Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

Rasiulka dzięki za duecik na trasie :wink: :wink: :wink:

a wiesz ze w drodze powrotnej naszlismy Mychę 8)

Zuzia! Cudnie się z Wami i za Tobą jeździ! 8) :D :D A nie mogliście powiedzieć, że do Mychy wpadacie??? :roll:

nie wiedzieliśmy, że wpadniemy :oops: . To był impuls przed światłami w N i szybki telefon, czy Mysza jest w domu :lol: :lol:

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja chciałam tylko powiedzieć cześć :lol:

rolki szykuj na lato :lol: :wink:

Wybieram rower, albo ... terenówkę... 8) , po tegorocznej przygodzie z łyżwami rolkom też mówię zdecydowane nie! :D :D :D

Ale i tak wpadnę! 8)

Może być rower, mój bardzo ucieszyłby sie, bo miałby komu okolice pokazywać :lol:

Zapraszam serdecznie :lol: :lol: teraz mam motywacje do szybszego wykończenia pokoi na górze :wink:

A wogle dzień dobry.

Jejku iiiileee wrażeń... 8) 8) 8) Właśnie zgrałam zdjęcia... siedzę i wspominam... 8) :D :D :D

jezus maria... tylko mnie nie wklejaj :lol: please please please :o :o :cry:

Nic nie wkleję... nooo oprócz może Arnikowej prażonki... :wink: Zostawię egoistycznie resztę dla siebie... :wink:

No i zapomniałam, jeszcze przed wyjazdem zrobiłam specjalnie dla Ciebie makro mojego blatu... zaraz postaram się wkleić... :D

Jejku iiiileee wrażeń... 8) 8) 8) Właśnie zgrałam zdjęcia... siedzę i wspominam... 8) :D :D :D

jezus maria... tylko mnie nie wklejaj :lol: please please please :o :o :cry:

Nic nie wkleję... nooo oprócz może Arnikowej prażonki... :wink: Zostawię egoistycznie resztę dla siebie... :wink:

No i zapomniałam, jeszcze przed wyjazdem zrobiłam specjalnie dla Ciebie makro mojego blatu... zaraz postaram się wkleić... :D

:D :D :D :wink:

Słuchajcie... zdjęcia są marne... :oops: i oprócz wspomnieniowej nie mają żadnej innej wartości... :oops: :(

a powiem Ci, że chwaliłem Cię do Irmy, że z sprytnie pstrykasz z lampą w sufit, teraz dopiero pomyślałem, że ten sufit może ciut za wysoko był... ale i tak rozproszone światło na bank lepsze jest od 'czołówki'.

to nic, ja w sumie cieszę sie samym wyjazdem, fotki to byłaby wisienka na torcie :)