wu 07.04.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 dobry wieczórno Rasia mnie z letka zbraziła tym brakiem wiary w nas:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.04.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 dobry wieczór no Rasia mnie z letka zbraziła tym brakiem wiary w nas:( to nie brak wiary, tylko bardzo miłe zaskoczenie, że tak za nią tęsknicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.04.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Lidzia, piekny kolor okien :D:D dzięki, mam nadzieję, że na żywo będą równie piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.04.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 tęskni za wami, ale na razie nie może ogarnąć nowego forum i nie będzie tu wchodzić . Nie martwcie się jednak, ponieważ zamierzam ją w przyszłym tygodniu nawiedzić i osobiście skłonić do zmiany decyzji nie może ogarnąć nowego forum :no:RASIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.04.2010 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 :lol: Jesteście niesamowite!!! Wszystko co Lidzia napisała, to najszczersza prawda... tęsknię za Wami ogromnie... ale nie wiem czy bardziej psychicznie czy informatycznie nie poradziłam sobie z tą nową odsłoną forum... Jest dobra strona tego stanu rzeczy... - cały wolny czas poświęcam domkowi, ogródkowi i piesom... Przekopałam, przegrabiłam i posiałam trawkę na 4 metrowym pasie przed tarasem... odwiedziłam kilka szkółek drzewek i kończę projektować ogródek... wymyślam też cały czas swoją łazienkę i lampę do salonu... Znalazłam fajną wannę w kształcie łzy:D. Jeśli Lidzia lub Nefcia pokażą mi jak się tu poruszać, to obiecuję, że wrócę na dobre. Najbardziej żal mi straconych wszystkich obserwowanych wątków i dzienników, których teraz już nie znajdę... Uściski zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.04.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Rasia, nie panikuj, wszystko znajdziesz. Inni już mają swoje dzienniki, uaktualnili stopki wiec wystarczy po staremu kliknąć :D duża buźka i nie piskaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Fajnie ze wrocilas wystarczy wejsc do komentow tam juz wszytskie odpowiednie watki sa uzywane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.04.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Lidzia,Lidzia, Raśka ma Cię za ściemniare:lol2::lol2: Fajnie,że jestes Słonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Czeeeeeeeeeeeeeeeee Rasiunia. Zostaniesz tu albo Cie Jonaszkiem poszczuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.04.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Rasia To tylko komputer i jakies oprogramowanie...nie ma sie czego bac...ja tez do osob technichnych nie naleze, ale na szczescie sa osoby na forum, ktore lopatologicznie tlumacza:lol2: Fajnie, ze powoli wracasz...i dawaj zdjecia ogrodu Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.04.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ŁŁŁŁŁŁŁaaaaaa Rasiulka :lol: fajnie, że wpadłaś i obiecuję, że jak się pojawię u ciebie, to ci wszystko poustawiam i nie będziesz mieć wyboru już całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.04.2010 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Lidzia,Lidzia, Raśka ma Cię za ściemniare:lol2::lol2: Fajnie,że jestes Słonko Te trzy emotki trzęsące, to radość, płacz czy histeria...? Hej Gwiazdeczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.04.2010 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ŁŁŁŁŁŁŁaaaaaa Rasiulka :lol: fajnie, że wpadłaś i obiecuję, że jak się pojawię u ciebie, to ci wszystko poustawiam i nie będziesz mieć wyboru już całuski Nie ukrywam... zmobilizowałaś mnie Lidziu swoim telefonem... Dziękuję i czekam na najazd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.04.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 to szyderczy wyśmiew no bo w nas nie wątpiłaś, prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.04.2010 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Rasia To tylko komputer i jakies oprogramowanie...nie ma sie czego bac...ja tez do osob technichnych nie naleze, ale na szczescie sa osoby na forum, ktore lopatologicznie tlumacza:lol2: Fajnie, ze powoli wracasz...i dawaj zdjecia ogrodu Maja Obiecuję... jak tylko będzie co pokazać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.04.2010 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 to szyderczy wyśmiew no bo w nas nie wątpiłaś, prawda ? A gdzieżbym śmiała! To w siebie zwątpiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.04.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 A gdzieżbym śmiała! To w siebie zwątpiłam... nie rób tego nigdy więcej :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 08.04.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Oj, dobre wiadomości, będzie kogo podczytywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.04.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 rzeklbym ze bardzo bardzo dobre withanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.04.2010 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 rzeklbym ze bardzo bardzo dobre withanko Cześć Synek!!! Dostałam e-maila od Ciebie! Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts