01.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 ło rany, o co chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.01.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 ło rany, o co chodzi?? I siem porobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.01.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 też wolę nie wnikać o co tu chodzi, bo i tak nic nie wymyśle , ale jak zawał to Malka pewnie rozmasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.01.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 to trza Malke wołać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.01.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 a od takiego doktorka się zaczęło http://img29.imageshack.us/img29/5166/dzieciol2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.01.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 mojego Aniołka na okładkę powiadacie A to dziś mój syn był w roli modela, bo kolega fotograf potrzebował dziecko robiące dobre uczynki i mój syn się załapał jak odśnieżał podwórko oczywiście tylko do zdjęcia dał się namówić bo tak to mu zawsze za ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.01.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 od doktorka co w dziupli grzebał, w stroju czerwonego kapturka? Pasiu, Ty masz modelowe dzieci to co się dziwisz.Aniołek bosski, chyba juz gdzies to mówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.01.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 od doktorka co w dziupli grzebał, w stroju czerwonego kapturka? Pasiu, Ty masz modelowe dzieci to co się dziwisz.Aniołek bosski, chyba juz gdzies to mówiłam ta mój syn to model niewątpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 też wolę nie wnikać o co tu chodzi, bo i tak nic nie wymyśle , ale jak zawał to Malka pewnie rozmasuje no ja wiem,że mam ręce które leczą ale wskrzeszać nie potrafię chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.01.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Malka, próbować trzeba zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.01.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 to gdzie ten Łazarz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.01.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 spytał uzdrowiciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.01.2010 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Ładny dom. Ogród też powinen być przejrzysty w swojej formie, jak architektura budynku i jego wnętrz. Aż sie prosi o coś efektownego na wprost tego ogromnego przeszklenia oranzerii. Wydaje mi sie jednak, że chyba za dużo masz roslin typu "musze-to-mieć" - ale znam ten ból, też miałabym ochotę na prywatny ogród botaniczny O! Jak ja lubię gości z pomysłami!!! Opowiadaj Elfirku, co Ci efektownego przychodzi do głowy? A ja niestety wcale nie muszę tego mieć... piszesz pewnie o moich roślinnych inspiracjach w dzienniczku... ale kuchni też wiele różnych wklejałam... No i uwielbiam chaos dzikość i prostotę... ... mam nadzieję, że to się wzajemnie nie wyklucza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts