markoto 14.07.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 No Rasia i kto to mowi, tobie chyba tez nikt nie daje 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.07.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Lo Matko, dziewczyny, ale mi komplementy rzucacie...czerwienieje ze wstydu...jak pietnastolatka:oops: No wlasnie - Rasia - rzucilyscie z Sure wyzwanie...a sama?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.07.2010 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Lo Matko, dziewczyny, ale mi komplementy rzucacie...czerwienieje ze wstydu...jak pietnastolatka:oops: No wlasnie - Rasia - rzucilyscie z Sure wyzwanie...a sama?? Moje fotki są na NK FB... eee... nie ma się czym chwalić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.07.2010 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Nie widzialam na FB, juz lete poogladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.07.2010 23:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Nie widzialam na FB, juz lete poogladac. Nooo nieeee! Pogadaj ze mną, a nie oglądasz na zdjęciach to co znasz z autopsji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2010 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Nooo nieeee! Pogadaj ze mną, a nie oglądasz na zdjęciach to co znasz z autopsji... Tak Cie dawno nie widzialam, ze sobie musze przypomniec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.07.2010 00:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 nie chce gadać... idę spać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2010 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Juz obejrzalam i zimno tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.07.2010 00:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 No wiem, że zdjęcie beznadziejne, ale to zawsze ja robię zdjęcia i swoich za bardzo nie mam... Teraz to już całkiem idę spać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2010 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Nie beznadziejne, tylko zima za oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.07.2010 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Cześć Laski :D Ja też tak będę wyglądać jak Rasia, jeszcze fajki mnie zakonserwują :D i będzie git Rasia, słoneczko moje, Twoje lustro jest skąd...? szukam z taką ramą ale duże, do przedpokoju. Takie, zeby całą sylwetkę było widać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.07.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 cze Rasiulka Boszsz...jak ja się stęskniłam... Nie pojechałabyś ze mną do Małgoś? W połowie drogi ją mamy A co do urody to weź ty tu nie pitol, laseczka jesteś taka, że jakby nie to, że ja [/HeteraI] to bym cię Księciuniowi kurcgalopkiem odbiła A jeszcze za mną stałaby dłuuuga kolejka chętnych O kłakach nawet z zawiści nie wspomnę, chowają się wszystkie Długowłose i Roszpunki... buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.07.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Moje fotki są na NK FB... eee... nie ma się czym chwalić... Ja podobnie, a na FM to chyba się nie odważę,tak od razu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.07.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Cześć Laski :D Ja też tak będę wyglądać jak Rasia, jeszcze fajki mnie zakonserwują :D i będzie git Ha, wiedziałam, że to nie był dobry pomysł z tym rzucaniem palenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plebus 15.07.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Dzięki jeszcze raz za poradę z kamykami i przepraszam za wpis tam gdzie nie powinien się on zlaleźć. Pozdrawiam,Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.07.2010 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Cześć Laski :D Ja też tak będę wyglądać jak Rasia, jeszcze fajki mnie zakonserwują :D i będzie git Rasia, słoneczko moje, Twoje lustro jest skąd...? szukam z taką ramą ale duże, do przedpokoju. Takie, zeby całą sylwetkę było widać.. Jest z Ikei i jest naprawdę duże:) A z tą konserwacją fajkami toś mi przywaliła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.07.2010 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 cze Rasiulka Boszsz...jak ja się stęskniłam... Nie pojechałabyś ze mną do Małgoś? W połowie drogi ją mamy A co do urody to weź ty tu nie pitol, laseczka jesteś taka, że jakby nie to, że ja [/HeteraI] to bym cię Księciuniowi kurcgalopkiem odbiła A jeszcze za mną stałaby dłuuuga kolejka chętnych O kłakach nawet z zawiści nie wspomnę, chowają się wszystkie Długowłose i Roszpunki... buziaki Boszzzzz... Szajbo! Jak cudownie Cię widzieć w świetnej formie!!! A kiedy Ty się do Małgoś wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.07.2010 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Dzięki jeszcze raz za poradę z kamykami i przepraszam za wpis tam gdzie nie powinien się on zlaleźć. Pozdrawiam, Kasia Bardzo, bardzo dziękuję! I witam w komentach!!! ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.07.2010 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Wpadłam na momencik... a teraz lecę do dentysty i... do fryzjera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Boszzzzz... Szajbo! Jak cudownie Cię widzieć w świetnej formie!!! A kiedy Ty się do Małgoś wybierasz? Nooooo, kombinujta dziewczyny. Wpadłam na momencik... a teraz lecę do dentysty i... do fryzjera! Mnie sie tez to zawsze myli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts