Famelia 05.04.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 rasia nie znikaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.04.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Rasiu, mam nadzieję, ze to będzie jednak miesiąc, albo tydzień i że jednak wrócisz. Naprawdę było by szkoda, bo jestes niesamowitą osobowością. Przykro pomyśleć, ze zabraknie Cie tutaj .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 05.04.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Rasiu, przemysl to jeszcze na pewno masz jeszcze cos do dokonczenia ), a przynajmniej moja kuchnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.04.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Rasiu, nasze forumowe dobro i ciepełko - wracaj szybciutko nie daj się Błagać...ale jeśli zajdzie taka potrzeba zrobię to osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.04.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 KOCHANI FORUMOWICZE, Wszystkim bardzo, bardzo, bardzo dziękuję za wszystko!!!!!!! Za cudowne życzenia, za wszystkie niezapomniane chwile, które z Wami przeżyłam... tu w moich komentarzach, w Waszych komentarzach, na wszystkich spotkaniach w realu, zlotach, nalotach, turach i parapetówkach... Dziękuję za wsparcie, za inspiracje, za rady i podpowiedzi... Dziękuję, dziękuję, dziękuję... i żegnam się z Wami. Nie mówię, że na zawsze, może za miesiąc, za rok lub dwa tu zajrzę... może... Ale to już nigdy nie będzie moje ukochane forum... (( Ja nigdy na innym forum nie byłam i wiem, że nie będę. Za stara albo za głupia jestem na takie zmiany... echhhhhhhhhhh... Rasiu ja tylko mam nadzieję że zły humorek pójdzie precz i jutro wrócisz bo bez Ciebie smutno nam tu będzie!!!! Jakby co toja też osobiście pojadę błagać, a co nawet postaram się trafić i z Kondziem przyjadę żeby nie było tak łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.04.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Raśka, nie daj się prosić, bo ci najazd zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.04.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 dobry wieczórRasia nie rób mi tego:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.04.2010 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Halo, Rasia, no proszę Cię, dopiero co się poznałyśmy i już koniec znajomości? Po pół roku nawet nie będziesz mnie pamiętać. No daj spokój, no..Ja też się gubię ale pisać potrafię, coś sie pokombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.04.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 rasia mam nadzieję że to tylko chwilowy foch a przyjazdu do mnie i tak ci nie daruje nawet jakbyś się zakopała pod swoimi wielkimi studniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.04.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Rasia, wracaj natychmiast !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.04.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Znalazłam komenty i przyszłam subskrybować, a gospodyni się wymeldowała... Rasiu, Ty tak serio? Mnie to forum też wkurza, ale powoli zaczynam ogarniać tę kuwetę, może da się wytrzymać!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.04.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Rasiulka bo my z Zu też się chyba do Ciebie pofatygujemy, coby do rozumku przemówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 06.04.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Ja też jeszcze zupełnie nie wiem o co chodzi w tym nowym forum.Mam nadzieję, że się przyzwyczaję. Na razie mam oczopląs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Rasia, moze Ty na BUDUJEMY DOM sie przenisolas, co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.04.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Rasiulka wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.04.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 dobry wieczórRasia Ty znowu pod żebro chcesz:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.04.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Rasia nie wnerwiaj mnie, nie gadaj, ze takie pierdoly cie wygonily z forum, co z tego ze zmienilo sie forum, ludzie zostali ci sami przeciez .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 A fochaj się na forum, fochaj na Redakcje, fochaj na wszystko....ale nie na nas ,co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Rasica, wracaj, bo Cie kopne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.04.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Rasia, was wszystkich serdecznie pozdrawia i baaaardzoooo mocno całuje !!!!! :D:D:D tęskni za wami, ale na razie nie może ogarnąć nowego forum i nie będzie tu wchodzić . Nie martwcie się jednak, ponieważ zamierzam ją w przyszłym tygodniu nawiedzić i osobiście skłonić do zmiany decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts