wu 17.03.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Rasiulek to może rzuć we mnie jakim hasłem albo jak obiecuje obejrzeć i nie grzebać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.03.2010 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Ale jak rzucę palenie, .......... hm.... nic nie powiem. hmmmm... marzenie... okaże się które większe; lampki czy palenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.03.2010 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 No nie zdjęcia Filipa i Nitki mnie powaliły Fajny narożniczek Cześć Monia! Jak zdrówko? tfu tfu się wylizuję Rasieńko ja bardzo chciałabym podziękować za namiary!!!! Jutro przyjeżdża Pan Darek oblukać co, jak i za ile Możenie jest z najtańszej półki, ale za to najwyższej gatunkowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 17.03.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Ale jak rzucę palenie, .......... hm.... nic nie powiem. hmmmm... marzenie... okaże się które większe; lampki czy palenie... światło zdecydowanie lepiej podkreśla Twoje zalety (no i hausa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 17.03.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Ale jak rzucę palenie, .......... hm.... nic nie powiem. hmmmm... marzenie... okaże się które większe; lampki czy palenie... światło zdecydowanie lepiej podkreśla Twoje zalety (no i hausa) a w kłebach dymu to mało co widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 no i może Rasia bedzie chciała być mądrzejsza od krowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.03.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 No ja też stwierdziłam, ze Chorsy są dla mnie idealne ale cena........ zaporowa dla mnie. Dlatego szukam tańszych ale wiekszych od Onyxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.03.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Efekt wczorajszego wypadu do Ikei... ta lniana sofa z wydłużeniem na nogi - dużo kosztowała ? taka zgrabna i skromna ... posądzałbym że to Ikea ale czucia nie mam... Tak jest jak sie tylko obrazki oglada Rasia napisala ze to ikea a ja myślalem że to o lampkach świecących wszędy (obraziłem lampki?) Nie obraziłeś, lampki to LM... A sofa niecałe 1,5 tys., ma pojemnik na pościel i jest rozkładana, więc chyba całkiem przyzwoicie...? to chyba ten naroznik, który ja niedawno tapicerowałąm na szaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.03.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Dobra Samarytanko;) to Ciebie miałam sie pytać o Pogłebiona i Bogata w Wiedzę o wycenę trawników. Ponoć jesteś po solidnym rozeznaniu co jak i za ile.Podzielisz sie tą informacją ?12zł za metr kw. W to wchodzi: rozlanie randapu na stare chwasty. Po 2 tygodniach przywieżli 3 cm warstwę ziemi zmieszaną z mieszanką traw. Wszystkie cuda typu ubijania, czy tam wałowanie, podlanie i takie tam w tej cenie to znaczy, ze moja wycena na 7 zł za metr jest ok? Nie wiem jeszcze czy mają trawę wybełtaną z ziemią, ale to chyba i tak dobra cena. dzięki wielkie . Zaprawdę posiadasz dobrą bazę informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.03.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 U kogo w dzienniku znajdę antresolę z drewna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.03.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Dobra Samarytanko;) to Ciebie miałam sie pytać o Pogłebiona i Bogata w Wiedzę o wycenę trawników. Ponoć jesteś po solidnym rozeznaniu co jak i za ile.Podzielisz sie tą informacją ?12zł za metr kw. W to wchodzi: rozlanie randapu na stare chwasty. Po 2 tygodniach przywieżli 3 cm warstwę ziemi zmieszaną z mieszanką traw. Wszystkie cuda typu ubijania, czy tam wałowanie, podlanie i takie tam w tej cenie to znaczy, ze moja wycena na 7 zł za metr jest ok? Nie wiem jeszcze czy mają trawę wybełtaną z ziemią, ale to chyba i tak dobra cena. dzięki wielkie . Zaprawdę posiadasz dobrą bazę informacji Słuchaj, u mnei było tak: 7zł za posianie trawy na przygotowanym przez nas gruncie, 12 zł za to co już pisalam wczesniej, 20zł za trawe z rolki. A ponieważ nie dysponowaliśmy gruntem żadnym tylko ugorem to wzieliśmy opcję z ich ziemią za 12zł. ta za 2 dych juz ciut drogo wydawało nam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.03.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 rasia powiem tyle. mam i cubiki i optiki i obie serie wykonane są z taką samą super starannością. są naprawdę ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.03.2010 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 rasia powiem tyle. mam i cubiki i optiki i obie serie wykonane są z taką samą super starannością. są naprawdę ekstra. O! Tak mi mów!!! Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.03.2010 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Dzień dobry...... Spać nie mogę.... ąleś mi namieszała z tym salonem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.03.2010 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Ależ masz nastrojową łazienkę u Młodych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Łazienka czad. Sama bym chętnie tam zamieszkała. Kubiki może dzisiaj będą zamontowane to się pochwalę. Z optików zewnętrznych mam tylko kinkiety. P.S. Rasia choć zobaczyć ruinke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.03.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Rasia, o ile dobrze pamiętam, to Ty masz lustrzankę? Proszę, powiedz mi, jak Ci się spisuje? Zastanawiam się nad nowym aparatem i nie wiem, czy brać lepszy kompakt czy tańszą lustrzankę. Jak możesz, to napisz, jaki to model aparatu i czy masz do niego tylko obiektyw kitowy, czy może dokupowałaś lepsze? Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.03.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Dobra Samarytanko;) to Ciebie miałam sie pytać o Pogłebiona i Bogata w Wiedzę o wycenę trawników. Ponoć jesteś po solidnym rozeznaniu co jak i za ile.Podzielisz sie tą informacją ?12zł za metr kw. W to wchodzi: rozlanie randapu na stare chwasty. Po 2 tygodniach przywieżli 3 cm warstwę ziemi zmieszaną z mieszanką traw. Wszystkie cuda typu ubijania, czy tam wałowanie, podlanie i takie tam w tej cenie to znaczy, ze moja wycena na 7 zł za metr jest ok? Nie wiem jeszcze czy mają trawę wybełtaną z ziemią, ale to chyba i tak dobra cena. dzięki wielkie . Zaprawdę posiadasz dobrą bazę informacji Słuchaj, u mnei było tak: 7zł za posianie trawy na przygotowanym przez nas gruncie, 12 zł za to co już pisalam wczesniej, 20zł za trawe z rolki. A ponieważ nie dysponowaliśmy gruntem żadnym tylko ugorem to wzieliśmy opcję z ich ziemią za 12zł. ta za 2 dych juz ciut drogo wydawało nam się hm, całkiem możliwe, ze okaże się, ze nasza cena też pojdzie w góre, bo mamy kamien na kamieniu. Choliwka. Ale z 20 zł/metr zeby miec z rolki to pachnie to zielsko u mnie jak 30 000 złotych. Makabra, przy 12 zł to jest wydatek 18 tysi. tez niezle. Jest to jakby szok. Nie da się tego po kawałku jakoś zrobić? Dario mam lustrzankę cyfrową nikona d40 za 1050 chyba złotych, ale nie kupowałam obiektywów, bo miałam ze starej zwykłej lustrzanki i o ile ten mniejszy 52mm pasuje, to większy juz nie łapie ostrości. Kiedyś sobie odbije Ja sie kiedyś temu aparatowi Rasiowemu przyglądałam i w tym konkretnym porównaniu jej jest lepszy od mojego nieco, ale juz nie pamiętam dlaczego wyciągnełam te wnioski. chyba chodzi o szybkość sekwencji, czy też o czułość przy gorszym oświetleniu. Nie wiem jak z ceną. a tu ktos sprzedaje uzywanego za 650 zł.Chyba taki jak mój. http://allegro.pl/item962900647_nikon_d40.html wg mnie lepiej kupic tanszą, a sprawdzoną lustrzankę cyfrową niż dobrą cyfrówkę. W cyfrówkę nie ma co ładować kasy, bo jest krótkożyciowa. No chyba, ze ktoś chce aparacik totalnie kieszonkowy to tylko cyfrówka wchodzi w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.03.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Hejka przy kupnie używanych lustrzanek trzeba tylko uważać aby od jakiegoś fotografa nie kupować bo są na pewno na maxa zjechane no i trzeba wybrać między Nikonem a Canonem - wśród moich znajomych fotografów wygrywa Nikon a my mamy Sony, którą dostaliśmy do testowania i już u nas została i w sumie do użytku domowego może być ale i tak kiedyś kupię sobie taką profesjonalną zabaweczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.03.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Mysia, dzięki wielkie Ja myślę o Sony A300 lub o Nikonie D3000, ale na obiektyw wtedy juz kasy mieć nie będę. Darek sie martwi, że lustrzanką nie będzie sie dało robić zwykłych zdjęć domowych A ja sie na tym absolutnie nie znam. Miałam do czynienia ostatnio z takim kompaktem http://www.euro.com.pl/kompakty/opis-olympus-sp-590-ultra-zoom.bhtml#content_3c i jestem nim zachwycona. Robi super zdjęcia nawet przy zwykłej lampce nocnej, co moim starym aparatem nie jest możliwe. Ma 26x zoom, rewelacyjnie zbliża i nawet łapie spoko ostrość. Ale jednak chyba lustrzanka jest lepsza. Tylko czy bez dokupowania lepszego obiektywu ma sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts