Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lo Matko, dziewczyny, ale mi komplementy rzucacie...czerwienieje ze wstydu...jak pietnastolatka:oops::oops:

No wlasnie - Rasia - rzucilyscie z Sure wyzwanie...a sama??;)

Moje fotki są na NK FB... eee... nie ma się czym chwalić...:oops:

cze Rasiulka :)

Boszsz...jak ja się stęskniłam... Nie pojechałabyś ze mną do Małgoś? :) W połowie drogi ją mamy :)

A co do urody to weź ty tu nie pitol, laseczka jesteś taka, że jakby nie to, że ja [/HeteraI] to bym cię Księciuniowi kurcgalopkiem odbiła :D A jeszcze za mną stałaby dłuuuga kolejka chętnych :)

O kłakach nawet z zawiści nie wspomnę, :p chowają się wszystkie Długowłose i Roszpunki...

buziaki

Cześć Laski :D:D

Ja też tak będę wyglądać jak Rasia, jeszcze fajki mnie zakonserwują :D:D i będzie git :D

Rasia, słoneczko moje, Twoje lustro jest skąd...? szukam z taką ramą ale duże, do przedpokoju. Takie, zeby całą sylwetkę było widać..

Jest z Ikei i jest naprawdę duże:)

A z tą konserwacją fajkami toś mi przywaliła!:D

cze Rasiulka :)

Boszsz...jak ja się stęskniłam... Nie pojechałabyś ze mną do Małgoś? :) W połowie drogi ją mamy :)

A co do urody to weź ty tu nie pitol, laseczka jesteś taka, że jakby nie to, że ja [/HeteraI] to bym cię Księciuniowi kurcgalopkiem odbiła :D A jeszcze za mną stałaby dłuuuga kolejka chętnych :)

O kłakach nawet z zawiści nie wspomnę, :p chowają się wszystkie Długowłose i Roszpunki...

buziaki

Boszzzzz... Szajbo! Jak cudownie Cię widzieć w świetnej formie!!!:cool: A kiedy Ty się do Małgoś wybierasz?:rolleyes: