rasia 15.03.2010 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Ja refleksu nie mam, wrzućcie coś jeszcze raz Poszło na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.03.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Dziekuję, mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.03.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 UWAGA! Wrzucam na chwilę! Kopiować szybko! już... ja poproszę o zdjęcia na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.03.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 dobry wieczór Rasiulka dzięki za foteczki co u mnie byli ale jakbyś więcej miala to ja strasznie chętnie reflektuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 16.03.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Jako ciekawska baba chętnie na Was popatrzę Jeśli możesz to podeślij mi te linki, ładnie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.03.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Jako ciekawska baba chętnie na Was popatrzę Jeśli możesz to podeślij mi te linki, ładnie proszę ooooo Betka, własnie o tobie myślałam, bo dawno Cie nie czytałam. Fajnie, ze jesteś. Rasiul, Ty znajesz drogę do mnie, jest bardzo prosta i choc troche dziurawa, to zawsze możesz wpaść w odwiedziny jak tylko masz ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 16.03.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Jako ciekawska baba chętnie na Was popatrzę Jeśli możesz to podeślij mi te linki, ładnie proszę ooooo Betka, własnie o tobie myślałam, bo dawno Cie nie czytałam. Fajnie, ze jesteś. Rasiul, Ty znajesz drogę do mnie, jest bardzo prosta i choc troche dziurawa, to zawsze możesz wpaść w odwiedziny jak tylko masz ochotę Jeny, fajnie, że ktoś o mnie myśli Ja tak cichaczem i szybciutko do wszystkich zaglądam. U mnie nic się nie dzieje to u siebie nic nie piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.03.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Jako ciekawska baba chętnie na Was popatrzę Jeśli możesz to podeślij mi te linki, ładnie proszę ooooo Betka, własnie o tobie myślałam, bo dawno Cie nie czytałam. Fajnie, ze jesteś. Rasiul, Ty znajesz drogę do mnie, jest bardzo prosta i choc troche dziurawa, to zawsze możesz wpaść w odwiedziny jak tylko masz ochotę Jeny, fajnie, że ktoś o mnie myśli Ja tak cichaczem i szybciutko do wszystkich zaglądam. U mnie nic się nie dzieje to u siebie nic nie piszę Jeszcze chwila i pewnie ruszysz z kopyta. Do jesieni dużo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 16.03.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witaj Rasiu, Mam pytanko odnośnie twojej kuchni Czy mogłabyś przesłać mi namiary na firmę która robiła Ci kuchnie ( firma z moich okolic ). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.03.2010 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Cześć Forumki! Booossszzzz... jak jest pięknie... http://img88.imageshack.us/img88/9761/psymarzec2010.jpg W nocy z niedzieli na poniedziałek napadało 30 cm białego puchu i przykryło dokładnie wszystko, chociaż las był już cały w mchu... http://img197.imageshack.us/img197/9761/psymarzec2010.jpg A psy to kochają! Zwłaszcza Filip... , a Nitka dzielnie mu towarzyszy zawsze trzymając go za ogon! http://img708.imageshack.us/img708/9761/psymarzec2010.jpg http://img101.imageshack.us/img101/9761/psymarzec2010.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.03.2010 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witaj Rasiu, Mam pytanko odnośnie twojej kuchni Czy mogłabyś przesłać mi namiary na firmę która robiła Ci kuchnie ( firma z moich okolic ). Pozdrawiam Witam słonecznie!! Wysyłam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.03.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Noooooooo taki las to jest coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.03.2010 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Noooooooo taki las to jest coś Noooooo czeeeeść Słoneczko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Jakaaaaaa Nitka fajna. Ona tak go trzyma za ogon caly czas? A pomyslec, ze jak byla mala to jej o malo nie zjadl... Rasia byly jakies linki poza moim? To wyslij ino, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 16.03.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witaj Rasiu, Mam pytanko odnośnie twojej kuchni Czy mogłabyś przesłać mi namiary na firmę która robiła Ci kuchnie ( firma z moich okolic ). Pozdrawiam Witam słonecznie!! Wysyłam na priv. Dzieki Ci dobra kobito Widzę dzionek zaczął się słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.03.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Rasia no bajecznie ale niech ta zima w cholerę idzie bo nawet we wrześniu nie zacznę kłaśc płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.03.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Rasia, piekna zime masz tej wiosny Piesy sa wspaniale....takie do wytarmoszenia Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.03.2010 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Jakaaaaaa Nitka fajna. Ona tak go trzyma za ogon caly czas? A pomyslec, ze jak byla mala to jej o malo nie zjadl... Rasia byly jakies linki poza moim? To wyslij ino, co? Kochają się bez reszty... ona go za ogon, a on ją za ucho... a teraz ostatnio i za dorosłe cieknięcie także... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.03.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Bry psiaki wyglądają cudnie A Filip robi za psa przewodnika dla Nituśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.03.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Ja nie chciałam byc wredna ale psy przebijają nawet schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts