rasia 06.05.2010 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 ja sobie wypraszam Muchy nie padają, muchy chadzaja spać...czasem ;0 fajne bajorko, fajne paprocie, fajne masz tam wszystko To właśnie ten czas napadł na mnie;) Cześć Malcia! Przyjeżdżasz za tydzień??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.05.2010 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Rasiulka , ja myślę,że bałagan w domu to Ci się tylko śni.U Ciebie może być co najwyżej tfffórczy nieład Chętnie bym bryknęła w pomidory , ale jutro od rana budowa , potem powrót do wawy ,zostawiam Małą z drugą Połówką i pędzę do dentysty , a jak wrócę to jedziemy w końcu pozamawiac farby. Nie dam rady póki ktoś doby solidnie nie rozciągnie :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.05.2010 03:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Cześć Malcia! Przyjeżdżasz za tydzień??? nieee i serio jestem bliska płaczu, ale sa rzeczy których nie przeskoczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.05.2010 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Rasienko pokaz lepiej co tam wybralas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.05.2010 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Rasia, ależ szalejesz kobieto, szalejesz :D Jak trawka Ci wzeszła, to reszta to pryszcz Zazdroszczę Ci tego zacienienia, które będziesz miała latem, u mnie jak na patelni... A jakie wielkie palenisko będziesz miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 07.05.2010 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Madmegs, Szajbo, a Ty w ten weekend czy przyszły? hej Rasia No ja w przyszły, jeśli można . W sobotę po połedniu A dasz pomacać te śliczne ścieżynki, kwiotki i paprotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.05.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 dzień dobry Rasiul ja tez wątpię w ten bałagan u Ciebie ale nawet jak masz twórczy nieład to mnie to absolutnie nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.05.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Jesli o mnie chodzi to tez moze byc tworczy balagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.05.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Raśka czego ignorujesz esmesy??? Podrzucisz mi pliiiiis namiar na Twojego szklarza kabinowego, bo musimy asap zdecydowac sie na jakies zawiasy... Buzka D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.05.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 dzień dobry Rasiu kopsnij na priva telefonik do siebie, to jakoś się zdzwonimy jak będę już po pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.05.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Rasieńko bardzo dziękuję za przewspaniałą gościnę i przemiłe towarzystwo!!! Bardzo się cieszę że mogłam znów u Ciebie gościć!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.05.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 dzięki o Pani, składamy dzięki za możliwość goszczenia się u Rasowej Szarodziejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.05.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Ehh, a mnie dziś nie udało się do Rasi dotrzeć, bo w pracy musiałam dłużej zostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.05.2010 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Hej! Dzięki Moniu, Lidziu i Myszonku z Aniołkiem za cudowne pół dnia i wszystkie uwagi! Tak wspaniale rozpoczęty dzień podkreśliłam wizytą u manicu-fryzjera:cool: A teraz udaję się w stronę salonu gier stworzonego przez Młodego...... dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.05.2010 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Elenko, nic straconego... widzimy się przecież w przyszłym tygodniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.05.2010 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Raśka czego ignorujesz esmesy??? Podrzucisz mi pliiiiis namiar na Twojego szklarza kabinowego, bo musimy asap zdecydowac sie na jakies zawiasy... Buzka D Przepraszaaaammm... Dotarła wizytówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.05.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 dobranoc, ide sprzatnąc garderobe na strychu, Boze dodaj mi sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.05.2010 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 hej Rasia No ja w przyszły, jeśli można . W sobotę po połedniu A dasz pomacać te śliczne ścieżynki, kwiotki i paprotki? To idealnie załapiesz się na tur de Mazovia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.05.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Ja również baaardzo dziękuję za przemiłą wizytę i możliwość przebywania w tam przemiłym towarzystwie buziaki przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.05.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Ehh, a mnie dziś nie udało się do Rasi dotrzeć, bo w pracy musiałam dłużej zostać mi też nie, więc połączymy siły i nadrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts