Gość justyna_m 19.12.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Justynko witanko! Podziwiam to ja przecie Twój domek... dobrze wiesz pokazuj swój ... czekam na zdjęcia pewnie jest cuuudowny!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.12.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 A ja zapomnialam Filipa popodziwiac Cudny i sluchy chodza , ze madry i dobrze wychowany jest justyna_m Moja taka powiedzmy znajoma ma teraz male bernenczyki . Gdybys juz chciala to pytaj mnie a ja zapytam Ja Cudasne sa , przepiekne . Wiadomo , ze nie takie jak Maluszkowy Misiek no ale Misiek jest tylko jeden My love Misiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.12.2008 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Edyś witaj! Wszak jako ziomalce mojego księciunia, to ja kibicuję Tobie i Twojemu wdzięcznemu dubeltowo! A ten kawałek mojego nieba na ziemi... ten prawie 40 km dalej, to gdzieś obok Ciebie właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 19.12.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 A ja zapomnialam Filipa popodziwiac Cudny i sluchy chodza , ze madry i dobrze wychowany jest justyna_m Moja taka powiedzmy znajoma ma teraz male bernenczyki . Gdybys juz chciala to pytaj mnie a ja zapytam Ja Cudasne sa , przepiekne . Wiadomo , ze nie takie jak Maluszkowy Misiek no ale Misiek jest tylko jeden My love Misiek jeszcze za wcześnie na psiaki będziemy się wprowadzać przy dobrych wiatrach gdzieś w lato więc wtedy będziemy szukać ... ale serdecznie dziękuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.12.2008 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 a FILIP jest śliczny:-) ja nie mogę się doczekać kiedy się wprowadzimy i wpuścimy na działeczkę dwa pieski (mam nadziję, że uda się mojego męża namóić na B\berneńskie psy pasterskie ... są boskie) Filip się płoni od tych komplementów i bardzo mówi hauuu, hauuu! A berneńczyki są cuuudowne!!!! Bierz Justyś, bierz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.12.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Łał.......to księciunio z Milańca???? To pewnie mój go zna bo on wszystkich zna (tak twierdzi) Dżizas jaki ten świat mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.12.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 To ja dopiero się dowiaduję o dzienniku Rasi, a Wy już zdążyliście trzepnąć 3 strony??? Gratuluję i idę nadrabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.12.2008 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Łał.......to księciunio z Milańca???? To pewnie mój go zna bo on wszystkich zna (tak twierdzi) Dżizas jaki ten świat mały na 200% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.12.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Łał.......to księciunio z Milańca???? To pewnie mój go zna bo on wszystkich zna (tak twierdzi) Dżizas jaki ten świat mały na 200% Brzmi jakbyś wiedziała coś czego ja nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 19.12.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 To ja dopiero się dowiaduję o dzienniku Rasi, a Wy już zdążyliście trzepnąć 3 strony??? Gratuluję i idę nadrabiać ja teraz z pracy do domu jadę to za 20min pewnie następne 3 w tym tępie przybędą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.12.2008 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 To ja dopiero się dowiaduję o dzienniku Rasi, a Wy już zdążyliście trzepnąć 3 strony??? Gratuluję i idę nadrabiać Dorcia kochana!!! WITAJ!!! To ja dopiero od wczoraj śpię na kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.12.2008 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Łał.......to księciunio z Milańca???? To pewnie mój go zna bo on wszystkich zna (tak twierdzi) Dżizas jaki ten świat mały na 200% Brzmi jakbyś wiedziała coś czego ja nie wiem. Bo pierwsze 100% to że z Milańca A drugie 100%, Twój jak mówi, to wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.12.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 NOOOO proszem paniom.... któż tu się nam objawił..... no super.... ja to musze moich developerów do Ciebie na nauki puścić by zobaczyli jak się kurna drenaż robi u mnie zrobili studzieneczkę o 50 cm średnicy i się dziwią że się nie mieści a miało... no to teraz i ja dorzucam się do lukaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.12.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Studnie rewelacja, a tyle żelastwa naraz to nigdy nie widziałam Powinnaś zmienić ksywę na Żelazna Rasia Albo tytuł dziennika na Rasi Dom Podpancerzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.12.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 n o Rasia załamałam się tymi stosami zelastwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 19.12.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 rasia bunkier buduje współczuje tylko kosztów betonu, piasku, stali, studni ... a to moje marzenie http://photos.nasza-klasa.pl/6940646/49/other/std/91a55bd45d.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.12.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 rasia każdy następny etap jest szokujący na szczęście ściany zapewne będą standardowe potem cuda to już w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.12.2008 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 No berneństwo przecudne!!! Justyś bierz takie dwa szybciorkiem! Koszty kosztami, ale jakie hołupce można wywijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.12.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 rasia bunkier buduje współczuje tylko kosztów betonu, piasku, stali, studni ... a to moje marzenie http://photos.nasza-klasa.pl/6940646/49/other/std/91a55bd45d.jpeg ja tyż straszniscie chciałabym takowego mieć, ale niestety chyba nie będzie mi pisane.. Rysia, ja nigdy tyle betonu i stali przy budowie domu mieszkalnego nie widziałam dawaj kolejne zdjecia bo mi wyobraźnia zastrajkowała i nie umiem sama wymyśleć jak to teraz wygląda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 19.12.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 No berneństwo przecudne!!! Justyś bierz takie dwa szybciorkiem! Koszty kosztami, ale jakie hołupce można wywijać jak tylko się wprowadzimy będę miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts