Arnika 18.03.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Mam membramę pod dachem, nie mam deskowanego dachu i nie mam papy... ale pytam się o tą żółtą paroizolacyjną czy dawać?Czy deski nie będą gniły... i czerniały tak jak teraz na suficie... Fakt, było mokro po tynkach, nie było wentylacji i cała woda weszła w deski a nad deskami była żółta folia... i deski zaczęły gnić... To czym prędzej zdjęłam folię i teraz zaczęły schnąć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.03.2010 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 To może na ciemno tylko legary pomalować, a resztę na biało... i ściany też złamaną biel... jak u Efilo w jadalni... Deski się wykorzysta na podłogę na strychu... i tak bym musiała kupić.... A myślałam żeby dać 30cm wełny, a może 40? Tylko czy to nie jest już przesada To tak właśnie pisałam... i minimum 30 wełny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.03.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 jak po całości to 30 cm wełny to swiat i ludzie, tylko ja nie rozumiem, czy tą wełne to kładziesz na legary nad sufitem, czy pod dachem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.03.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.03.2010 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Hej, hej! Tam na horyzoncie! Nie wybierasz się w moje strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.03.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 dobry wieczór ja mam Nikona D60 i pomimo że stukam tylko standardowe ustawienia to i tak go kocham niech żyje lustrzanka Rasiula nie szło musiałam se na googlu konto założyć ale warto było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.03.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 jak po całości to 30 cm wełny to swiat i ludzie, tylko ja nie rozumiem, czy tą wełne to kładziesz na legary nad sufitem, czy pod dachem? Mysza... No bo to jest tak... Dom do tej pory to tylko parterówka ze stropem nieużytkowym miała być i miałam dać 30 wełny pomiędzy i nad legary.... Ale, że otworzę salon na dach... to nad salonem muszę dać wełnę pod dach Na suficie czy w skosy ... jak kto woli i jeszcze docieplić ściankę pomiędzy strychem a salonem... ta która powstanie w wyniku otwarcia salonu.... Czy dobrze rozumuję i czy dokładnie wytłumaczyłam....? Kurcze przepraszam Rasia, że to u Ciebie ta dyskusja... Ale poniekąd to przez Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.03.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 dobry wieczór ja mam Nikona D60 i pomimo że stukam tylko standardowe ustawienia to i tak go kocham niech żyje lustrzanka Rasiula nie szło musiałam se na googlu konto założyć ale warto było Wusia, moja siostra ma D90 i jest boski, planuję kupić taki sam ... kiedyś... A wogle cześć, co słychać? wiosna idzie, czujecie to w powietrzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.03.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 dzień dobry Wiolcia no ja musiałam zmierzyć siły na zamiary i tylko na D60 mi sił starczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.03.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 a tak, to prawda siostra kupiła bo się złożyliśmy na niego. I tak taniej bo z USA przyjechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.03.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 u mnie się nikt złożyć nie chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.03.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Ja liczyłam, o głupia, na darmowe acz piękne rodzinne portrety. Niestety, umiesz liczyć... Ale na wakacje pożyczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.03.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 ja to tylko jak się zbogacę kiedys to sobie lepciejszy obiektyw dokupię i tela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 jak po całości to 30 cm wełny to swiat i ludzie, tylko ja nie rozumiem, czy tą wełne to kładziesz na legary nad sufitem, czy pod dachem? Mysza... No bo to jest tak... Dom do tej pory to tylko parterówka ze stropem nieużytkowym miała być i miałam dać 30 wełny pomiędzy i nad legary.... Ale, że otworzę salon na dach... to nad salonem muszę dać wełnę pod dach Na suficie czy w skosy ... jak kto woli i jeszcze docieplić ściankę pomiędzy strychem a salonem... ta która powstanie w wyniku otwarcia salonu.... Czy dobrze rozumuję i czy dokładnie wytłumaczyłam....? Kurcze przepraszam Rasia, że to u Ciebie ta dyskusja... Ale poniekąd to przez Ciebie Aaaa czyli jednak robisz sufit katedralny, bo myślałam, ze troche inaczej. To jak tak robisz to juz kumam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.03.2010 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 http://naszdzien.blox.pl/resource/biale_kwiaty__storczyk_1_200x200.jpg Dzisiaj żegnam Marysię... była cudowną babką z jajami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 19.03.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Rasia, bardzo mi przykro...życie sprawiedliwe nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Rasiulku przytulam z całej siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.03.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Rasia, fatalnie, kurwa, fatalnie Trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.03.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 też Cię Rasieńko ściskam i niech jak najdłużej zostaną Ci w pamęici wspaniałe chwile które spędziłaś z Marysią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.03.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Rasiu, tak bardzo mi przykro ściskam mocno i wiem, że to bardzo boli, ale Marysia już nie cierpi i to jest najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts