Malutka_ 25.06.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 tak ale nad Bałtyk;) przecież wody nie mamy a następna próba dopiero 12 lipca a ja mam to w nosie i za tydzień z dzieciakami nad morze wybywam i siedzę tam aż znajomi powyjeżdżają i mi się znudzą te masy ludzi, czyli tak do 20 sierpnia :wiggle:a dopiero potem ruszamy z kopyta takim to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.06.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.06.2010 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Jestem w przelocie... biegam ostatnio tak dużo, że zgubiłam gdzieś po drodze całe dwa kilo;) Wrzucam jedno zdjęcie mojej przysypialnianej łazienki /jeszcze dwa w dzienniku/ i lecę sprawdzać wełnę dla Malutkiej:). http://img696.imageshack.us/img696/4640/czerwiec2010659.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 No suuuuper. A za te 2 kilo to Cie nie lubie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.06.2010 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 No suuuuper. A za te 2 kilo to Cie nie lubie... Nie jest tak źle... i tak tego braku nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Nie jest tak źle... i tak tego braku nie widać... No bo jak sie z uszu chudnie, to jak ma byc widac, chudzinko Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 26.06.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Pieknie Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.06.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Rasiul cuuuuuudnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.06.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 dobry wieczórz wrażenia zapomniałam pochwalić cuuuuuuuuudnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 26.06.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 ALe super! strasznie mi się podoba to zestawienie! Rasiu - mogłabyś podać dokładniejsze namiary na mozaikę? (a może że nie chcesz, żeby ktoś odpapugował? chyba że jakaś kosmicznie droga, to nie chcę za nic w świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 26.06.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 rasiulka, dzieki za welne i bede sie przypominac w poniedzialek, symbol juz mam, wiec bedzie latwiej.lazieneczka super. czy bidet to villeroy subway? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.06.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Jestem w przelocie... biegam ostatnio tak dużo, że zgubiłam gdzieś po drodze całe dwa kilo;) Wrzucam jedno zdjęcie mojej przysypialnianej łazienki /jeszcze dwa w dzienniku/ i lecę sprawdzać wełnę dla Malutkiej:). http://img696.imageshack.us/img696/4640/czerwiec2010659.jpg cudnie!! Czy ta mozaika, to z tych podobnych jak u Myszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.06.2010 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Cześć Wiolaszku!)D Mozaika podobna do Myszowej, bo też z naturalnego kamienia, tylko Myszy z foresta zielonego, a moja z jakiegoś indyjskiego łupka... Ale "miga" i błyszczy się gdzieniegdzie ślicznie:D Grazi, witaj! Dzięki! Też pozdrawiam:) Pasiku, Wusiaczku, dziękuję! Jak już skończy mi się mozaika fugować, będę potrzebowała Waszej pomocy.... Mazo, mozaika indyjska, ręcznie ciosany łupek i to widać, ale cały jej w tym urok!... trochę noname Silver Grey 2,5/2,5, gdzie 2,5 to wielkość jednego kawałka;) Zamawiałam w Glazomacie w Pruszkowie. 27,17 netto z a szt. Nie wiem czy drogo? Nie szukałam żadnej innej, zobaczyłam tą i się zakochałam... nie mam więc porównania cen. Malutka, niezamaco! Czekam na numerki. A i kibelek i bidet to V&B Subway. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.06.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Rasia, miodzio super efekt zazdroszczę kąpieli z widokiem na niebo - a wczoraj taki piękny ogromny księżyc wisiał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.06.2010 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Rasia, miodzio super efekt zazdroszczę kąpieli z widokiem na niebo - a wczoraj taki piękny ogromny księżyc wisiał... Dzięki Elenko! Ale Tobie to należy się bura, bo od maja nic a nic nie wrzucasz do dzienniczka, a ja wiem, że dzieje się, dzieje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 27.06.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Malutka, niezamaco! Czekam na numerki. A i kibelek i bidet to V&B Subway. umywalke wzielas od kompletu czy jakas inną? ja wlasnie marze o subway, ale nie bardzo ta umywalka pasuje do mojej wizji szafki z umywalka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.06.2010 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 umywalke wzielas od kompletu czy jakas inną? ja wlasnie marze o subway, ale nie bardzo ta umywalka pasuje do mojej wizji szafki z umywalka. Absolutnie nie! Wzięłam z tej samej firmy co wannę, ale za płytka jest, to ją będę wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 27.06.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Cześć Wiolaszku!)D Mozaika podobna do Myszowej, bo też z naturalnego kamienia, tylko Myszy z foresta zielonego, a moja z jakiegoś indyjskiego łupka... Ale "miga" i błyszczy się gdzieniegdzie ślicznie:D Mazo, mozaika indyjska, ręcznie ciosany łupek i to widać, ale cały jej w tym urok!... trochę noname Silver Grey 2,5/2,5, gdzie 2,5 to wielkość jednego kawałka;) Zamawiałam w Glazomacie w Pruszkowie. 27,17 netto z a szt. Nie wiem czy drogo? Nie szukałam żadnej innej, zobaczyłam tą i się zakochałam... nie mam więc porównania cen. Dzięki Rasiu! bardzo mi się podoba! Jeśli dobrze rozmumiem to nie jest na żadnej siatce, tylko w pojedyńczych kostkach i ta kostka kosztuje 27 zł? trochę dużo... A Subway'a w jakiej cenie udało Ci się znaleźć? to też mój typ, tylko ceny desek mnie przestraszyły, bo takie, które znalazłam, to prawie drugie tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.06.2010 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Dzięki Rasiu! bardzo mi się podoba! Jeśli dobrze rozmumiem to nie jest na żadnej siatce, tylko w pojedyńczych kostkach i ta kostka kosztuje 27 zł? trochę dużo... A Subway'a w jakiej cenie udało Ci się znaleźć? to też mój typ, tylko ceny desek mnie przestraszyły, bo takie, które znalazłam, to prawie drugie tyle... No nieee... Jest na siatce! Cena za kwadrat 30x30 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.06.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Rasia - super wyglada...przepraszam, ale mi brak wyobrazni przestrzennej....gdzie tam sie miesci umywalka i co to za sciana po lewej stronie na pierwszym miejscu ze zdjecia na wanne i bidet? bateria tez fajna...co to? o reszte sie nie pytam, bo juz wiem;) cudo Ci wyszlo!! Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts